سلام دوست عزیز
ممنون از راهنمایی هات @};-
من 5 شنبه بالاخره فرصت کردم و دستگاه رو کاملا جز به جز اجزاشو از هم باز کردم !! روی CPU و GPU و Heatsink هارو با پنبه و الکل کاملا تمیز کردم. خمیر جدید زدم و با کاردکی که توی جعبش بود خمیر رو کاملا پخش کردم. روی Motherboard چند تا چیپ بود که روش ThermalPad داشت که دیدم دور و برش خاک چسبیده(دفعه قبل اینارو تمیز نکرده بودم). با گوش پاک کن و کمی الکل اون پرز ها و خاک هارو تمیز کردم. چون از این ThermalPad ها اینجا گیر نمیاد سعی کردم که تا جایی که میتونم به ترمال پد هاش آسیبی وارد نشه. پاور دستگاه رو هم باز کردم و خاک های توشو تمیز کردم. بعد رفتم سراغ Fan و Heatsink . فنش رو کاملا پره هاشو تمیز کردم با پنبه و الکل ( البته خیلی خاک نداشت) لای پره ها و شبکه های هیت سینک رو هم با گوش پاک کن و الکل تمیز کردم. هرجای مادربرد و دیگر قطعات رو حتی اگه خیلی کم خاک یا غبار داشت تمیز کردم. قاب دستگاه رو هم از داخل کاملا تمیز کردم. دوباره دستگاه رو بستم. فقط سونی اشتباهی یه پیچ اضافه گذاشته بود فکر کنم !!!

خلاصه تمام این کارها حدود 4 ساعتی طول کشید ! دستگاه رو وصل کردم و روشنش کردم. حدود نیم ساعتی همینطوری گذاشتم توی منو برای خودش باشه و جالبه که دور فنش از 1 بالاتر نرفت ( قبلا اگه همینطوری توی منو روشنش میذاشتم بعد چند دقیقه فنش میرفت روی دور 2) بعد اومدم GT5 بزنم که دیدم این مردک دوباره آپدیت جدید داده ! خلاصه 3 ربع هم گذاشتم آپدیت رو با این اینترنت نفتی دانلود و اینستال کرد و همچنان فن روی دور 1 بود . حدود 1 ساعت و نیم هم بازی کردم که در حال بازی فنش رفت روی دور 2 و دستمو که میگرفتم پشتش بادش ولرم بود ! البته طبق معمول همیشه یکمی هم لای پنجره رو باز گذاشته بودم که هوای خنک بیاد تو خونه چون محیط خونه هواش گرمه. در مجموع حدود 3 ساعتی روشن بود دستگاه و مشکلی پیش نیومد و امیدوارم که مجددا دستگاه داغ نکنه ( البته قبلا هم خیلی به ندرت داغ میکرد ! اما من یکمی زیادی حساس و وسواسیم !). دوستان اگه دستگاهشون مشکل داغ کردن داشته باشه فکر کنم تعویض خمیر سیلیکون و تمیز کردن دستگاه تا حدی بتونه مشکل داغ کردن رو حل بکنه. خیلی دوست داشتم فن رو با فن 19 پره هم عوض بکنم که متاسفاه فن 19 پره اینجا پیدا نمیشه و تو بلاد کفر هم 30$ قیمتشه که یکم گرون در میاد.