پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

چجوری اینچ مانیتورو با پلی یکی کنم؟کابل دیگه هم استفاده کردم ولی بازم تصویر بی گرافیکه و لبه ها افتضاحن

کلا زمانی که تازه کابلو به دستگاه وصل میکنی و روشنش میکنی توی منوی تنظیمات اندازه ی نمایشگرتو میخواد. از تو تنظیمات< تنظیمات نمایشگر هم میشه...

چجوری اینچ مانیتورو با پلی یکی کنم؟کابل دیگه هم استفاده کردم ولی بازم تصویر بی گرافیکه و لبه ها افتضاحن

درصورتی که این قابلیت تو خود مانیتور (معمولا سونی) باشه اتوماتیک یکی میشه و در غیر این صورت برای بهتر شدن تصویر باید این تنظیمات دستی وارد بشن
video output settings روی HDMI باشه
Cross Color Reduction ****** روی On باشه
RGB Full Range (HDMI) روی full باشه
Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White (HDMI) روی on باشه
Deep Color/Colour Output (HDMI) روی automatic باشه

تو تنظیمان پلی 3 هست

بهترین کار اینه که کابل رو به پلی 3 بزنی و دکمه خاموش و روشن شدن پلی 3 رو نگه داری تا دو تا بوق بزنه و خاموش بشه با این کار هر مانیتوری وصل شده باشه اتوماتیک مچ میشه با پلی 3 و با بهترین تصویر و روزلوشن

- - -ویرایش - - -

به نام خدا سلام , بچه ها چند وقت پیش اومدم اینجا گفتم که دسته هام 4 تاش با هم دکمه هاش قاطی داره , بردم لباف , طبقه سوم اگر اشتباه نکنم , همون کنار پله معروفه , شماره اش هم دارم , خلاصه دسته ها رو دادم , نمی دونم تعویض شون کرده چیکار کرده , الکی به من می گفت برو یک دور بزن بیا یکساعت دیگه ببر , من تقریبا به این یقین رسیدم که اصلا دسته های من و کاریش نکرده و باز هم نکرده و طی این مدت داشت به کارهای دیگه اش می رسیده , آخر سر به من میگه شد 90 هزار تومن ! من هم چون از اول طی کرده بودم که 40 بیشتر ندارم , دادم , تازه می گفت بدهکاری , خلاصه , این داستان و برای خودتون روشن کنید , من اومدم از شما راهنمایی گرفتم , آخر سر هم که مجبور شدم ببرم , ولی برای خودتون و دوستان خودتون , همونطور که یادم میاد شماها بودید پی اس 3 رو هک کردید , هر چند مخالف هک هستم , ولی من تعجب می کنم , چطور نمی تونید این داستان قاطی کردن دکمه ها رو قضیه اش رو در بیارید , که اینطوری سرمون و کلاه بگذارند , آخه درسته من دسته هام و ببرم هیچکاری نکنه انقدر هم پول بگیره , تازه ندونم که شاید دسته های اصلم و با کپی تعویض کرده ! من وظیفه ی خودم دونستم بیام این داستان و بگم , به هر حال عذر خواهی می کنم ... متشکرم.

دسته های پلی 3 معمولا مشکل قاطی کردن پیدا میکنه بخاطر استفاده بد یا استفاده طولانی

تو همین فروم هم بگردی روش درست کردنش گذاشتند که بایید باز کنی و تمیزش کنی و اگه اشتباه نکنم یه جا بایید دورش بهش چسب بزنی چون ساییده میشه

اینجا ادرس تایپیک
http://forum.bazicenter.com/thread74993/

سلام خدمت دوستان
خواستم بپرسم آیا توی خود ps3 تنظیماتی هست که خروجی تصویر بهتری بده ؟؟

سلام
توی تنظیمات زیاد تاثیری نمیکنه
کلا همش بستگی به یه tv مناسب و یه hdmi مناسب بخری کیفیت بهتری به شما میده
این پست هم ببینی هم بد نیست

سلام
توی تنظیمات زیاد تاثیری نمیکنه
کلا همش بستگی به یه tv مناسب و یه hdmi مناسب بخری کیفیت بهتری به شما میده
این پست هم ببینی هم بد نیست
ولی توجه کنید اگرم درست تنظیم نشده باشه تصویر افتظاح خواهد بود @};-

ولی توجه کنید اگرم درست تنظیم نشده باشه تصویر افتظاح خواهد بود @};-
بله صدردصد این طوری ولی کی میاد که تصویر بد رو انتخاب کنه همه رو بهترین حالت تصویر میذارن
از نظر کیفیت ساخت اسلیم بهتره یا سوپر اسلیم؟
سوپر اسلیم صدردصد;)

سوالم در مورد خود PS3 نیست ولی برای بازی کردن لازمه :-"
اگر TV ورودیی برای هدفون نداشته باشه، آیا تبدیلی چیزی هست که بشه هدفون رو وصل نمود به TV ؟ کلا راهی برای استفاده از هدفون هست؟ یا باید بسوزم و بسازم؟ :-s

سوالم در مورد خود PS3 نیست ولی برای بازی کردن لازمه :-"
اگر TV ورودیی برای هدفون نداشته باشه، آیا تبدیلی چیزی هست که بشه هدفون رو وصل نمود به TV ؟ کلا راهی برای استفاده از هدفون هست؟ یا باید بسوزم و بسازم؟ :-s

منظورت خروجی هست دیگه؟! :دی
راه حل = استفاده از کابل سه فیش و تبدیل (کاری که خودم کردم چون مانیتورم خروجی صدا نداره ، اگه خواستی بگو عکس بزارم از تبدیل)

سلام دوستان
کمکم کنید توروخدا بازی The last of us یکهو دیگه کار نمیکنه! قبلا بازی میکردم تا یه جاییش هم رسیدم اما نمیدونم چرا الان وقتی اجراش میکنم صفحه سیاه میاد و سیستم وایمیسه باید از دکمه خاموشش کنم.
بنده ورژن دستگاهم 4.50 rogero 1.01 هست. خودم قبلا رو 4.46 بازی میکردم اما دیدم کار نکرد ارتقاش دادم به 4.50 گفتم شاید کار کنه که نکرد.
برنامه ps2 placeholder و ps2 manager رو اخیرا نصب کردم که بعد از اون دیگه بازی کار نکرد...یه فایل rap هم همراهش بود با reactpsn نصبش کردم....دوستان نمیدونید فایلای rap که رو دستگاه نصب میشن به کجا میرن؟ شاید اگه فایل rap نصب شده رو پاک کنم درست بشه.
دوستان بسیار سپاسگذار میشم اگه کمکم کنید.
با تشکر

[h=1]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود][/h]

سلام دوستان
این مشکل اکانت ما انگار راه چاره ای نداره!!!
واقعاً کمکم کنید اگه میدونید خیلی برام مهمِ
اگه یادتون باشه اکانت من chatش کار نمیکرد! تو مولتی پلیر هم voice نداشتم!
و بدتر از همه این که اکانتم رو موقع ساختنش برا ایرلند انتخواب کرده بودم! که psn card و اینا اصلاً براش پیدا نمیشد
حالا یکی از دوستان گلم از اونور آب برام خرید اما حالا که میخوام ازش استفاده کنم هشدار زیر میده

this operation cannot be performed using your account (sub account).1

اگر این اکانتم درست نشه باید همین psn id که خیلی برام مهم هست رو بیخیال بشم و از اول شروع کنم :(
اگه میشه کمکم کنید
یا حتی اگر مطمئن نیستید و نمیخواید الکی پست بدید بهم پیام خصوصی بدید, شاید راه حل همین باشه
ممنون

سلام

بازی های رقص و کلا بازی های حرکتی روی PS3 بهتره یا روی Xbox 360 ؟
چطوری PS3 که فقط Move رو میشناسه توی بازی های رقص میتونه همه جای بدن رو بشناسه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or