spiderman2007
کاربر سایت
آخه موبایل مدل جدید که میاد مدل قبلش کمی ارزونتر میشه مثل آیفون
ربطی نداره به هم!
موبایل هر روز مدل جدید میاد ، ولی کنسول هر چند سال نسل بعد عرضه میشه...!
آخه موبایل مدل جدید که میاد مدل قبلش کمی ارزونتر میشه مثل آیفون
ربطی نداره به هم!
موبایل هر روز مدل جدید میاد ، ولی کنسول هر چند سال نسل بعد عرضه میشه...!
دوستان از کجا میتونم اپدیت جدید بازی هارو پیدا کنم؟
سلام
این طوری نیست که پیدا کنی وقتی بازی رو بذاری توی دستگاه خودش براش ابدیت میاد
یا اینکه اگر عضو پلاس هستی خودش هم اتوماتیک می گرده دنبال ابدیت بازی ها
علی جان شما دستگاهت کپی خور و اینجا ما درباره اروجینال صحبت میکنیم برو توی این بخش و اسم بازیتو بگو دوستان بهت لینک دانلودشو میدنتو بازی میشناسه میگه باید دانلود کنی! دانلود کنم یه وقت دستگاه اپدیت نشه کپیخور دستگاه بپره؟
دوستان ببخشین یه بازی رو که بخوام به صورت دیجیتالی از کسی بخرم چجوری میشه؟ یوزر پس آکانتش رو باید بهم بده یعنی؟
بعد برم تو آکانتش بازی اونجاست؟
بعدم اینکه نیاز به اتصال به اینترنت داره؟
داداش مرسی که زود جواب دادی ولی مث اینکه منظورمو نگرفتیخوب با هم دیگه دو نفری یکیتون میره یه کارت میخره و منتظر میمونه تا نفر اولی اکانت و رمز رو برات بفرسته بعد تو میری توی لیست دانلودش و دانلود میکنی بازی رو
بله برای دانلود باید صدردصد به اینترنت وصل باشی
داداش مرسی که زود جواب دادی ولی مث اینکه منظورمو نگرفتی
یه نفر قبلا بازی رو دیجیتالی خریده تمومش هم کرده من الان میخوام بازی رو ازش بخرم؟
چجوری میشه جریان؟ :d
سلاممن پسوورد یوزر FIFA 14 و پسوورد آی دی PSN ام رو گم کردم و هنگام ثبت نام هم از ایمیل الکی استفاده کردم.
الان میتونم وصل شم چون پسوورد سیو شده چه یوزر فیفا چه آی دی PSN ولی در صورت فروش کنسول ، چطوری میتونم پسوورد ها رو گیر بیارم؟
اقا پلس 3 من هنگ میکنه بعضی موقع ها الان بیشتر شده مثلا بازی میزارم تو قسمت منو گیر میکنه و بعضی موقع ها فقط دکمه وسطی کار میکنه که خروج از بازی میزنم دستگاه دو تا بوق میزنه و خاموش میشه .بعضی موقع ها هم دکمه وسطی هم کار نمیکنه و بایددکمه رویه دستگاه و بزن تا خاموش شه البته من فقط بازی مدرس 3 امتحان کردم اینجوری میشه ممکن مال بازی باشه ؟ یا چیز دیگست؟

سلام
ببین چون ایمیل الکی زدی نمیشه کاریش کرد و حتی اگر به سونی هم ایمیل بزنی کمکی برات نمیکنن
باید ایمیل اصلیتو میزدی
موفق باشی
سلام
ببین احتملا چون خیلی از هاردتو هی پاک کردی و هی نصب کردی یه مرتب سازی میخواد اگر بلدی برو توی منوی ریکاوری
برو توی منوی ریکاوری پلی3 و بعد گزینه چهارومی به نام Rebuid Database رو انجام بده
اگر کندی رفع نشد به احتمال زیاد هارد کنسول ضعیف شده و باید عوضش کنی
موفق باشی