من یه چند تا سوال دارم دستگاه دارم که هارد اون تقریبا داره پر میشه از طرفی چون قبلا کپی خور بوده و یک سری اطلاعات ویا بازی به محل هایی که ادرس داده بودن ریختم ودیگه نمیدونم کجاست .و فضای داخل هاردم رو بی جهت اشغال کرده و دستگاهم الان مدت هاست اورج خور هست.
حالا چند تا سوال دارم که دوستان وقت بزارن ممنون میشم
1. هارد رو فرمت کنم اپدیت های خود پی اس ان رو از اول باید دانلود کنم؟
2. اکانتم رو پسوردش رو یادم نیست بعد فرمت احتیاج به وارد کردن پسورد دارم؟ الان سیو هست.
3.با فرمت کردن هارد وگزینه دستگاه اصلا دستگاه بالا میاد؟ اطلاعات پیش فرض خود دستگاه هم با این کار فرمت میشه؟
4.اصلا راه دیگه ای هست مسیر هایی که قبلا از بابت هک اطلاعات میریختم.یا اطلاعاتی که پیش فرض به کدوم مسیر داخل هارد منتقل میشه ومیشد رو پیدا کنم کسی میدونه مسیر های اون وطریقه ییدا کردنش چطور بود؟
دوستان کمک کنید من دستم مشکل پیدا کرده
همه دکمه هاش خوبه بجز l2,r2 که یسره کار مکنن بعضی اوقات هم اصلا کار نمیکنن
مثلا تو بازی های شوتر همین جوری واسه خودشون نارنجک پرتاب میکنن یا تو فوتبال جا خالی میدن هر وقت پاس میدم یا تو بسکتبال همه بازی کنا همیشه سرعت دارن نمیتونم سرعتشون رو قطع کنم
کلا معزلی شده واسه من چند بار هم باز کردم یه تکونی بهشون دادم ولی درست نشدن نمیدنم چه مرگشونه اتصالی کردن؟
چکار باید بکنم؟
یه مشکل پیدا کردم برای انتقال یک سیو به فلش .
اونم اینه که روی سیو مورد نظرم سیاه هست وامکان انتخاب نداره برا کپی .
زیرش زدهuk
کاریش میشه کرد؟
خب با دسته روشن كن چيكار داري به دكمه پاور بدبخت:dسلام اساتید محترم میشه کاری کردکه دسگاه فقط با دسته روشن بشه مدلش هم فته.![]()
یه چسب نواری بچسبون روی دکمه ی پاور یا اجکت که اگه دست خورد روش روشن نشه !سلام
اساتید محترم میشه کاری کردکه دسگاه فقط با دسته روشن بشه مدلش هم فته.![]()
یه سوال میشه از منوی پلی استیشن فهمید بازی ریجن چنده یا فقط باید از پشت قاب بازی فهمید
؟؟؟؟
کنسول وقتی روشن میشه تا حدود یک ربع فن خاموشه اما بعدش فن روشن میشه و همینطور فعاله حتی اگه کاری باهاش نداشته باشم و بازی هم نکنم فن دور کند کار میکنه الان مشکلی هست؟
البته وقتی بازی میکنی فن دور بالا فعال میشه