پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان قسمت game data...تو پلی استیشن چیه اگه فایلاش رو پاک کنی مشکل پیش نمیاد
اون بازی هایی که سیو کرده بودی و نصب کرده بودی پاک میشه
سلام من هر فایلی که با فرمت های mp4 wmv یا... که 1080p هستند روی کول دیسک میریزم که با ps3 نشون بده فایل رو شناسایی نمیکنه راه حل چیست؟
سلام بر تو ای ممد دیوید بکهام :دی رو فولدرش اول مثلث بزن بعد display all

یک سوال در مورد بازی های ps3 تا اونجا که من میدونم ریجن 1و2و3 هیچ فرقی با هم ندارن پس چرا ریجن 1 از همه گرونتر و ریجن 3 از همه ارزونتر

بخاطر کلاسه بازی :| معمولا جلدای ریچن 1 و 2 از 3 قشنگتره !
یه تفاوته دیگه هم داره اونم اینه که میگن هزینه ارسالش بیشتره !

سلام
من برام یک مشکلی پیش اومده اون هم اینه که چون من 2 تا دسته دارم و بیش تر مواقع فقط خودم بازی میکنم دسته کنار ps3 هستش.
و زمانی که مدتی چندین هفته بدونه استفاده اونجا بوده برش میدارم روی آنالوگ ها چسبنده شده به صورتی که حالت فاسد شدن گرفته.
البته من کمی روش میکشم چسبندگیش میره ولی چون از اون کم تر استفاده میکنم این طوری میشه.
میخوام ببینم شما که چندین سالی تجربتون از ps3 بیشتره به این مشکل بر خوردید؟و روش درست کردن و پیش گیریش چیه؟چی باعث چسنده شدن آنالوگ ها میشه؟

ساتید محترم .. سلام..
اقا مشکل من اینه که میخوام بدونم چطوری میشه فیلمهای 3D رو با PS3 ببینم در صورتی که Tv من 3بعدی رو ساپرت نمیکه ولی میدونم اکثر فیلمهای 3D قابلیت 2گانه پخش رو دارن.
وقتی فیلمو میزاری میگه Connect Display suport 3D یعنی نمایشگرت 3D نیست و وصل کن و از این حرفا ولی من نمیخوام 3 بعدی ببینم . زیرشم یه OK داره میزنی میاد تو صفحه اول PS3
چطوری میتونم بلو - ری ببینم تو دستگام.. تمام فیلم هامم Free region هست..
thinking.gif
thinking.gif
کار خاصی باید بکنم؟؟

سلام دوستان امروز رفتیم توپخونه یه RDR GOTY EDITION با فامیلمون گرفتیم روش نوشته GREATEST HITS اینا چه فرقی با ادیشنه ساده دارن ممنون
اگه اسمه خاصی هم دارن ممنون میشم بگین
عکسش
images

سلام دوستان امروز رفتیم توپخونه یه RDR GOTY EDITION با فامیلمون گرفتیم روش نوشته GREATEST HITS اینا چه فرقی با ادیشنه ساده دارن ممنون
عکسش
images

وقتی فروش یک بازی پلی استیشن به یک مقدار مشخص (فکر کنم 4 میلیون نسخه) میرسه، یک نسخه ارزون تر تحت عنوان پرفروش ترین ها (Greatest Hits) منتشر میشه که محتویاتش معمولا با نسخه اصلی فرقی نداره و حتا شاید محتویات اضافی هم داشته باشه.

ساتید محترم .. سلام..
اقا مشکل من اینه که میخوام بدونم چطوری میشه فیلمهای 3D رو با PS3 ببینم در صورتی که Tv من 3بعدی رو ساپرت نمیکه ولی میدونم اکثر فیلمهای 3D قابلیت 2گانه پخش رو دارن.
وقتی فیلمو میزاری میگه Connect Display suport 3D یعنی نمایشگرت 3D نیست و وصل کن و از این حرفا ولی من نمیخوام 3 بعدی ببینم . زیرشم یه OK داره میزنی میاد تو صفحه اول PS3
چطوری میتونم بلو - ری ببینم تو دستگام.. تمام فیلم هامم Free region هست..
thinking.gif
thinking.gif
کار خاصی باید بکنم؟؟
سلام بر تو ای بچه پایین:دی
فیلمت کپیه؟..........
منم نمیتونم فیلم 3بعدی رو 2 بعدی ببینم بره من دوتا تصویر کنار هم نشون میده:دی...ولی 2 بعدی هارو راحت میبینم:دی

وقتی فروش یک بازی پلی استیشن به یک مقدار مشخص (فکر کنم 4 میلیون نسخه) میرسه، یک نسخه ارزون تر تحت عنوان پرفروش ترین ها (Greatest Hits) منتشر میشه که محتویاتش معمولا با نسخه اصلی فرقی نداره و حتا شاید محتویات اضافی هم داشته باشه.
ولی همین نسخه تو ایران گرونتره!

عکسش
images
محمد این هیچ فرقی با rdr goty ساده نداره یعنی محتوای بیشتری تو خود بازی نداره فقط جلدش ویژه هست

GREATEST HITS هم معنیش فکر کنم میشه یکی از بازی های که مردم زیاد پسندیدنش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or