پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود رفقا.
یکی از دوستان قصد خرید ps3 رو داره و قصدشم اینه فقط اورجینال بازی کنه.
خاستم ببینم مدل سوپر اسلیم ایا از نظر سخف افزاری(cpu و gpu و ... ) برتری یا فاوتی به نسبت مدل اسلیم داره یا نه؟ یا مثلن در موارد کوچیک مثل سرعت لود یا هر چیز دیگه ای؟
ممنون میشم اگه منبع معتبری هم برای مقایسه ذکر کنید تا خیالمون از خرید راحت و مطمئن باشه.

درود رفقا.
یکی از دوستان قصد خرید ps3 رو داره و قصدشم اینه فقط اورجینال بازی کنه.
خاستم ببینم مدل سوپر اسلیم ایا از نظر سخف افزاری(cpu و gpu و ... ) برتری یا فاوتی به نسبت مدل اسلیم داره یا نه؟ یا مثلن در موارد کوچیک مثل سرعت لود یا هر چیز دیگه ای؟
ممنون میشم اگه منبع معتبری هم برای مقایسه ذکر کنید تا خیالمون از خرید راحت و مطمئن باشه.

سلام امین جان ، خوبی؟
خیر ، تقاوت اونجوری ندارن ، فقط سبک تر و نازکتر شده ، اطلاعات بیشتر :
PlayStation 3 models - Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models
همچنین خواندن این دو تاپیک رو پیشنهاد میکنم به شما:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3
موفق باشید

سلام امین جان ، خوبی؟
خیر ، تقاوت اونجوری ندارن ، فقط سبک تر و نازکتر شده ، اطلاعات بیشتر :
PlayStation 3 models - Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.psdevwiki.com/ps3/SKU_Models
همچنین خواندن این دو تاپیک رو پیشنهاد میکنم به شما:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3
موفق باشید
ممنون واسه زحمتی که کشیدی .. سوای سایز و وزن کمتر بنظرم همون مصرف برق کمتر + هارد بیشتر دلایل خوبی واسه سوپر اسلیم باشه.

ممنون واسه زحمتی که کشیدی .. سوای سایز و وزن کمتر بنظرم همون مصرف برق کمتر + هارد بیشتر دلایل خوبی واسه سوپر اسلیم باشه.

از طرفی نوع بلوری درایو و سگ جونی بیشتر و قضایای متفرقه ای که برای سوپر اسلیم پیش اومده دلایل خوبی برای اسلیم باشه

شاید تو بعضی موارد Super Slim بهتر باشه ولی به نظرم طراحی Super Slim خیلی بد هست ، انگار یه جنس پلاستیکی چینی میخری ، اصلا خوشم نمیاد

سلام
من از شما اقای اسپایدر من و اقای محمود یه چند تا سوال دارم:
من میخوام بازی فیفا 14 و جی تی ای رو بگیرم.
شنیدم خیلی ها تو یکی از نسخه های دوپلکس یا کامپلکس به مشکل خوردند.
من کدوم رو بگیرم؟
تفاوتشون چیه؟

دوست عزیز :
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود]

تو تاپیک هر بازی میتونین اطلاعات مورد نظرتون رو بدست بیارین:
FIFA 14 | PS3 - JB
Grand Theft Auto V | PS3 - JB

شاید تو بعضی موارد Super Slim بهتر باشه ولی به نظرم طراحی Super Slim خیلی بد هست ، انگار یه جنس پلاستیکی چینی میخری ، اصلا خوشم نمیاد
خرید منطقی بنظرم سوپر اسلیم باشه ولی اگه فقط طراحی و زیبایی رو در نظر بگیریم بنظرم اسلیم فوق العادست.
این دو تا عکس خیلی تو خریدم تو رنگ تاثیر گذاشت و قطعن اسلیم قرمز میگیرم :x
6c0e15d81ba394021.jpg

6c0e4e4c4951c1a82.jpg

چجور میتونم PS3 رو به مانیتور PC وصل کنم ؟؟!!

بستگی به مانیتورت داره. مانیتورت dvi یا hdmi داشته باشه می شه با hdmi وصل کنی (dvi رو با تبدیل می زنیش به hdmi)
اگه هم فقط vga داره باید کابل vga بخری.
اگه کسی لطف کنه جواب سوال صفحه پیش ما در مورد هدست رو بده ممنون می شم.

چطور می شه هدست سیمی به PS3 زد؟ یکی از دوستان اینجا روشش رو گفت و ویدیو هم از یوتوب گذاشت ازش ولی من نفهمیدم دقیقا چه چیزایی رو می خواد، مثل اینکه تبدیل جک هدست به یو اس بی می خواد اگه می شه یکی دقیقا بگه چیا می خواد این کار.
اگر هدست ــتون بی سیم نیست ؛ باید USB باشه ؛ اگر نیست می تونید از این کارت صوت های اکسترنال (بهشون تبدیل هم گفته میشه) استفاده کنید. ( دو ورودی دارند : MIC ، AUX خروجی : USB ) خیلی کوچک هستند (اندازه ی USB Flash هستند) و قیمت کمی هم دارند. وقتی با USB متصلــش کردید به PS3 ، در تنظیمات :
Setting --> Accessory Setting --> Audio Device Setting --> Input Device
حالا Input رو روی USB قرار بدید. (USB Headphone)
اگر می خواهید صدای بازیکن ها رو در PSN از Head Set بشنوید ؛ Output رو هم روی USB قرار دهید. برای اینکه صدای بازیکن ها از TV بیاد ، Output رو روی System Default Device قرار دهید.
اگر Headsetــتون Bluetooth هست به Accessory Setting --> Manage Bluetooth Devices بروید ؛ در اینجا باید Headsetــتون رو Register کنید؛ Yes رو انتخاب کنید بعد Scan رو بزنید ؛ در همین حال باید با Headset هم Scan کنید برای اینکار (در بیشتر Headset ها) کلید خاموش/روشن Headset رو 5 تا 10 ثانیه نگه دارید تا چراغــش چشمک زن بشه ؛ بعد که PS3 Headset رو پیدا کرد یک کد ازتون میخواد که 0000 وارد کنید (بعضی موارد 1234) و Headset رو Register کنید.
بعد به Accessory Setting برید سپس به Audio Device Setting حالا هدست ــتون رو در گزینه ی input انتخاب کنید.
اگر می خواهید صدای بازیکن ها رو در PSN از Head Set بشنوید ؛ Output رو هم روی Headset قرار دهید. برای اینکه صدای بازیکن ها از TV بیاد ، Output رو روی System Default Device قرار دهید.

آخرین ویرایش:
بستگی به مانیتورت داره. مانیتورت dvi یا hdmi داشته باشه می شه با hdmi وصل کنی (dvi رو با تبدیل می زنیش به hdmi)
اگه هم فقط vga داره باید کابل vga بخری.
اگه کسی لطف کنه جواب سوال صفحه پیش ما در مورد هدست رو بده ممنون می شم.
صداش رو بعد چیکار کنم ؟!

سلام دوستان
میشه چند تا فروشگاه اینترنتی معتبر واسه بازیهای اورجینال ps3 به من معرفی کنید؟
ممنون

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:
چجور میتونم PS3 رو به مانیتور PC وصل کنم ؟؟!!

توضیح کامل :

من مانیتورم ورودی HDMI نداره ، چکار کنم؟
در صورتی که مانیتور شما پورت DVI داشته باشه : در این صورت شما باید یک تبدیل HDMI به DVI خریداری کنید (که هم به صورت کابل و هم به شکل بدون کابل در بازار موجود هست) و تصویر را از طریق DVI به مانیتور بفرستید
صدا را هم از کابل سه فیش که توی کاتون موجود هست استفاده میکنید ، به این شکل که دو تا از این سه کابل مخصوص صدا هست ، که با یک تبدیل به شکل زیر میتونین به اسپیکر وصل کنید

ps333.jpg

به نقل از راهنمای جامع خرید PS3

اگر هدست ــتون بی سیم نیست ؛ باید USB باشه ؛ اگر نیست می تونید از این کارت صوت های اکسترنال (بهشون تبدیل هم گفته میشه) استفاده کنید. ( دو ورودی دارند : MIC ، AUX خروجی : USB ) خیلی کوچک هستند (اندازه ی USB Flash هستند) و قیمت کمی هم دارند. وقتی با USB متصلــش کردید به PS3 ، در تنظیمات :
Setting --> Accessory Setting --> Audio Device Setting --> Input Device
حالا Input رو روی USB قرار بدید. (USB Headphone)
اگر می خواهید صدای بازیکن ها رو در PSN از Head Set بشنوید ؛ Output رو هم روی USB قرار دهید. برای اینکه صدای بازیکن ها از TV بیاد ، Output رو روی System Default Device قرار دهید.
اگر Headsetــتون Bluetooth هست به Accessory Setting --> Manage Bluetooth Devices بروید ؛ در اینجا باید Headsetــتون رو Register کنید؛ Yes رو انتخاب کنید بعد Scan رو بزنید ؛ در همین حال باید با Headset هم Scan کنید برای اینکار (در بیشتر Headset ها) کلید خاموش/روشن Headset رو 5 تا 10 ثانیه نگه دارید تا چراغــش چشمک زن بشه ؛ بعد که PS3 Headset رو پیدا کرد یک کد ازتون میخواد که 0000 وارد کنید (بعضی موارد 1234) و Headset رو Register کنید.
بعد به Accessory Setting برید سپس به Audio Device Setting حالا هدست ــتون رو در گزینه ی input انتخاب کنید.
اگر می خواهید صدای بازیکن ها رو در PSN از Head Set بشنوید ؛ Output رو هم روی Headset قرار دهید. برای اینکه صدای بازیکن ها از TV بیاد ، Output رو روی System Default Device قرار دهید.
واقعا ممنونم. پس همین هدست سیمی های معمولی دو فیش (که یه فیش سبز و یه صورتی دارن و قیمتشونم ارزونه-در واقع باید بگم هدفون البته یه میکروفون هم دارن) رو می شه با تبدیل usb زد به PS3 استفاده کرد دیگه و راحت با بقیه تو مولتی پلیر صحبت کرد؟
بعد هر کارت صدای اکسترنالی بگیرم PS3 می شناسه؟
سلام دوستان
میشه چند تا فروشگاه اینترنتی معتبر واسه بازیهای اورجینال ps3 به من معرفی کنید؟
ممنون

- - -ویرایش - - -

ای ول منم دومی رو گرفتم خیلی با کلاسه ، چند ماهی میشه
این PS3 سوپر اسلیم های قرمز رنگ باندل GoW: A تو توپخونه ریخته. فقط نمی دونم کپی خور نرم افزاری می شن یا نه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or