پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بازی red dead redemption من توش فقط یه نقشه داره که عکس یه زنه هم پشتشه.
ولی دفترچه نداره چرا؟
چون دفترچه شو پیچوندن :d ;;)
بازی RDR باید یه نقشه + دفترچه + دیسک بازی + قاب PS3 + کاور رو قاب باشه
ببین چیزه دیگه کم نیست مثلا قابش؟ :-b

سلام _ من یه دسته ی ps3 گرفتم 58000 تومن وقتی با سیم به دستگاه وصل میکنم روان اجرا میکنه ولی وقتی بی سیم بازی میکنم دیر عمل میکنه مثلا وقتی جهت با لا رو میزنم یک ثانیه بعد عمل میکنه_لطفا منو راهنمایی کنید _من چیکار باید کنم_ که دسته روان عمل کنه
فکر کنم دستتون اصل نیستش.
ارجینال بازی میکنی یا هک؟
اگه ارجینال بازی میکنی من شنیدم دسته های غیر اصل وقتی آنلاین بشی از کار می افتند.

دو عدد سوال

سلام 1-يه دسته بدون شوك دارم كه وقتي به شارژميزنم موقع بازي حدود 3ساعت طول ميكشه ايا به نظرشما طبيعيه؟ولي خدايي باطري خيلي خوب نگه ميداره 2-ميشه يه بازي مثلا 15 گيگي رو توي فلش ريخت و بعد به دستگاه بزنيم و نصبش كنيم؟ايا ميشود؟

چطوری میشه به وسیله خود دستگاه از ریجن اون مطلع شد؟

اگه ok با دایره انجام میشه ریجنش 3 هست اگه نه که یا 1 هست یا 2
سلام 1-يه دسته بدون شوك دارم كه وقتي به شارژميزنم موقع بازي حدود 3ساعت طول ميكشه ايا به نظرشما طبيعيه؟ولي خدايي باطري خيلي خوب نگه ميداره 2-ميشه يه بازي مثلا 15 گيگي رو توي فلش ريخت و بعد به دستگاه بزنيم و نصبش كنيم؟ايا ميشود؟
1 بله طبیعیه
2 عنوان تاپیکو بخون جای اشتباهی اومدی
اگه من یه کد آنلاین رو برای یه بازی استفاده کنم بعد بازی رو تعویض کنم و بعد از یه دمت اون بازی با یه دیسک متفاوت بگیرم بازم می تونم آنلاین بازی کنم یا باید کد جدید وارد کرد ؟
نه نیازی به وارد کردن دوباره کد نیستش به شرطی که اون اکانت فعال باشه رو سیستمتون
دسته کنسول مدام به سیم شارز (از طریق LCD) متصل باشه ایرادی داره؟؟؟
همونطور که دوستم گفت بهتره بعد از شارژ کامل بکشید و نمونه
سلام به همه، امروز بالاخره بعد از ساعت ها آنچارتد زدن! شارژ دسته ps3 تموم حالا زدم به خود دستگاه تا شارژ بشه، میخواستم بپرسم که چه موقع از شارژ در بیارم؟(چه موقع بفهمم که پر شده؟)
ببخشید دیگه ما تازه کاریم..........
اگه بعد از شارژ چراغش ثابت شد (وقتی دسته روشنه) یعنی پر شده
اگه بعد از شارژ 4 تا چراغش خاموش شد (وقتی دسته خاموشه ولی وصل هست به کنسول روشن) یعنی پر شده
سلام _ من یه دسته ی ps3 گرفتم 58000 تومن وقتی با سیم به دستگاه وصل میکنم روان اجرا میکنه ولی وقتی بی سیم بازی میکنم دیر عمل میکنه مثلا وقتی جهت با لا رو میزنم یک ثانیه بعد عمل میکنه_لطفا منو راهنمایی کنید _من چیکار باید کنم_ که دسته روان عمل کنه
دوست عزیز دستت تقلبیه
اگه اصل میخوای من یکی دارم
سلام دوستان یه سوال فنی. ps3 slim ساخت ژاپن هم داریم . آخه من یه جایی دیدم pal بود و روش ساخت ژاپن نوشته بود . ساخت کنسول برای هر منطقه فرق میکنه مثلا برای اروپا ساخت ژاپنه؟ منم یه 80 گیگ پال داشتم حالا هم یه 160 ntsc/j دارم ولی هر دوشون ساخت چین بودن.
ژاپن تو کنسول ویتا یه حرکتی زده بود کنسول ریجن 2 داده بود بیرون ولی تو ps3 همچین چیزی من ندیدم اگه هم باشه زیاد کیفیتش خوب نمیشه بهتره چینیبنویسه تا خود ژاپنی
فکر کنم به خاطر برقشه چون اون ژاپنیها با 110 ولت کار میکنن

سلام من یه پلی استیشن 3 250 گیگ اسلیم دیدم با دوتا دسته اصل و 3 تا بازی بلوری به نام های بیوولف ، آنچارتد 1 و آواتار و حدود 30 بازی تو هاردش کنسول کپی خور هم هست. قیمت داده 600 به نظرتون می ارزه بخرم؟؟ آیا مدل اسلیم 250 گیگ داره ؟ اگر بخرم احتمال داره بازی های جدید براش فیکس بشن یا باید کلی انتضار بکشم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان راهی هست بشه رو ps3یاهو مسنجر نصب کرد؟ خیلیی لازم دارم
شنیدم اگه لینوکس نصب کنم میشه
کسی میدونه این لینوکس رو چجوری میشه نصب کر آموزشش کجا هست ؟
مرسی

یه USB HUB هم گرفتم بازم کار نکرد !

هاب USB3 باید بگیری از این هاب های معمولی جواب نمیده
دوستان راهی هست بشه رو ps3یاهو مسنجر نصب کرد؟ خیلیی لازم دارم
شنیدم اگه لینوکس نصب کنم میشه
کسی میدونه این لینوکس رو چجوری میشه نصب کر آموزشش کجا هست ؟
مرسی

این قابلیت بعد از آپدیت جدید که سونی داد از رو کنسول برداشته شد (فکر کنم بعد از 3.50 یا 3.56 بود)

سلام
دوستان اگر کنسول رو با کابل لن نت بهش بدیم آیا خود کنسول چون وای فای داره میتونه به وصله ای دیگه نت بده مثل گوشی؟
تا اونجا که میدونم تو یه کلمه جواب شما نه هستش.چون برنامه ی خاصی برا این کار نیستش و کنسولم به تنهایی همچین امکانی رو فراهم نکرده.{اصن شما کنسوله بازی گرفتید یا یه روتر ؟:دی}

سلام دوستان.
من حدود 2 ساعت پیش ps3 گرفتم.
اولین کاری که کردم این بود که با xbox خودم مقایسش کنم و ببینم چه فرق هایی با هم دارند.
بذارید همینجا بگم که فرق های این دو کنسول بسیار کمن و تقریبا کپی هم دیگن!
توی گرافیک و سی پی یو فرق آن چنانی ندیدم.
ولی خب،گرافیک ایکس باکس یه کم بهتره و سی پی یوی پی اس 3 هم یکم بهتر از ایکس باکسه....
شاید کار من اینجا درست نبود که این دو کنسول رو با هم مقایسه کردم.
وقتی شما می خواین کنسول بخرین(مخصوصا اگه بین این دو تا کنسول شک دارین)اصلا به مشخصات سخت افزاری نگاه نکنین.
فقط نگاه کنین ببینین با کدوم بیشتر حال می کنین.....
در هر صورت اینا رو نوشتم تا تجربیاتم رو که توی این دو ساعت بدست آوردم!!!!! :dبهتون بگم!
خب دیگه زیاد حرف زدم!
موفق باشید همگی;)

دوستان من یه کار واجب با ایمل یاهوم دارم و باید حتما وارد یاهو میلم شم با ps3ولی میزنم اون بالا مینویسه bad request و بالا نمیاد سایت یاهو :|
کسی میدونه مشکلش چیه :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or