پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان
من ميخوام يك ps3 كپى خور دسته دو فقط براى همين تابستون بگيرم آخر تابستون هم بفروشمش.... زياد ازش سر در نميارم ... فرق نسخه ى فت با اسليم و سوپر اسليم چيه ؟

اگه بخوام PS3 رو با کابل VGA به مانیتور کامپیوتر وصل کنم کیفیتش پایینه؟
آخه من الان Xbox رو با کابل VGA به مانیتور وصل کردم تصویر خیلی بی کیفیته.

منظورتون از کابل VGA کدوم کابل هست؟

نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه

منظورتون از کابل VGA کدوم کابل هست؟
من فکر کردم PS3 هم مثل XBOX کابل VGA داره. الان که به این تاپیک رفتم تا حدودی جواب سوالم رو گرفتم.
ولی اگر برای کابل HDMI تبدیل بگیرم و از طریق DVI به مانیتور وصلش کنم، همون کیفتی رو خواهد داشت که کابل HDMI به تنهایی داره؟ یعنی کیفیتش خوبه؟

کنسول خصوصا مدل قت وقتی داغ کنه اتوماتیک خاموش میشه یا هشدار میده؟

اول یه هشدار میده بعد خاموش میشه و اگه هی به این روند ادامه بدید (بی توجهی به داغ کردنش) دیگه بدون هشدار خاموش میشه و چراغ قرمزش موقعی که داغ میکنه چشمک میزنه

من فکر کردم PS3 هم مثل XBOX کابل VGA داره. الان که به این تاپیک رفتم تا حدودی جواب سوالم رو گرفتم.
ولی اگر برای کابل HDMI تبدیل بگیرم و از طریق DVI به مانیتور وصلش کنم، همون کیفتی رو خواهد داشت که کابل HDMI به تنهایی داره؟ یعنی کیفیتش خوبه؟

بله ، اگه با تبدیل HDMI/DVI وصل کنید کیفیت خروجی تصویر خوب هست و میتونین از رزولیشن 720/1080p استفاده کنید

سلام دوستان میشه بگین ps3بازیهایps2روهم ساپورت میکنه؟یا باید مراحل نرم افزاری طی بشه تا باز بکنه؟
بصورت کارخونه ای (یعنی خود سازنده این قابلیت رو قرار داده) ققط سری Fat و مدل های 20 ، 60 و 80GB که بسته به مدل بصورت نرمافزاری و سخت افزاری از این قابلیت پشتیبانی میکردن.(20 و 60GB بصورت سخت افزاری ، چند مدل خاص از 60GB و 80GB سری اول هم بصورت نرمافزاری)
برای کنسول های JB یا کپی خور هم با آموزش این تاپیک میشه بازیهارو اجرا کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or