chrisredfield
کاربر سایت
سلام سلام یه راهنمایی می خواستم پلی3چندمدله الان قیمتش چنده کدوم بهتره لطفاراجب کپی خوربودن ونبودن هم توضیح بدین
:thumbsup::thanks:
:thumbsup::thanks:
:thumbsup::thanks:سلام سلام یه راهنمایی می خواستم پلی3چندمدله الان قیمتش چنده کدوم بهتره لطفاراجب کپی خوربودن ونبودن هم توضیح بدین:thumbsup::thanks:
این کار رو هم کردم باز هم مشکل حل نشددوست عزیز Game Data پوشه یا فایل به اون شکلی که شما فکر میکنی نیست
از XMB اصلی کنسول ، قسمت Game ، بالاترین گزینه Game Data هست ، از اونجا Game Data بازی رو پیدا کنید و Delete کنید
دوستان یه راهنمائی بکنن بگن الان چه مدلی از همه ارزونتر هست ؟...... فقط میخوام offline بازی کنم..... همه بازی ها رو هم از قدیم تا جدید با یه فیرمویر اجرا کنه (یه چی تو مایه های jtag ایکس باکس)![]()
سلام
من قبلا یه کنسول فت داشتم که چراغ زرد داد عمرش رو داد به بازی سنتر:d
الان میخوام یکی بگیرم ولی ترجیح میدم اسلیم باشه.حالا یه مورد پیدا کردم که فت 160 گیگه ولی طرف میگه که این مدل سفارشیه که قابلیت اجرای بازی های PS1 و PS2 رو داره و چهار تا پورت USB داره و رم میخوره و ....
بعد طرف میگه که این مدل به سفارش کشور آمریکا ساخته شده و این که اصلا از اون مدلایی نیست که چراغ زرد بشن و این که حتی یک بار اونو تا 30 ساعت هم روشن نگه داشته ولی دستگاه حتی آنچنان داغ هم نشده!بعد میگه که چون سفارشیه اینجوریه و نمیدونم توش چی داره که داغ نمیکنه و فلان و بهمان و ...
کلا اینکه میگه که حتی میتونه برای من حتی ضمانت کتبی بنویسه که این دستگاه تا 5 سال براش مشکلی پیش نمیاد!من خودم اول باور نکردم ولی آیا به نظر شما ممکنه که حرف های ایشون درست باشه؟بعد با توجه به کپی خور بودنش قیمتش باید چند باشه؟
شما یک راه فقط داری اونم فرمت کردن هاردته و برگردوندن سیستم به حالت اولیهاین کار رو هم کردم باز هم مشکل حل نشد
شما اگه میترسی خب بده بیرون بی دردسر تمومش کن بره برای خودت اینقدر بزرگش نکن چون ممکنه اشتباه فایلو دانلود کنی و تمام....سلام یه ps3 اسلیم دارم دانگرید شده .بیرون بردم میگه 20 تومن میگیرم آپدیتش میکنم .به نظرتون بهتر نیست خودم فایل آپدیتشو دانلود و نصب کنم .در ضمت تا حالا این کارو نکردم و میترسم خرابش کنم کپی خورشم بپره![]()
سلام
این دو تاپیک را مطالعه کنید:
راهنمای جامع خرید PS3
راهنمای جامع استفاده از PS3
مدل های FAT از همه ارزونتر هست ولی :
- نو دیگه نیست و هرچی هست دسته دوم هست
- تکنولوژی ساخت قدیمی تری دارن و به همین دلیل مشکلاتی مثل چراغ زرد بیشتر براشون پیش میاد
- از عمرشون زمان زیادی گذشته و معمولا تو این سالها ازشون استفاده زیادی شده ، به همین دلیل خریدشون اصلا توصیه نمیشه
پیشنهاد من خرید مدل Slim کپیخور هست ، چه نو و جه دسته دوم تمیز و سالم
اونجا پرسیدم کسی محل نداد اینجا پست دادم
در مورد فیرمویر هم جواب بدید ممنون میشم
به هر حال :دوستان عزیز لطفا سوالات خودتون رو توی تاپیک های دیگه مطرح کنید و این تاپیک مرجعی باشه برای مطالعه
دوست من فعلا که معلوم نیست PS4 که هنوز نیومده !!!!!سلام.کدوم بازی ها هم برا PS3 و هم برا PS4 میاد؟
درود
دوستان وصل بودن همزمان کابل HDMI و AV و گرفتن خروجی از جفتشون همزمان مشکلی برای دستگاه ایجاد میکنه ؟!