پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان یه چندتا سوال داشتم، امیدوارم کسی باشه جوابش رو بدونه :
دوستان من داشتم توی ستینگه اکانتم نگاه میکردم دیدم میشه پول از توی حساب psn به یک اکانت دیگه فرستاد! میخواستم بدونم یه همچین کاری میشه کرد که پولی رو به یک اکانت دیگه منتقل کرد؟
بعد الان من کشورم تو psn ایرلند (یورو) هست میخواستم بدونم میتونم از uk (پوند) پول دریافت کنم یا فقط باید به همون ارز پول بفرستم.
آخرین سوال: به هیچ عنوان نمیشه کشور رو توی psn عوض کرد؟ یعنی راهی مثلا پول دادن توی استور یا ساختن اکانت جدید و ادغام کرد با اکانت قبلی (به خاطر تروفی هایی که گرفتم میگم) ، پیام دادن به سونی و... هست؟
واقعا ممنون میشم یکی پاسخ بده.

سلام دوست من
نه هیچ راهی نداره نمیتوانید از این اکانتون رو انتقال بدید به اکانت جدید چون پولی که توی این اکانت هست فقط ماله خودشه
مگر اینکه به سونی ایمل بزنی و قشنگ به شون توصیح بدی و بگی که میخوام این دو تا اکانتم رو با هم ادغام کنم وقتی ادغام کردی پول رو به اکانت جدید میفرسته
ولی باید درست توجیحشون کنی و یه دلیل قانع کننده خوب براشون بیاری
موفق باشی

سلام دوستان من امروز ps3 ایم یه مشکل داشت که دیسک رو میبرد تو ولی وقتی میخواستم دیسک رو درارم به سختی میومد بیرون (چند بار باید میزدم تا دراد)
البته بعضی وقتا هم راحت میاد بیرون کلا شانسیه
میخواستم بدونم نیازه کاری کنم یا نه؟!

سلام دوستان.من میخوام یه ps3 بخرم.به نظر شما slim بگیرم یا super slim?راسته که میگن لنزه super slim بهتره؟ممنون میشم راهنماییم کنید.با تشکر

Super Slim بگیر بهتره هیچ فرقی ندارن لنزاشون، تازه اگه بخوای کپی خورشم کنی دیگه فقط بازی ها رو از طریق هارد اجرا می کنی.

درود .

دوستان کلاهک آنالوگ دسته PS3 رو میخواستم ..

اگر از کلاهک دسته XBOX هم میشه برای دسته های Sony استفاده کرد ، ممنون میشم راهنمایی کنید .

سپاس .

attachment-492807d1385371899-efc5qh814tyqvrkcdfe.jpg

Last edited by a moderator:
با فیش Y یک سر آن فیش ماده3.5 mm و دو سر دیگرش ماده به رنگ قرمز و سفید به کمک کابل خروجی ps3 دو سر فیش نر و ماده را به هم قرار بده
سلام اگر یک هدست داشته باشم که 2 تا خروجی 3.5mm که یکیش واسه میکروفون هستش رو چطور به ps3 وصل کنم که از میکروفون هم استفاده کنم؟
با این تبدیل فقظ میشه از هدفون استفاده کرد درسته؟؟
P4196a.jpg

آخرین ویرایش:
سلام اگر یک هدست داشته باشم که 2 تا خروجی 3.5mm که یکیش واسه میکروفون هستش رو چطور به ps3 وصل کنم که از میکروفون هم استفاده کنم؟
با این تبدیل فقظ میشه از هدفون استفاده کرد درسته؟؟
P4196a.jpg

بله فقط میشه برای هدفون استفاده کرد

برای صحبت کردن و استفاده از میکروفون فقط باید هدست usb یا wireless headset استفاده کنید

سلام

میخوام یه ps3 بخرم و بازی هاشو تجربه کنم ولی اطلاعاتی از ps3 ندارم

یه موردی دیدم fat هست 80 گیگ هارد ریجن 2 فریمور 4.21 حدود 2 تا کنترل با دوتا بازی اوریج فیفا

دستگاه دیدم خیلی تمیزه فقط باهاش فیفا بازی شده کم کارکرده ولی کپی خور نیست

کپی خورش چجوریه؟ هزینه اش چطوره؟ کپی خور شه بازیا خوب جواب میده؟

از دوستی شنیدم مدل ها ps3 fat میسوزن چراغ زرد میشن آیا درسته؟ ممکنه بخرم بسوزه؟

ممنونم

سلام

میخوام یه ps3 بخرم و بازی هاشو تجربه کنم ولی اطلاعاتی از ps3 ندارم

یه موردی دیدم fat هست 80 گیگ هارد ریجن 2 فریمور 4.21 حدود 2 تا کنترل با دوتا بازی اوریج فیفا

دستگاه دیدم خیلی تمیزه فقط باهاش فیفا بازی شده کم کارکرده ولی کپی خور نیست

کپی خورش چجوریه؟ هزینه اش چطوره؟ کپی خور شه بازیا خوب جواب میده؟

از دوستی شنیدم مدل ها ps3 fat میسوزن چراغ زرد میشن آیا درسته؟ ممکنه بخرم بسوزه؟

ممنونم
هزینه کپی خور کردن فکر میکنم حدود 50 هزار باشه ، هر بازی هم حدود 5000 میگیرن البته بر حسب مقدار گیگ بازی ازت پول میگیرن.
ps3 همشون خوبن ،دوست من یک ps3 fat داشت 6 سال کار کرد واسش آخرم در اثر ضربه خراب شد ولی اگر میخوای کپی خورش کنی هاردش کمه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or