ismael_73_hz
کاربر سایت
با سلام من دو سوال داشتم:1- اگر دیسک یه بازی رو درون دستگاه بذارم به مدت مثلا یک ماه (بدون بیرون اوردن دیسک) واسه دستگاه اتفاقی نمیوفته؟ 2- چطوری میتونم دستگاه رو روی حالت استند بای بذارم ؟
سلام دوستان چه طوری میشه یه بازی رو ریخت روی هارد اکسترنال و اگه میشه توضیح بدین که چه طوری به PC وصل کنم بازی رو بریزم توش؟ یا بازی Uncharted رو باید از روی هارد داخلی اجرا کرد؟
با سلام من دو سوال داشتم:1- اگر دیسک یه بازی رو درون دستگاه بذارم به مدت مثلا یک ماه (بدون بیرون اوردن دیسک) واسه دستگاه اتفاقی نمیوفته؟ 2- چطوری میتونم دستگاه رو روی حالت استند بای بذارم ؟
) میخوام قامتش رو افراشته کنم تا بتون جای بهتری بکارمش!
سلام
میگم الآن با این قیمت مفت دالرزاستند چندنه!؟
آخه جای PS3ایم اصلاً خوب نیست (فک کنم خودش هم اصلاً اونجا خوشحال نیس) میخوام قامتش رو افراشته کنم تا بتون جای بهتری بکارمش!
![]()
![]()
یه چیز ساده بگیر براش ، نباید زیاد گرون باشه !

یه مدل نام میبری با قیمت
حالا قیمت سادش هم یکی به ما بگه ممنون میشیم مهم نفس عملِ که باید این بچه رو پاهاش وایسه
ما پول سادش هم نداریم![]()
همین طوری نمیشه وصل کرد و ازش استفاده کرد یکم درد سر داره باید دنبال درایور براش بگردی !سلام . چطور میشه دسته ی play station 3 رو به PC وصل کرد ؟ کمک کنید فوریه ![]()
حالا قیمت سادش هم یکی به ما بگه ممنون میشیم مهم نفس عملِ که باید این بچه رو پاهاش وایسه
ما پول سادش هم نداریم![]()
سلام . چطور میشه دسته ی play station 3 رو به PC وصل کرد ؟ کمک کنید فوریه ![]()
اسم درایور ds3 tools هست اونو دان کن بعد توی سر برگ دسته رو بهش بشناسونinestalسلام . چطور میشه دسته ی play station 3 رو به PC وصل کرد ؟ کمک کنید فوریه ![]()
ممنون از کمک های فراوانتون:-*اسم درایور ds3 tools هست اونو دان کن بعد توی سر برگ دسته رو بهش بشناسونinestal
دوستان من خیلی وقته Ps3 بازی نکردم
میخواستم بدونم بازی های جدید رو باید دی وی دی اورجینال بگیریم یا هنوز هم توی هارد کپی میشه ؟