پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
ممکنه کنسولی که چراغ زرد داده بعد از اینکه با سشوار صنعتی تعمیر شد دور فنش اوکی بشه و تا مدتی بعد از ده دقیقه یک ربع روی چهار نره؟

آخه من یه ps3 80 گیگ سری L که شصت و بنج نانومتری هستن گیر آوردم دستگاهش انصافا خیلی تمیزه طرف میگه دور فنش اصلا بالا نرفته. حتی تو بازی های سنگینی مثل the last of us و دور و بر دو و سه میچرخه و به هیچ وجه رو دور آخر نمیره. منتها دستگاه بلمبش باز شده و خودش گفته فقط برای دانگرید باز شده. من میخوام اینو بفهمم که واسه دانگرید بوده فقط یا نه. البته خودم حتما یه روز میرم از نزدیک تستش میکنم ولی خواستم نظر شما بزرگواران رو هم بدونم. اینم میدونم که کلا ریسکش بالاست اما چه کنم که جیبم خالیه و چاره ای ندارم. قیمت رو هم با دو تا دسته اصلی داده هفتصد البته جعبشم مال خودش نیست.
از نظراتتون بنده رو بهره مند بفرمایید لطفا...

هرجور شده بودجه رو کمی افزایش بدین و Slim بخرین ، خرید FAT به هیچ وجه توصیه نمیشه

از کجا بفهمم ID بازیم چی هست ؟ ( همون کدی که مثلاً اینطوری BCES05465 هست )

اگه بازی ارجینال هست ، از روی پک بازی
اگه کپی هست باید تو تاپیک کپیخور میپرسیدین ، ولی:
داخل مولتی من روی بازی مثلث بزنین و Game Setting رو انتخاب کنید ، زیر عنوان بازی نوشته میشه
همچنین میتونین فایل Param رو با NotePad توی کامپیوتر باز کنید و قسمتی از فایل میتونین Game ID رو مشاهده کنید

سلام دوستان

یه سوال دارم...
من چند ماه پیش تلوزیون ال جی گرفتم برای گیمینگ
اومدم خونه روشن کردم هدست روش گذاشتم کار نمیکرد (صدا از هدست بیرون نمیاد از اسپیکر تلوزیون بیرون میاد)
خلاصه اینکه رفتم گفتم این هدستش کار نمیکنه گفتن اره این مدل اوت پوت نداره
حالا سوال من اینه ایا اگه هدست یو اس بی یا وایرلیس بگیرم میتونم بدون استفاده از تلوزیون استفاده کنم ؟(با پی اس 3)
که هم صدای بازی بشنوم و هم صدای کسی که حرف میزنه ؟؟؟

جالبه ، یعنی تلویزیون خروجی هدفون نداره؟؟؟؟
فقط در صورتی که هدفون اصلی سونی رو خریداری کنید میتونین صدای بازی رو هم بشنوید (توجه کنید هدفون و نه هدست مخصوص PSN)

دوستان یه سوال من تا چند روز دیگه PS3 میگیرم چنتا سوال داشتم:
PS3 رو که با کابل سه فیش به تلویزیون لامپی متصل کنی آیا تمام بازی ها قابل اجرا هستند یا نه؟همچنین در صورت اجرا کیفیت تصویر در چه حده؟

سوال بعدی هم اینکه آیا دسته PS2 با تبدیل به PS3 متصل میشه و مشکل نخواهد داشت؟

سلام من يه سوال دارم تو تاپيك قيمت ps3 قيمت دانگريدى هم ذكر شده ميخواستم ببينم منظور دست دوم هست يا فقط واسه دانگريد باز شده؟
بعد ارزش داره اينو بخرم يا همون اكبند بگيرم؟
البته من كپى خور ميخوام.

PS3 رو که با کابل سه فیش به تلویزیون لامپی متصل کنی آیا تمام بازی ها قابل اجرا هستند یا نه؟همچنین در صورت اجرا کیفیت تصویر در چه حده؟

در مورد TV :
نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه

دسته PS2 رو میتونین استفاده کنید ولی تا جایی که میدونم شوک دسته کار نمیکنه ، همچنین فقط تو بعضی بازیها مثل فوتبال قابل شناسایی و استفاده هست و همه بازیها رو ساپورت نمیکنه

خوب دوستمون جواب تو داد حالا من یکمی کاملترش میکنم
دوست من بعضی از بازی ها نمیاد دقیق یادم بازی gt5 بود نمیامد من خودم امتحان کردم و به شدت هم کیفیت تصویر میاد پایین خیلی هم میاد پایین خیلی بد میشه
حالا میله خودتون اگر پول دارید حتما یه LCD بخرید که خیلی جواب میده;)

1-عزیزان راهی نیست موقع بازی رزولیشن رو فول اچ دی کرد؟یعنی 1080p؟همیشه تو اکثر بازی ها رزولیشنم 1280 در هفتصد و خورده ای
2-چرا بغلای همه چیز دندونه دندونه هست؟یکی از کاربران گفت به دلیل نبودن aa هست ولی نطر من این طور نیست

1-عزیزان راهی نیست موقع بازی رزولیشن رو فول اچ دی کرد؟یعنی 1080p؟همیشه تو اکثر بازی ها رزولیشنم 1280 در هفتصد و خورده ای
2-چرا بغلای همه چیز دندونه دندونه هست؟یکی از کاربران گفت به دلیل نبودن aa هست ولی نطر من این طور نیست

عزیز من کامپیوتر نیست که بخوای همچین کا ی را بکنی !

سلام به دوستان..من یه دونه هدست بلوتوث دارم که میخوام وصلش کنم به ps3

چجوری باید وصلش کنم از طریق بلوتوث با ps3؟؟

Last edited by a moderator:

1- نه ، کامپیوتر PC نیست که بتونی از تنظیمات بازی رزولیشن رو تغییر بدین ، با توجه به خروجی که در Setting کنسول مشخص شده و بازی خروجی اتوماتیک انتخاب میشه که 720 باشه یا 1080
2- نظر شما محترم ولی واقعیت همینه ، تو کنسول به دلیل ساختار و معماری متفاوتی که با PC داره ، امکان AA نیست و در نتیجه دندونه دندونه بودن مشخص هست

من میتونم هارد 160 گیگ که برای یه دستگاه فت بوده رو به یه دستگاه فت دیگه بزنم بدون این که هارد دستگاه خودم فرمت شه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

من میتونم هارد 160 گیگ که برای یه دستگاه فت بوده رو به یه دستگاه فت دیگه بزنم بدون این که هارد دستگاه خودم فرمت شه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

نه وقتی شما هارد جدیدی تو دستگاه میزارید ازتون میخواد فرمتش کنید و وقتی فرمتش کنید (یا حتی فرمتش نکنید) هارد خودتونو بزارید ازتون میخواد فرمتش کنید
فقط تو 1 صورت ازتون نمیخواد فرمتش کنید اونم اینه که هارد خودشو در بیارید و بعد همونو بزارید سر جاش

سلام به دوستان..من یه دونه هدست بلوتوث دارم که میخوام وصلش کنم به ps3

چجوری باید وصلش کنم از طریق بلوتوث با ps3؟؟

خوب میری توی منوی setting بعد accessory setting بعد manage bluetooth devices بعد اونجا میزنی و برات سرچ میکنه و پیداش میکنه همین

سلام دوستان عزیزم ..
خوبید ..
بین این دو تا مانیتور گیر کردم ..
چه کار کنم .. ؟؟
الان کنسول ندارم
ولی شما همه چیز رو در نظر بگیرید ..
هر چیزی که امکانش هست و وحود دارهدر نظر بگیرید و
بگید کدومو بخرم ..
دو تا دست دو سراغ دارم .. و دو تا 400 تومن
ممنونمقایسه کامپیوتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟