'!|SNAKE|!'
کاربر سایت
دوستان من یه اسلیم 320 دارم میخوام یه سوپر اسلیم بگیرم ...الان قیمت اسلیم 320 دست دو حدودا چنده ؟ می ارزه اصلا ؟
آخرین ویرایش:
با رستور مشکلت حل میشهسلام
یه چند وقتی هست بعضی وقتا که دارم بازی میکنم،یهو وسط بازی گیر میکنه بعد هیچکار نمیشه کرد یعنی هم بازی تصویرش می واسته و هم دسته هیچ عملکردی انجام نمیده، و منم میرم دکمه پاور رو میزنم خاموش میکنم...
به نظرتون مشکل از چیه؟؟؟
اسلیم کپی خور 320 گیگ 1 تومندوستان من یه اسلیم 320 دارم میخوام یه سوپر اسلیم بگیرم ...الان قیمت اسلیم 320 دست دو حدودا چنده ؟ می ارزه اصلا ؟
میگم رستور کنم چیزی میزی که پاک نمیشه ها:d.این سوال میپرسم چون من کلا زیاد وارد نیستم:dبا رستور مشکلت حل میشه
میگم رستور کنم چیزی میزی که پاک نمیشه ها:d.این سوال میپرسم چون من کلا زیاد وارد نیستم:d
کل هاردت فرمت میشهمیگم رستور کنم چیزی میزی که پاک نمیشه ها:d.این سوال میپرسم چون من کلا زیاد وارد نیستم:d
بله بهتر که نصب کنی و ابدیت رو انجام بدی وقعی که ابدیت میده بازی رو فیکس میکنه و ایرادات رو میگیره و بازی بهتر عمل میکنهسلام دوستان . آپدیت ها و پچ هایی که با نرم افزار ps3 game update پیدا میشه رو باید همه رو نصب کنیم یا آخرین ورژن ؟
مثلا واسه Assassins Creed 4 BF دو آپدیت با ورژن 01.03 و 01.04 پیدا کرده . حجمشون هم متفاوته . هر دو رو دانلود و نصب کنم بهتره ؟
دوستان من یک مشکل عجیبی برام پیش اومده
از امروز بعد از ظهر هیچکدام از کنترل های من استیک راستشون (R3) روی ps3 500gb super slim بالا پایین چپ و راست نمیره! نمیدونم حتی مشکل از چیه!!!
دستو روشن کردی روی 1 هس
یه بار دسته ها رو از پشت ریست کن و تو تنظیمات ری استارت دیفالت رو هم بزن ببین درست میشه یا نهیعنی چی؟! همه دکمه ها کار میکنه به جز R3
اگه مشکل از دسته بود جفتشون اینجوری نمیشدن!
ویرایش: stsyem restore کردم تو بازی درست شده اما همچنان توی محیط XMB این مشکل است
معمولا بین 8 تا 7 ساعت مدام شارژ میدهاساتید بزرگ
دسته ps3 متوسط چند ساعت شارژ نگه میداره؟؟؟
دوست من ما اینجا قیمت نمیدیم و ممنوعه اینکار بن میشیمقیمت پلی استیشن 3 کپی خور شده 250 گیگ خیلی ترو تمیز چنده؟