پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با سلام من دو سوال داشتم:1- اگر دیسک یه بازی رو درون دستگاه بذارم به مدت مثلا یک ماه (بدون بیرون اوردن دیسک) واسه دستگاه اتفاقی نمیوفته؟ 2- چطوری میتونم دستگاه رو روی حالت استند بای بذارم ؟

سلام دوستان چه طوری میشه یه بازی رو ریخت روی هارد اکسترنال و اگه میشه توضیح بدین که چه طوری به PC وصل کنم بازی رو بریزم توش؟ یا بازی Uncharted رو باید از روی هارد داخلی اجرا کرد؟

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* (پست اول تاپیک خوانده شود)

با سلام من دو سوال داشتم:1- اگر دیسک یه بازی رو درون دستگاه بذارم به مدت مثلا یک ماه (بدون بیرون اوردن دیسک) واسه دستگاه اتفاقی نمیوفته؟ 2- چطوری میتونم دستگاه رو روی حالت استند بای بذارم ؟

1. نه مشکلی نداره !

2. اگه اسلیم هست باید یه استند براش بخری !

سلام
میگم الآن با این قیمت مفت دالرز:دی استند چندنه!؟
آخه جای PS3ایم اصلاً خوب نیست (فک کنم خودش هم اصلاً اونجا خوشحال نیس:() میخوام قامتش رو افراشته کنم تا بتون جای بهتری بکارمش!:">
1276848378301_hz-myalibaba-web2_2004.jpg

سلام
میگم الآن با این قیمت مفت دالرز:دی استند چندنه!؟
آخه جای PS3ایم اصلاً خوب نیست (فک کنم خودش هم اصلاً اونجا خوشحال نیس:() میخوام قامتش رو افراشته کنم تا بتون جای بهتری بکارمش!:">
1276848378301_hz-myalibaba-web2_2004.jpg

یه چیز ساده بگیر براش ، نباید زیاد گرون باشه !

بهتره چند وقت یه بار یه دفعه در بیاری بعد بزاری توش
همونطور که علی گفت باید پایه براش بخری

---------- نوشته در 08:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

یه مدل نام میبری با قیمت

از همین 15 تومنی ها که روش پر دکمه هستش از اونا بگیر خوبه اگه یه چیز عمری میخوای یه تبدیل ps2 به usb بگیر یه دسته ps2 بخر با اون بازی کن خیلی بهتر از دسته های pc هستش

سلام . چطور میشه دسته ی play station 3 رو به PC وصل کرد ؟ کمک کنید فوریه
:-s
همین طوری نمیشه وصل کرد و ازش استفاده کرد یکم درد سر داره باید دنبال درایور براش بگردی !
یه درایوری بود براش الان یادم نمیاد اسمش چی بود .......

حالا قیمت سادش هم یکی به ما بگه ممنون میشیم مهم نفس عملِ که باید این بچه رو پاهاش وایسه:دی
ما پول سادش هم نداریم:((:))

30 تومنه (دقیقش)

---------- نوشته در 02:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:40 AM ارسال شده بود ----------

سلام . چطور میشه دسته ی play station 3 رو به PC وصل کرد ؟ کمک کنید فوریه
:-s

شما باید درایورشو بگیری از گوگل بعد نصب کنی رو سیستمت و اجرا کنی ولی یه مشکلی هست قدیم سونی گیر نمیداد الان هر درایوری براش میاد سریع تو آپدیت ها جلوشو میگیره

دوستان من خیلی وقته Ps3 بازی نکردم
میخواستم بدونم بازی های جدید رو باید دی وی دی اورجینال بگیریم یا هنوز هم توی هارد کپی میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or