پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
دوستان یه سوال
من دستگارو از خودش روشن میکنم نه از دسته مشکلی که داره ؟
بدشم موقع خاموش شدن بوق نمیزنه اما چراغ سبزش چنتا چشمک میزنه بد دستگاه خاموش میشه
مشکلی که نداره ؟

سلام
دوستان یه سوال
من دستگارو از خودش روشن میکنم نه از دسته مشکلی که داره ؟
بدشم موقع خاموش شدن بوق نمیزنه اما چراغ سبزش چنتا چشمک میزنه بد دستگاه خاموش میشه
مشکلی که نداره ؟
خیر مشکلی نداره !
اینم طبیعیه و مشکلی نیست !

چجوری ورژن بازیمو بفهمم ؟ میخوام پچ دانلود کنم
مثل blues یا Bles چنده ؟

بعدش ، قبلا از دسته دستگاه رو روشن میکردن lcd هم روشن میشد ، مشکل از کجاس ؟

چجوری ورژن بازیمو بفهمم ؟ میخوام پچ دانلود کنم
مثل blues یا Bles چنده ؟

بعدش ، قبلا از دسته دستگاه رو روشن میکردن lcd هم روشن میشد ، مشکل از کجاس ؟
lcdـتون قبلا یه مارک دیگه بود؟
بازی رو بزارید تو دستگاه آنلاین باشید خودش پچ ها رو میگیره اون موقع معلوم میشه حجمش چقدره

سلام دوستان.
یه سوال.یه کد چند تا کارکتر اضافه یه بازی رو دارم اینو وارد کردم رو اکانتم.حالا می خوام رو یه اکانت دیگه فعالش کنم و از رو این اکانت خودم دی اکتیو.چی کار باید بکنم دقیقا؟می شه اصلا؟

سلام دوستان.
یه سوال.یه کد چند تا کارکتر اضافه یه بازی رو دارم اینو وارد کردم رو اکانتم.حالا می خوام رو یه اکانت دیگه فعالش کنم و از رو این اکانت خودم دی اکتیو.چی کار باید بکنم دقیقا؟می شه اصلا؟

سلام
شما با اکانتت به psn وصل شو بعد برو تو قسمت account management بعد برو تو قسمت account activation بعد از رفتن به اون بخش بهتون 2 تا گزینه میده ps3 game یا game و ps3 video یا video بعد روی تک تکشون کلیک کن deactivate رو بزن و اکانتت Deactivate میشه
نه همون lcd رو دارم
حجمش رو نمیخوام ، ورژنش رو میخوام
برای ورژن برید تو قسمت games بعد برید تو قسمت ps3 game data utility بعد بازیتونو پیدا کنید اگه جلوش یه عددی مثل 1.03 زده باشه اون آپدیت اون بازیتونه
در مورد lcd هم یه بار تنظیمات تصویر کنسولتون رو ریست کنید احتمالا اگه از نو تنظیم کنید درست بشه

سلام
شما با اکانتت به psn وصل شو بعد برو تو قسمت account management بعد برو تو قسمت account activation بعد از رفتن به اون بخش بهتون 2 تا گزینه میده ps3 game یا game و ps3 video یا video بعد روی تک تکشون کلیک کن deactivate رو بزن و اکانتت Deactivate میشه
ممنون اما نمی خوام کل اکانتم دی اکتیو شه.فقط من این کد رو لازم ندارم خواستم بدم به کسی اون رو اکانتش بازی کنه.امکانش هست چنین کاری؟

ممنون اما نمی خوام کل اکانتم دی اکتیو شه.فقط من این کد رو لازم ندارم خواستم بدم به کسی اون رو اکانتش بازی کنه.امکانش هست چنین کاری؟

نه همچین امکانی نیست که فقط یه content مشخص دیکتیو بشه، یا باید کل اکانت دیکتیو بشه یا کلا نباید دیکتیو بشه

سلام دوستان.من جدیدا وقتی فیفا بازی میکنم همش افت فریم پیدا میکنه.مشکلش چیه؟(تو بقیه بازی ها امتحان نکردم)

یه دور هاردتونو فرمت کنین به احتمال قوی درست بشه
معمولا هارد های ظرفیت بالا تو ps3 بعد از اینکه خیلی پر میشن افت سرعت پیدا میکنن و همین باعث دیر لود شدن همه چی تو بازی بشه و به قول خودمون لگ بزنه

دوستان من یه ps3 با هارد ۲۰ گیگ دارم الانم میخوام هاردش عوض کنم میخواستم ببینم تا چند گیگ ساپورت میکنه و اینکه چه نوع هاردی باید بخرم؟ (مدل و مارک)

دوستان من یه ps3 با هارد ۲۰ گیگ دارم الانم میخوام هاردش عوض کنم میخواستم ببینم تا چند گیگ ساپورت میکنه و اینکه چه نوع هاردی باید بخرم؟ (مدل و مارک)

شما تا 750 گیگ میتونی هارد بزاری روش هارد هم از هر نوع هارد لتاپی باشه بهش میخوره فقط باید دور موتور هارد 5400rpm باشه
برند های معروف وسترن و سیگیت و توشیبا هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or