پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان دو تا سوال دارم!

اول اینکه من کنسولم YLOD شد و دادم به روش ریبال تعمیرش کردن ولی از موقعی که تعمیر شده به محض اینکه دستگاه روشن میشه دور فنش بالاست، جریان این چیه؟ خطریه یا طبیعی؟

سوال دوم اینکه من هارد رو از روی این کنسول فت ور دارم بزنم به یه کنسول دیگه ( اسلیم یا سوپراسلیم ) سیو و بازی های روی هارد از بین نمیرن؟ کپی خور هم نیست، بازی ها از PSN دانلود شدن. منظورم اینه که هارد رو روی یه کنسول دیگه وصل کنم اولش احتیاج به فرمت نداره؟

چجوری میشه تو psn حرف زد
تر خدا کمک کنید

واسه منم سوال هست
و یه سوال دیگه این که هدست پلی استیشن میکروفن هم داره؟؟؟
بعد امکان داره تو بازی باشی و حرف هم بزنی؟ 2تا باهم؟

سلام
با هدست خوده سونی یا هدست جبرا میشه صحبت یا چت کرد توی بازی یا بیرون بازی

سلام میخواستم هارد داخلیمو عوض کنم...

یک هارد نوت بوک گرفتم 320 هست..
از جعبه که بازش کردم یه ضرب زدم به دستگاه..
صفحه مشکی میشه و میگه که دسته رو وصل کنید..
بعدش میگه مشکل داره سیستم بالا نمیاد... و restart میکنه..
و این موضوع همینطوری تکرار میشه..
ممنون..

سلام خسته نباشید
من میخواستم یه دسته اورجینال اورجینال واسه سونیم بخرم اما قیمت ها متفاوت هست واسه تشخیص این که اورجیناله اورجیناله باید چی کار کرد اگه راهیی دداشت ممنون میشم کمککم کنین

سلام خسته نباشید
من میخواستم یه دسته اورجینال اورجینال واسه سونیم بخرم اما قیمت ها متفاوت هست واسه تشخیص این که اورجیناله اورجیناله باید چی کار کرد اگه راهیی دداشت ممنون میشم کمککم کنین
یکی از راهاش فکر کنم این باشه که اطلاعات پشت دسته ای که میخواین بخرین با دسته اصلی که دارین شبیه باشه.
البته این تجربه منه و شاید اشتباه باشه.یه دسته خریدم،اما بعد از یه مدت دیدم خرابه.
بعدا که به دسته دقت کردم،دیدم که پشت دسته جدیدم کلی نوشته داره در صورتی که پشت دسته اصلی فقط در حد یک خط نوشته بودن.البته من اصلا تخصصی در این زمینه ندارم و فقط یه تجربه رو گفتم.
شما نگران نباشین به زودی دوستانی که تخصص دارن جواب میدن :d

دوستان مدل ps3 من سوپر اسلیمه بنظرتون عملکرد دستگاه اگر افقی بذارمش بهتره یا عمودی؟ :دی
فرقی نداره عزیزم هر جور راحتی و هر جور عشق میکنی دستگاهتو بذار
چون این مدل ایستاده اصلا قشنگ نیست همون خابیده بذاری خیلی بهتره البته این نظر منه

ممنون..
شما یکبار با کامپیوتر فرمتش کن و هارد رو یک داریو کن و بعد بکنش فت 32 و دوباره بذار توی دستگاه ببین جواب میده یا نه خبرشو بده مرسی

سلام خسته نباشید
برو به این تاپیک اموزش هست
تشخیص دسته بازی ارجینال و غیر ارجینال

سلام خسته نباشید

سلام
پست اول این تاپیک رو مطلالعه کنید :
راهنمای جامع خرید PS3

ممنون..

شما یه فلش تهیه کن بعد فرمتش کن فت 32 بعد توش یه فولدر بساز به اسم PS3 بعد تو این فولدر یکی دیگه بساز به اسم UPDATE بعد آخرین فریمور اوریجینال خور رو از سایت سونی یا این تاپیک بگیر که همچین اسمس داره PS3UPDAT.PUP اونو بریز تو فولدر UPDATE فلش رو وصل کن به دستگاه بعدش روشنش کن و دسته رو با سیم وصل کن و مراحلی رو که رو صفحه تلویزیون نشونت میده برو جلو تا همه چی اوکی بشه

سلام
ps3 من تا ديشب اوكي بود مثه خر كار ميكرد
ولي امروز پا شدم روشنش كردم صفحه بالا نمياد:D
من با hdmi وصل ميكنم ك بالا نمياد ولي وقتي با كابل av وصل كردم بالا مياره
مشكل از كابله يا ps3???????

سلام چطور میتونم اکانت رو دی اکتیو کنم ؟

من نمیدونستم که اکانت رو چطور میشه دی اکتیو کرد واسه همین یوزر رو پاک کردم بعد دیگه تو بازی نمیرفت این یعنی اکانت دی اکتیو شده ؟

آخرین ویرایش:
سلام
ps3 من تا ديشب اوكي بود مثه خر كار ميكرد
ولي امروز پا شدم روشنش كردم صفحه بالا نمياد:D
من با hdmi وصل ميكنم ك بالا نمياد ولي وقتي با كابل av وصل كردم بالا مياره
مشكل از كابله يا ps3???????

سلام
در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه

سلام میشه یک لینک بدید تا بتونم با بخش پشتیبانی پلی استیشن بصورت آنلاین چت کنم ؟
یک نفر اکانتی که توش gta v رو پیش خرید کرده بودم رو دزدیده به یک بهم گفت که برو به بخش پشتیبانی بگو بعد ازت چندتا سوال میپرسن ... راست میگه ؟ چه سوالایی میپرسن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or