پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.
تو ps3 های اوریج بازی رو چهجوری میشه ریخت رو هارد؟
اصلا همچین امکانی داره یا فقط دیسک رو مبخونه؟

سلام
نه متاسفانه ، تا جایی که من اطلاع دارم چنین امکانی نیست

ولی به نظر من کنسول ps3 فت از همه مدلا بهتره من از زمان ریلزش دارم.

نظر شما کاملا محترم ولی از نظر فنی و تخصصی سری Slim بهبودهای خوبی داشته و خرید مدل FAT اصلا پیشنهاد نمیشه

آخرین ویرایش:
این مشکل دور فن چجوریه؟
مثلا چطور تشخیص بدیم ؟
از همون اول روشن شدن صداش زیاده ؟ خلاصه یه توضیح کامل بدید ممنون

حرارت زیاد باعث میشه GPU و CPU کنسول یه مقداری به مشکل بخورن و بعد از ایجاد شدن مشکل پالس های غلطی به موتور فن ارسال کنن که باعث بالا رفتن دور موتورش میشه
تو منو اگه صدای فن الکی زیاد شد (روش تشخیصشه)

سلام
اقایون راهی نیست اپدیت های بازی های ps3 رو از طریق PC دانلود کرد و بعد به PS3 انتقال داد؟
البته برای PS3 های کپی خور نشده
ممنون
http://forum.bazicenter.com/thread43472/
http://forum.bazicenter.com/thread76403/
سلام.
تو ps3 های اوریج بازی رو چهجوری میشه ریخت رو هارد؟
اصلا همچین امکانی داره یا فقط دیسک رو مبخونه؟

این قابلیت همونطور که گفتن تو کنسول های اوریج خور نیست فقط برای کنسول های کپیخور هست
ولی به نظر من کنسول ps3 فت از همه مدلا بهتره من از زمان ریلزش دارم.
از نظر فنی و ساختار، کنسول های اسلیم و سوپر اسلیم؛ فت بدترین نوع هستش اصلا و ابدا پیشنهاد نمیشه

آقا امکان انتقال تروفی از یه پروفایل به پروفایل دیگه درون PS3 نیست ؟

مثلاً توی PS3 خودم دوتا یوزر ثبت کردم،تروفی های یوزر 1 رو به یوزر 2 انتقال بدم.

چراغ زرد چه مواقعی پیش میاد؟
راههای جلوگیری چیه؟
ببین دوست عزیز چراغ زرد(YLOD) یه مشکلیه که بصورت ساده از گرمای بیش از حد کنسوله که منجر به ذوب (خمیر سیلیکونی) روی سی پی یوشده و اونم پخش میشه رو بقیه قطعات و...اگرم خمیر خشک بشه احتمالا بالا رفتن دما سی پیو زیاده و چراغ زرد
...دلیل دیگر چراغ زرد مشکلات با پاوره...

این جمله رو یادتون باشه دوست من که :YLOD-A HARDWARE FAILURE

بازی زیاد و بازی سنگین دلایل مناسبی واسه اتفاق افتادن YLOD هستن.معمولا مدل های 60 گیگ بیشتر با این مشکل روبرو میشدن...سونی در صورت چراغ زرد شدن کنسولو پس میگیره(میگرفت)
و کنسول جدید میده...چون قبول کرده که این مشکل یک نقص سخت افزاریه کامله..

راه جلوگیری اینه که مث خر از کنسول کار نکشی،اگه میکشی بزارش جای خنک،تعویض خمیر سیلیکون هم تاثیر داره،البته خمیر سیلیکون خوب نه 500 تومنیش:دی

نه امکان سینک تروفی با یوزرهای دیگه نیست،البته یه روش هست که میتونی تروفی رو باز کنی (با دستکاری و بدون بازی کردن) و با سرورای سونی هم سینک کنیشون

نه امکان سینک تروفی با یوزرهای دیگه نیست،البته یه روش هست که میتونی تروفی رو باز کنی (با دستکاری و بدون بازی کردن) و با سرورای سونی هم سینک کنیشون
بهنام چطوری سینک میشن آموزش؟:دی من میزنم سینک نمیشه همونایی که قبلا باز بودن اونا رو حساب میکنه. please :دی

چراغ زرد چه مواقعی پیش میاد؟
راههای جلوگیری چیه؟

همونطور که گفتن مشکل سخت افزاریه و اکثرا بر میگرده به بالا رففتن حرارت تو GPU و CPU این اتفاق تو تابستون خیلی رایج هستش و گرمای بیش از حد که توسط بازی کردن مداوم به وجود میاد باعث آب شدن پایه های GPU و یا صدمه دیدن CPU میشه
پاور تو این قضیه نقش خیلی کمرنگی داره و هارد هم میتونه یکی از دلایل چراغ زرد باشه به شرطی که ضربه ناجوری بهش وارد شده باشه
راههای جلوگیریش سادس از زیاد شدن دمای کنسولتون جلوگیری کنید (حالا به هر طریقی هستش) متداولترین راهش کم بازی کردن و استراحت دادن به کنسوله هر 1-2 ساعت بازی مداوم نیازی به 1ساعت استراحت پیدا میکنه به شرطی میتونید بیش از این ساعت باهاش بازی کنید که کنسول تو شرایط خنکی قرار گرفته باشه (مثلا جلوی کولر یا تو مسیر هوای کولر یا پنکه)

نه نیستش به هیچ عنوان
نه حتی نمیتونید تو کنسول خودتون هم انتقال بدید چه برسه بین یوزر های مختلف

- - -ویرایش - - -

با کنسول چند ساعت بازی مداوم ضرری بهش نمیزنه خصوصا مدل های 90 نانو؟؟

تو این گرمای هوا 1 تا 2 ساعت بعدش باید استراحت بدید بهش

سلام.
دوستان از کجا بدونم که پلمپ دستگاه باز شده یا نه؟

اگه منظورتون این هست که کنسول باز شده باشه ، زیر کنسول یدونه برچسب هست که اگه اون کنده شده باشه یا مشخص باشه که دوباره چسبیده شده یعنی کنسول باز شده

سلام ، ps3 80gb fat
من تا جایی که می تونستم محیط رو خنک کردم ولی هنوز هنگام بازی دما روی 77 درجه هست! عادی هستش؟ البته شبها که دما پایینتره وضعیت بهتره و تا 70 درجه میره. (طبق مولتی من)
کنسول رو هم عمودی گذاشتم. پایه لپ تاپ براش بگیرم؟
چه کار می تونم کنم که دمای کنسول پایین بیاد؟
تا این شرایط درست بشه باهاش بازی کنم؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم
من یه بازی دارم که وسط دیسک یه ترک خیلی کوچیک داره و به داخل خود دیسک نرسیده
الان گذاشتم دستگاه اجرا کرد در اینده مشکلی برای لنز دستگاه ایحاد نمیکنه ؟ ( ترک خیلی کوچیکیه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or