پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سالم من کنسولم کپی خور کردم بعد مدتی اپدیت کردم همه چی پرید بردم واسه دانگرید یارو نتونست زد دستگاه سوزوند من دستگاه من باهاش 100 ساعتم بازی نکردم الان یه دستگاه دیگه داده بهم ظاهرش خوبه ولی از باطنش خبر ندارم کپیخورم هست خواهش میکنم کمکم کنید چی کار کنم

من یه چند تا سوال دارم دستگاه دارم که هارد اون تقریبا داره پر میشه از طرفی چون قبلا کپی خور بوده و یک سری اطلاعات ویا بازی به محل هایی که ادرس داده بودن ریختم ودیگه نمیدونم کجاست .و فضای داخل هاردم رو بی جهت اشغال کرده و دستگاهم الان مدت هاست اورج خور هست.
حالا چند تا سوال دارم که دوستان وقت بزارن ممنون میشم
1. هارد رو فرمت کنم اپدیت های خود پی اس ان رو از اول باید دانلود کنم؟
2. اکانتم رو پسوردش رو یادم نیست بعد فرمت احتیاج به وارد کردن پسورد دارم؟ الان سیو هست.
3.با فرمت کردن هارد وگزینه دستگاه اصلا دستگاه بالا میاد؟ اطلاعات پیش فرض خود دستگاه هم با این کار فرمت میشه؟
4.اصلا راه دیگه ای هست مسیر هایی که قبلا از بابت هک اطلاعات میریختم.یا اطلاعاتی که پیش فرض به کدوم مسیر داخل هارد منتقل میشه ومیشد رو پیدا کنم کسی میدونه مسیر های اون وطریقه ییدا کردنش چطور بود؟

من یه چند تا سوال دارم دستگاه دارم که هارد اون تقریبا داره پر میشه از طرفی چون قبلا کپی خور بوده و یک سری اطلاعات ویا بازی به محل هایی که ادرس داده بودن ریختم ودیگه نمیدونم کجاست .و فضای داخل هاردم رو بی جهت اشغال کرده و دستگاهم الان مدت هاست اورج خور هست.
حالا چند تا سوال دارم که دوستان وقت بزارن ممنون میشم
1. هارد رو فرمت کنم اپدیت های خود پی اس ان رو از اول باید دانلود کنم؟
2. اکانتم رو پسوردش رو یادم نیست بعد فرمت احتیاج به وارد کردن پسورد دارم؟ الان سیو هست.
3.با فرمت کردن هارد وگزینه دستگاه اصلا دستگاه بالا میاد؟ اطلاعات پیش فرض خود دستگاه هم با این کار فرمت میشه؟
4.اصلا راه دیگه ای هست مسیر هایی که قبلا از بابت هک اطلاعات میریختم.یا اطلاعاتی که پیش فرض به کدوم مسیر داخل هارد منتقل میشه ومیشد رو پیدا کنم کسی میدونه مسیر های اون وطریقه ییدا کردنش چطور بود؟

1 بله میپره
2 بله احتیاج هست
3 نه فرمت نمیشه بلکه فقط هارد خالی میشه سیستم عاملش سر جاش میمونه quick format بزن
4 نه راهی نیست شما باید زمانی که از هک در آوردید همون اول راه فرمتش میکردید

دوستان کمک کنید من دستم مشکل پیدا کرده
همه دکمه هاش خوبه بجز l2,r2 که یسره کار مکنن بعضی اوقات هم اصلا کار نمیکنن
مثلا تو بازی های شوتر همین جوری واسه خودشون نارنجک پرتاب میکنن یا تو فوتبال جا خالی میدن هر وقت پاس میدم یا تو بسکتبال همه بازی کنا همیشه سرعت دارن نمیتونم سرعتشون رو قطع کنم
کلا معزلی شده واسه من چند بار هم باز کردم یه تکونی بهشون دادم ولی درست نشدن نمیدنم چه مرگشونه اتصالی کردن؟
چکار باید بکنم؟

دوستان کمک کنید من دستم مشکل پیدا کرده
همه دکمه هاش خوبه بجز l2,r2 که یسره کار مکنن بعضی اوقات هم اصلا کار نمیکنن
مثلا تو بازی های شوتر همین جوری واسه خودشون نارنجک پرتاب میکنن یا تو فوتبال جا خالی میدن هر وقت پاس میدم یا تو بسکتبال همه بازی کنا همیشه سرعت دارن نمیتونم سرعتشون رو قطع کنم
کلا معزلی شده واسه من چند بار هم باز کردم یه تکونی بهشون دادم ولی درست نشدن نمیدنم چه مرگشونه اتصالی کردن؟
چکار باید بکنم؟

پشت دسته یک سوراخ داره ، با سوزن داخل سوراخ کنید ، دسته reset میشه ، شاید درست شد
اگه درست نشد باید به تعمیرکار نشون بدین

یه مشکل پیدا کردم برای انتقال یک سیو به فلش .
اونم اینه که روی سیو مورد نظرم سیاه هست وامکان انتخاب نداره برا کپی .
زیرش زدهuk
کاریش میشه کرد؟

آخرین ویرایش:
یه سوال میشه از منوی پلی استیشن فهمید بازی ریجن چنده یا فقط باید از پشت قاب بازی فهمید
؟؟؟؟

نه نمیشه
یا فقط از پشت قاب یا اینکه وقتی انلاین بازی میکنی ببینی به کدام سرور وصلت میکنه
که اونم خیلی احتمالش کمه تا متوجه بشی فقط بهترین راه اینه که از پشت قاب متوجه بشی:d

کنسول وقتی روشن میشه تا حدود یک ربع فن خاموشه اما بعدش فن روشن میشه و همینطور فعاله حتی اگه کاری باهاش نداشته باشم و بازی هم نکنم فن دور کند کار میکنه الان مشکلی هست؟
البته وقتی بازی میکنی فن دور بالا فعال میشه

کنسول وقتی روشن میشه تا حدود یک ربع فن خاموشه اما بعدش فن روشن میشه و همینطور فعاله حتی اگه کاری باهاش نداشته باشم و بازی هم نکنم فن دور کند کار میکنه الان مشکلی هست؟
البته وقتی بازی میکنی فن دور بالا فعال میشه

نه مشکلی نیست دوست من فن برای خنکی دستگاه هست و این چیزها کاملا عادی هست خیالتون راحت
برای اونم که وقتی میگید دستگاه خاموش هست توی نتظیمات Setting = Network setting = media server connection وقتی اینو اف کنی باید دیگه فنش وقعه خاموش کار نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or