پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان یک دسته PS3 دو سال و نیم پیش خریده بودم برای مواقع ضروری ، واسه همین هنوز از پلمپش خارجش نکردم و هنوز پلمپ هست ، میخواستم بپرسم این باتریش که مشکلی براش پیش نمیاد ، میاد ؟ دسته اورجینال هم هست
از اون تقلبی ها که خیلی شبیه اصل ها هست نیست
ممنون

اوه اوه خیلی وقته خریدیش چرا باطریش خراب میشه اگر استفاده نشه
شما درش بیار خوب بزنش به شارژ و باطریش شارژ بشه ولی بعد دوباری بذارش توی جعبه که ازش استفاده نکنی
خود من هم وقتی پلی3 رو خریدم یه باندلشو خریدم و همراه دو تا دسته بود اون یکی دسته رو هنوز باز نکردم بعداز یکسال ولی باید دیگه بازش کنم نباید بذارم بیشتر از یکسال یه جا بمونه
بعد باطری دیگه امکان خرابش زیاده

دوستان اگر کنسول فت رو همیشه بصورت استند قرار بدم مشکلی نداره ؟
چند روز پیش توی یکی سایت ها خوندم که میگن خمیر سیلیکونش به مرور جابجا میشه:-/ !!!

دقیقا هیچ کاری باهاش نکردم و فقط داشت دسته شارژ میشد ولی قبلا این اتفاق برام رخ نمیداد با شارژ کردن دسته!

بعد از 2 ساعت که با کنسول کاری نکنید خودش خاموش میشه به شرطی که دسته رو برای شارژ میزارید دسته روشن باشه و مثلا چراغ شماره 1 چشمک بزنه نه 4 تا چراغ با هم در اون صورت خاموش نمیشه

سلام دوستان
به ایمیل من یه پیام اومده از طرف سونی
میگه شما واسه تست بتای بازی دارک سولز2 انتخاب شدین !!!!!
از دوستان کسی این قضیه رو میدونه ؟ حالا چیکار باید کرد ؟ اصلا واقعیت داره یا نه ؟

سلام دوستان
به ایمیل من یه پیام اومده از طرف سونی
میگه شما واسه تست بتای بازی دارک سولز2 انتخاب شدین !!!!!
از دوستان کسی این قضیه رو میدونه ؟ حالا چیکار باید کرد ؟ اصلا واقعیت داره یا نه ؟

سلام بر شما
بله واقعیت داره عزیزم سونی ایمیلمش الکی نیست و واقعی هست
برو حالشو ببر

آقا من چند تا بازی رو قبلا بازی کردم و دیسکش برای خودم نبوده و قرض گرفته بودم!
حالا نمیدونم ریجنش چنده بوده
الان میخوام خودم بخرم موندم چه ریجنی بگیرم
میخواستم ببینم آیا راهی هست که الان از روی سیو ها یا تروفی هام بفهمم ریجن بازی چند بوده که الانم برم همون ریجن رو بخرم که سیو هاش به هم بخوره و تروفی هم بتونم بگیرم!
اگه راهی بلدید ممنون میشم بگید

میخواستم ببینم آیا راهی هست که الان از روی سیو ها یا تروفی هام بفهمم ریجن بازی چند بوده که الانم برم همون ریجن رو بخرم که سیو هاش به هم بخوره و تروفی هم بتونم بگیرم!

من یه بار تست کردم همچین چیزی رو از روی اسمشون میشد تقریبا بفهمی چه ریجنی بودن
یه فلش وصل کن به دستگاه (حتما فرمت فت 32 باشه)
بعد برو روی سیو مورد نظر بازیت و کپی کن تو فلش
بعد فلشو بزن به pc
بعد برو تو پوشه PS3 بعد برو تو پوشه SAVEDATA یا یه همچین اسمی
اگه پوشه ی سیو اونجا بود و با BCES شروع شده بود به احتمال زیاد ریجنش 2 هست و اگه با BCUS شروع شده بود به احتمال زیاد ریجنش 1 هست

بله حرف دوستمون کاملا درسته es اروپا و us آمریکاست.البته یه راه ساده ترم هست .id هر بازی تویه دفترچه دیسک نوشته شده میتونید از همون فردی که دیسک ها رو قرض گرفتین همون بازی ها رو بپرسین تا id بازی بهتون میده که اونوقت متوجه میشید ریجن 1 بوده یا 2 (مثلا: BCES01584 مال THE LAST OF US)

سلام دوستان
میگم تو این ماه وماه اینده بازی اختصاصی واسه کنسول نمیاد؟
چی هست؟اسمشون
ممنون

نه فعلا بازی انحصاری ای براش نمیاد
در ضمن جای سوالتون اینجا نبود باید میرفتین release date center
سلام
من میخوام کنسول کپی خور شده بخرم
به نظر شما اسلیم بگیرم یا سوپر اسلیم ؟
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or