پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بچه ها کنسول فت 160 گیگ با یه دسته می ارزه 650 بخرم؟ فقط بخاطر بازی GTA V , LAST of us میخوام بخرم
طرف گفت دو تا سیستم عامل داره بدون خط و خش و بازشدگی

سلام
در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه

سلام
داش دستت درد نكنه جوابمو دادي
ولي به نظرت من چه جوري با كابل av صفحه رو اوردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:d
من اون پاور رو نگه داشتم بوقم زد صفحه با av بالا اومد ولي دوباره ك ميزنم با hdmi تصوير نميده!
حتي وقتي رو av ام hdmi رو وصل ميكنم ميشناسه ميگه ميخاين ازش استفاده كنيد ميزنم yes
ولي ديگه صفحه بالا نمياد:(

سلام
من اون پاور رو نگه داشتم بوقم زد صفحه با av بالا اومد ولي دوباره ك ميزنم با hdmi تصوير نميده!
حتي وقتي رو av ام hdmi رو وصل ميكنم ميشناسه ميگه ميخاين ازش استفاده كنيد ميزنم yes

خوب وقتی با av دکمه yes رو میزنی بعدش باید بری توی hdmi تلویزیون
خود کنسول هم سی ثانیه وقت میده تا کاناله تلویزیونو عوض کنی

سلام دوستان
من ps3 اورجینال دارم - بازی ها رو هم اورجینال میخرم - چند روز پیش آخرین آپدیت بازی آنچارتد 3 رو با خود کنسول گرفتم و نصب شد ( همون که طی 4 مرحله نصب میشه ) حدود 260 مگ بود اگه اشتباه نکنم -
مشکلم اینه که بعداز آپدیت شدن وقتی میخوام وارد بخش مولتب بشم توی لودش تا مرحله syncing level data ... تا اواسط لود میاد و همونجا میمونه و مجبور میشم از بازی خارج بشم که اینکارم باعث میشه دستگاه ریاستارت بشه
چیکار کنم؟
اگه بخوام آپدیت رو از نو بگیرم با خود دستگاه باید چیکار کنم ؟
چون بعد از آپدیت شدن دیگه پیغام آپدیت بازی رو نمیده!!!!
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

سلام

کابل HDMI سالم هست؟
با کابل دیگه تست کنید احتمال داره کابلتون مشکل داشته باشه

سلام
دوستان میخواستم بپرسم ps3 هم مثل x360 قابلیت upscaler داره که بتونه بازیهارو روی 1080 بتونه scale کنه؟؟
و اگه داره چجوری از تنظیمات xmb فعالش کنم؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
خوب وقتی با av دکمه yes رو میزنی بعدش باید بری توی hdmi تلویزیون
خود کنسول هم سی ثانیه وقت میده تا کاناله تلویزیونو عوض کنی

:-o:|:|:|:|:|:|
داش اصن خوندي متن منو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شد گفتي بايد كانال تلويزيون رو عوض كنم !!!!!!!!!!!!!!:|

- - -ویرایش - - -

کابل HDMI سالم هست؟
با کابل دیگه تست کنید احتمال داره کابلتون مشکل داشته باشه

با ٣ تا كابل امتحان كردم همين مشكل هست!
پورت hdmi خراب شده ايا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان خوبم
ps3 من دست دوم خریدم اسلیم 320 گیگ هستش تو بعضی بازی ها مثل انچارتد 3 و فیفا 13 بعضی از صحنه های بازی تصویر برفکی و نویزی میشه
کارت گرافیک کنسول خراب شده؟ یا مشکل از داغ کردن کنسول هستش؟
ممنون میشم کمکم کنید

سلام دوستان خوبم
ps3 من دست دوم خریدم اسلیم 320 گیگ هستش تو بعضی بازی ها مثل انچارتد 3 و فیفا 13 بعضی از صحنه های بازی تصویر برفکی و نویزی میشه
کارت گرافیک کنسول خراب شده؟ یا مشکل از داغ کردن کنسول هستش؟
ممنون میشم کمکم کنید

50 درصد ربط به پورت HDMI داره اگه از این ارزون هاش گرفتی به احتمال زیاد ربط به همون داره با یه کابل دیگه امتحان کن ببین مشکلت حل میشه

ممنونم دوست عزیز از جوابتون
امکان داره از فیش hdmi باشه لق شده باشه
کسی میتونه تو ایران اون پورت hdmi رو عوض کنه
من احتمال میدم بد فشی رو وصل میکرده زده لقش کرده

سلام.دوستان من چند روز پیش یه بازی از استور خریدم حالا یه مشکلی دارم. توی بازی یه قسمتیش برای دو کار علامت ضربدر رو گذاشته و من نمی تونم کار مورد نظر رو انجام بدم. من بعد از سرچ تو نت متوجه شدم چون ps3 من ریجن 3 است این مشکل وجود داره و برای دیگر ریجن ها این مشکل نیست.چون تو دستگاه من تایید با دایره و لغو با ضربدره اما تو ps3 ریجن های دیگه این برعکسه.حالا می خوام ببینم راهی داره من بتونم جای این دو تا دکمه رو عوض کنم تروفی این بازی رو بگیرم پلات شه؟
بازی trine 2 ه و سازنده مزخرفش پچ نداده از پارسال برای بازی.

نه نداره دوست من رزلوشن قفله

پس یعنی چون ps3 قابلیت upscaler نداره پس رزولوشن بازیها توی ps3 پایینتره؟؟؟؟
راستی من توی xmb توی قسمت game setting گزینه upscaler رو دیدم که سه حالت off و normal و full screen داره..این دقیقا کدومش بهتره..اخه میخوام ببینم مثلا توی بازی gta v اگه رزولوشن تصویر توی ورژن xbox بهتره ورژن ps3 را نخرم
ممنون میشم یکی منو روشن کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or