mohamadtak2
کاربر سایت
از کجا بفهمم ID بازیم چی هست ؟ ( همون کدی که مثلاً اینطوری BCES05465 هست )
دوست عزیز اگه از طریق مولتی من
اگر هم اصل بازی می کنید روی جلد بازی نوشته شده
موفق باشید
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
ممکنه کنسولی که چراغ زرد داده بعد از اینکه با سشوار صنعتی تعمیر شد دور فنش اوکی بشه و تا مدتی بعد از ده دقیقه یک ربع روی چهار نره؟
آخه من یه ps3 80 گیگ سری L که شصت و بنج نانومتری هستن گیر آوردم دستگاهش انصافا خیلی تمیزه طرف میگه دور فنش اصلا بالا نرفته. حتی تو بازی های سنگینی مثل the last of us و دور و بر دو و سه میچرخه و به هیچ وجه رو دور آخر نمیره. منتها دستگاه بلمبش باز شده و خودش گفته فقط برای دانگرید باز شده. من میخوام اینو بفهمم که واسه دانگرید بوده فقط یا نه. البته خودم حتما یه روز میرم از نزدیک تستش میکنم ولی خواستم نظر شما بزرگواران رو هم بدونم. اینم میدونم که کلا ریسکش بالاست اما چه کنم که جیبم خالیه و چاره ای ندارم. قیمت رو هم با دو تا دسته اصلی داده هفتصد البته جعبشم مال خودش نیست.
از نظراتتون بنده رو بهره مند بفرمایید لطفا...
سلام دوستان
یه سوال دارم...
من چند ماه پیش تلوزیون ال جی گرفتم برای گیمینگ
اومدم خونه روشن کردم هدست روش گذاشتم کار نمیکرد (صدا از هدست بیرون نمیاد از اسپیکر تلوزیون بیرون میاد)
خلاصه اینکه رفتم گفتم این هدستش کار نمیکنه گفتن اره این مدل اوت پوت نداره
حالا سوال من اینه ایا اگه هدست یو اس بی یا وایرلیس بگیرم میتونم بدون استفاده از تلوزیون استفاده کنم ؟(با پی اس 3)
که هم صدای بازی بشنوم و هم صدای کسی که حرف میزنه ؟؟؟
دوستان یه سوال من تا چند روز دیگه PS3 میگیرم چنتا سوال داشتم:
PS3 رو که با کابل سه فیش به تلویزیون لامپی متصل کنی آیا تمام بازی ها قابل اجرا هستند یا نه؟همچنین در صورت اجرا کیفیت تصویر در چه حده؟
سوال بعدی هم اینکه آیا دسته PS2 با تبدیل به PS3 متصل میشه و مشکل نخواهد داشت؟
دوستان یه سوال من تا چند روز دیگه PS3 میگیرم چنتا سوال داشتم:
PS3 رو که با کابل سه فیش به تلویزیون لامپی متصل کنی آیا تمام بازی ها قابل اجرا هستند یا نه؟همچنین در صورت اجرا کیفیت تصویر در چه حده؟
سوال بعدی هم اینکه آیا دسته PS2 با تبدیل به PS3 متصل میشه و مشکل نخواهد داشت؟

1-عزیزان راهی نیست موقع بازی رزولیشن رو فول اچ دی کرد؟یعنی 1080p؟همیشه تو اکثر بازی ها رزولیشنم 1280 در هفتصد و خورده ای
2-چرا بغلای همه چیز دندونه دندونه هست؟یکی از کاربران گفت به دلیل نبودن aa هست ولی نطر من این طور نیست
1-عزیزان راهی نیست موقع بازی رزولیشن رو فول اچ دی کرد؟یعنی 1080p؟همیشه تو اکثر بازی ها رزولیشنم 1280 در هفتصد و خورده ای
2-چرا بغلای همه چیز دندونه دندونه هست؟یکی از کاربران گفت به دلیل نبودن aa هست ولی نطر من این طور نیست
من میتونم هارد 160 گیگ که برای یه دستگاه فت بوده رو به یه دستگاه فت دیگه بزنم بدون این که هارد دستگاه خودم فرمت شه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
سلام به دوستان..من یه دونه هدست بلوتوث دارم که میخوام وصلش کنم به ps3
چجوری باید وصلش کنم از طریق بلوتوث با ps3؟؟