پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان
میگم تو این ماه وماه اینده بازی اختصاصی واسه کنسول نمیاد؟
چی هست؟اسمشون
ممنون

نه فعلا بازی انحصاری ای براش نمیاد
در ضمن جای سوالتون اینجا نبود باید میرفتین release date center
سلام
من میخوام کنسول کپی خور شده بخرم
به نظر شما اسلیم بگیرم یا سوپر اسلیم ؟
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*

سلام

پورت USB سمت چپ دستگاه دسته رو شارژ نمیکنه ولی وقتی رابط دسته PS2 رو بهش وصل میکنم چراغ رابط روشن میشه ولی دوباره کار نمیکنه .. مشکل این پورت چیه؟

سلام

پورت USB سمت چپ دستگاه دسته رو شارژ نمیکنه ولی وقتی رابط دسته PS2 رو بهش وصل میکنم چراغ رابط روشن میشه ولی دوباره کار نمیکنه .. مشکل این پورت چیه؟

سلام
پورتت خراب شده همین
بعد نمیخواهی ببریش تعمییرکار بخاطر یک پورت فعلا بذار هر دو تا پورتش خراب شد اون وقتت ببرش تعمییرکار
بعد دوست عزیز چه جوری خرابش کردی این پورت ها به این اسانی خراب نمیشن و اگر رعایت کنی و اروم usb رو وارد کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد براش

سلام

طبق فرمایشات دوست بالایی اینا رو هم اضافه کن
شاید کابلت خرابه و با یه کابل دیگه تست بزن
اگه جواب نداد احتمالا چون وقتی usb وصل میکردین و در میاوردین تکونش دادین قطعی پیدا کرده

سلام
من دستگاهم تا دیروز درست بود و الان روشن میکنمش بعد چند دقیقه هنگ میکنه.یکم هم میگذره یه چنتا رگه رگه های سفید میفته رو صفحه.بعد دستگاهو روشن خاموش میکنم هیچی تصویر نمیده.
از دوباره 10-20 دقیقه بعد روشن میکنم تصویر میاد ولی بازم مثل اولش بعد چند دقیقه هنگ میکنه و.....
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دستگاه با hdmi وصله
با cobra ode هم کپی خور شده

سلام
من دستگاهم تا دیروز درست بود و الان روشن میکنمش بعد چند دقیقه هنگ میکنه.یکم هم میگذره یه چنتا رگه رگه های سفید میفته رو صفحه.بعد دستگاهو روشن خاموش میکنم هیچی تصویر نمیده.
از دوباره 10-20 دقیقه بعد روشن میکنم تصویر میاد ولی بازم مثل اولش بعد چند دقیقه هنگ میکنه و.....
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دستگاه با hdmi وصله
با cobra ode هم کپی خور شده
الان رفتم سایتایه خارجی خوندم نوشتن مشکل از gpu که یا دستگاه نمیتونه خنک کنه یا اسیب دیده....یعنی باید بندازم دور؟؟؟

الان رفتم سایتایه خارجی خوندم نوشتن مشکل از gpu که یا دستگاه نمیتونه خنک کنه یا اسیب دیده....یعنی باید بندازم دور؟؟؟

نه احتیاجی نیست بندازیش دور میتوانی تعمییرش کنی
این خارجی ها هنوز ایرانی ها رو نشناختن ما تا یه دستگاه رو دمارشو در نیاریم ول کنش نیستیم
پس برو ببرش پیش یه تعمییرکار

سلام دوستان
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
دیروز داشتم فایلهای مربوط به مولتی پلیر بازی آنچارتد3 رو از استور دانلود میکردم با خود کنسول
که یه دفعه حجم دانلودم تموم شد . نزدیک به 5 گیگ هست فایلهاش و من نزدیک به 53 درصدش رو دانلود کرده بودم
حالا توی پوشه گیم توی منوی اصلی یه شکل اومده که علامت آنچارتد3 مولتی داره و حجمش 9 کیلو هست و روش که ضربدر میزنم اشکال اینترنت میگیره در حالی که دوباره اینترنتم رو شارژ کردم
حالا چطور میتونم از اونجایی که دانلود کردم ادامه بدم ؟؟ اصلا میشه اینکارو کرد یا باید همه چی رو از اول انجام بدم؟؟تو رو خدا نگین باید از اول دانلود کنم !! آخه از اینترنت داداشم استفاده کردم پوستمو میکنه !!!!:(
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سلام دوستان
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
دیروز داشتم فایلهای مربوط به مولتی پلیر بازی آنچارتد3 رو از استور دانلود میکردم با خود کنسول
که یه دفعه حجم دانلودم تموم شد . نزدیک به 5 گیگ هست فایلهاش و من نزدیک به 53 درصدش رو دانلود کرده بودم
حالا توی پوشه گیم توی منوی اصلی یه شکل اومده که علامت آنچارتد3 مولتی داره و حجمش 9 کیلو هست و روش که ضربدر میزنم اشکال اینترنت میگیره در حالی که دوباره اینترنتم رو شارژ کردم
حالا چطور میتونم از اونجایی که دانلود کردم ادامه بدم ؟؟ اصلا میشه اینکارو کرد یا باید همه چی رو از اول انجام بدم؟؟تو رو خدا نگین باید از اول دانلود کنم !! آخه از اینترنت داداشم استفاده کردم پوستمو میکنه !!!!:(
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

به PSN وصل بشو،برو توی account management / بعد هم Transication (یه همچین چیزایی :دی) / بعد برو توی لیست دانلود و دوباره آنچارتد بزن دانلود بشه،اگه بشه و دسترسی به ادامه دار بودن دانلود داشته باشی خودش دانلود میشه.................

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or