پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من نمیدونم چرا این رجین تو مخم نمیره
واسه بازی کردن بازی رجین 2 و هم یه بازی رجین 3 باید یه اکانت جدا گانه ساخت؟
کلا همش فکر میکنم یه محدودیتی داره اکانت بوده یا psn بوده یا ... بوده

من نمیدونم چرا این رجین تو مخم نمیره
واسه بازی کردن بازی رجین 2 و هم یه بازی رجین 3 باید یه اکانت جدا گانه ساخت؟
کلا همش فکر میکنم یه محدودیتی داره اکانت بوده یا psn بوده یا ... بوده

بازی ها فری ریجن هستن یعنی اگه کنسول شما ریجن 3 باشه و بازیتون 1 باشه بدون هیچ مشکل اجرا میشه
ریجن بازی ها زمانی به کار میاد که شما بخواین DLC های مربوط به خود اون بازی رو بگیرین اونوقته که ریجن اکانتتون با ریجن بازی باید یکی باشه
ریجن بندی بازی ها تو خارج از ایران فقطبرای اینه که مشخص بشه این بازی تو کدوم منطقه از جهان فروش رفته

PSMove می ارزه بخرم من بازیای اکتیو و ورجه وورجه ای زیاد بازی میکنم
من کینکت هم دارم میخوام ببینم در مقایسه با کینکت چه نقاط قوت و چه نکات ضعفی داره
بازیاش هم مثل ایکس باکس کینکت زیاده یا بازیاش کمه

سلام دوستان ببخشيد يه سوال خيلي مهم داشتم نظرتون چيه من ايكس باكس اسليم 4 گيگم رو با پلي 3 فت 320 گيگ كپي خور تعويض كنم پلي ٣ داراي ديسك بوت و 2 دسته هست يارو 150ت سر ميده نظرتون چيه؟

بچه ها چند سئال داشتم .
من قصد خرید یک پلی استیشن 3 دارم الان قیمت مدل هاش چنده ؟
با وجود اینکه فکر کنم حدود 5 سالی هست که Ps3 اومده Ps 4 کی میاد ؟ نخرم بعد 4 بیاد ضد حال بزنه ؟
یه Led Tv 42" اینچ ال جی دارم برای وصل کردن به ps3 مناسبه ؟

بچه ها چند سئال داشتم . من قصد خرید یک پلی استیشن 3 دارم الان قیمت مدل هاش چنده ؟ با وجود اینکه فکر کنم حدود 5 سالی هست که Ps3 اومده Ps 4 کی میاد ؟ نخرم بعد 4 بیاد ضد حال بزنه ؟یه Led Tv 42" اینچ ال جی دارم برای وصل کردن به ps3 مناسبه ؟
مونده به سليقه خودتون ولي خيلي خيلي بكشه تا يك سال ونيم ديگه پلي 4 وارد بازار ميشه

شارژ دسته PS3 برای اولین بار باید به چه شکل باشه؟
اولین بار توش شارژ هست یا باید شارژ بشه؟
چقد طول میکشه شارژ بشه؟

من دقیق اطلاع ندارم ولی خورم چون صبر نداشتم 6 ساعت رو با سیم بازی کردم ولی فک کنم باید 6ساعتی تو شارژ باشه برا شارژ اولیه :دی

با عرض سلام خدمت دوستان به یک مشکلی برخوردم ps3ام روی تلویزیون توی اتاقم فقط توی منوpsصدا دارد و وقتی وارد بازی می شم دیگه صدا نداره توی تلویزیون توی حال صدا داره توی حال تلویزیون lg 3d است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شارژ دسته PS3 برای اولین بار باید به چه شکل باشه؟
اولین بار توش شارژ هست یا باید شارژ بشه؟
چقد طول میکشه شارژ بشه؟

اگه اشتباه نکنم دسته نو هیچی شارژ نداره و باید شارژ بشه

میشه یک عکس از دسته تقلبی و یک دسته اوریجینال بزارین

تفاوت های دسته اصلی و تقلبی رو توی تاپیک زیر نوشتم:
راهنمای جامع خرید PS3

من تو یک جای خوندم که پلی 3 مدل فت 40 گیگ قابلیت انجام بازی های پلی2 و 1 رو داره درسته؟اسلیم هم این قابلیت رو داره؟
قابلیت اجرای بازیهای PS2 فقط تو سری Fat و مدل های 20GB , 60GB و 80GB (سری قدیمش) پشتیبانی میشد مدلای جدید خیر !
بازی های PS1 هم همه ی مدلا پشتیبانی میکنن !

سلام دوستان
من يه هارد وسترن ١ ترا
و
يه هارد ٢ ترا سيگيت دارم
٢تاشون usb3ان
ميگن واسه اسليم نياز به هاب هست
ولي من نميدونم چيه و از كجا تهيه كم چون ميگن هر مدلي نميخوره
ميشه لينك بم بديد
يا مشاوره كنيد چي كنم
مرسي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟