پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان.

من دیروز با کلی پول جمع کردن و ... یه هدفون 7.1 سونی گرفتم ( 205 تومن )

هدفون پلمپ بود. گذاشتم بازی کنم , هی توی بازی صداش قطع و وصل میشد. یعنی کاملا رو اعصاب.

به رفیقم که اون هم از اینا داره گفتم , بهم گفت بزا فول شارژ , گذاشتم.

صبح اومدم بازی کنم , کاملا هم جلوی دستگاه نشستم , هی قطع و وصل میشد. یه جوری که انگار فرستندشو پیدا نمیکنه. توی همه ی بازی ها همینجوریه , حتی توی فیلم هم اینجوریه. یعنی چند لحظه چند لحظه برای 1-2 ثانیه صداش قطع میشه و به جاش یه صدای خیلی گوش خراش پخش میشه. بعد گفتم شاید توی آنلاین اینجوریه , U1 رو گذاشتم , جالب این بود که یه سری از دیالوگ ها رو اصلا پخش نمیکرد. یعنی یه دفعه سکوت میکرد! تو فیلم هم همینجوریه دقیقا.

میخواستم ببینم هدفون خرابه ؟ ببرم عوضش کنم؟

بعد کیفیت صداش هم واقعا خیلی چیز شاخی نیست. نمیدونم کلا اینجوریه یا این یه دونه خرابه.

اگه میشه سریع جوابمو بدین که غروب ببرم ببینم عوضش میکنه یا نه( شانس نداریم که! )

فقط توروخدا سریع.

دم همتون گرم

سلام دوستان.

من دیروز با کلی پول جمع کردن و ... یه هدفون 7.1 سونی گرفتم ( 205 تومن )

هدفون پلمپ بود. گذاشتم بازی کنم , هی توی بازی صداش قطع و وصل میشد. یعنی کاملا رو اعصاب.

به رفیقم که اون هم از اینا داره گفتم , بهم گفت بزا فول شارژ , گذاشتم.

صبح اومدم بازی کنم , کاملا هم جلوی دستگاه نشستم , هی قطع و وصل میشد. یه جوری که انگار فرستندشو پیدا نمیکنه. توی همه ی بازی ها همینجوریه , حتی توی فیلم هم اینجوریه. یعنی چند لحظه چند لحظه برای 1-2 ثانیه صداش قطع میشه و به جاش یه صدای خیلی گوش خراش پخش میشه. بعد گفتم شاید توی آنلاین اینجوریه , U1 رو گذاشتم , جالب این بود که یه سری از دیالوگ ها رو اصلا پخش نمیکرد. یعنی یه دفعه سکوت میکرد! تو فیلم هم همینجوریه دقیقا.

میخواستم ببینم هدفون خرابه ؟ ببرم عوضش کنم؟

بعد کیفیت صداش هم واقعا خیلی چیز شاخی نیست. نمیدونم کلا اینجوریه یا این یه دونه خرابه.

اگه میشه سریع جوابمو بدین که غروب ببرم ببینم عوضش میکنه یا نه( شانس نداریم که! )

فقط توروخدا سریع.

دم همتون گرم

دوست عزیز هدست خرابه ببر عوضش کن چون قیمت اینا تو بازار حدود 230-40 تومنه این بابا، احتمالا خراب بوده بهت دادا به اون قیمت ارزون
در ضمن نه تنها شما هر کس دیگه اگه جنسی میخره همونجا تستش کنه به حرف فروشنده اطمینانی نیست

سلام بر ps3 دوستان عزیز

آقا نمی دونم حرفی که میزنم جاش درسته یا نه ، اما خوب فکر نکنم زیاد هم نا مفهوم باشه

دوسته من یک دسته ps3 داشت،خواست بازش کنه یه گردگیری کنه،وقتی بست و جمع و جورش کرد حالا یک مشکلی داره

چپ و راست لفت استیکش با هم عوض شدن =)) (می دونم خنده نداره،اما خب کی به این بابا گفت دسته رو بازکنه،تازه فهمیدم خودم که یک این کار رو کردم دیگه هیچ وقت نباید این کار رو بکنم )

حالا سرورانه من می گن که من چه خاکی تو سر این یارو بیریزم!؟
با تشکر

سلام بر ps3 دوستان عزیز

آقا نمی دونم حرفی که میزنم جاش درسته یا نه ، اما خوب فکر نکنم زیاد هم نا مفهوم باشه

دوسته من یک دسته ps3 داشت،خواست بازش کنه یه گردگیری کنه،وقتی بست و جمع و جورش کرد حالا یک مشکلی داره

چپ و راست لفت استیکش با هم عوض شدن =)) (می دونم خنده نداره،اما خب کی به این بابا گفت دسته رو بازکنه،تازه فهمیدم خودم که یک این کار رو کردم دیگه هیچ وقت نباید این کار رو بکنم )

حالا سرورانه من می گن که من چه خاکی تو سر این یارو بیریزم!؟
با تشکر

شما با نهایت احترام کامل :d دسته رو میبری میدی به یه تعمیرکار محترم برات ردیفش میکنه
یه وقت خودتون بازش نکنید ها چون بدتر میشه

سلام.
چه رجیون ps3 رو باید تو ایران بخریم؟که بازی هاش فراوون باشه!؟؟؟

همونطور که دوستمون بالا توضیح دادن برای بازی کردن مهم نیست چه ریجنی باشه،ولی برای فیلم دیدن مهمه.و باید ریجن دستگاه و فیلم بلو-ری یکی باشه!که تو ایران هم بیشتر فیلم های پال (ریجن2) پیدا میشه!

ببخشید اگه مربوط به این بخش نمیشه
یه بخش مجزا هست برای این سوال ولی بازدیدی نشده و یکمی هم عجله ایه سوالم

بهترین هارد 1 ترا usb 2 که روی کنسول slim به مشکلی نمیخوره یا خودتون دارین و به مشکلی نخوردین چیه؟

-------------------------------------------------------------
((یکی از اعضای سایت بازی روی هارد نصب میکرد کسی user ایشون رو میدونه پ خ کنه لطفا ))

سلام

من اسپیکر را برای PS3 باید وصل کنم به مانیتور و برای کامپیوتر باید وصل کنم به کیس. واقعا اذیت میکنه هی بخوام اسپیکر را در بیارم دوباره بزنم

می خواستم بدونم به جز اینکه هدفون بگیرم راهی نیست که با یک اسپیکر هم PS3 هم PC صدا داشته باشند ؟

سلام

من اسپیکر را برای PS3 باید وصل کنم به مانیتور و برای کامپیوتر باید وصل کنم به کیس. واقعا اذیت میکنه هی بخوام اسپیکر را در بیارم دوباره بزنم

می خواستم بدونم به جز اینکه هدفون بگیرم راهی نیست که با یک اسپیکر هم PS3 هم PC صدا داشته باشند ؟

خب شما میتونی یه اسپیکر بگیری ازین معمولیا15-20 تومنیا که جای 3 تا فیش زرد و قرمز و سفید داره
هر وقت ps میخواستی بازی کنی میتونی سیمای سفید و قرمز رو به اون وصل کنی
هر وقت هم pc میخواستی استفاده کنی سیم خود اسپیکر رو به خروجی کارت صدات وصل کنی ولی اگه بخوای این دردسر و هم نداشته باشی باید اسپیکرای حرفه ای رو بگیری که خروجی صدای آنالوگشون 2 باندست که قیمتشون حدود 100تومنه

سلام

پویا یه پیشنهاد اگر پولش رو داری حتما 7.1 بخر صدای فوق العاده ــی داره ! به شدت فوق العاده !

پویا یه پیشنهاد اگر پولش رو داری حتما 7.1 بخر صدای فوق العاده ــی داره ! به شدت فوق العاده !

به نظرم نمی ارزه 240 تومان بدم 7.1 . با همون پول 2-3 تا بازی اصل می گیرم. قیمت جدیدش را دارید ؟

اسم تجاری این محصول چیه ؟

راستی دانگل داره درسته ؟

آخرین ویرایش:
ببخشید اگه مربوط به این بخش نمیشه
یه بخش مجزا هست برای این سوال ولی بازدیدی نشده و یکمی هم عجله ایه سوالم

بهترین هارد 1 ترا usb 2 که روی کنسول slim به مشکلی نمیخوره یا خودتون دارین و به مشکلی نخوردین چیه؟

-------------------------------------------------------------
((یکی از اعضای سایت بازی روی هارد نصب میکرد کسی user ایشون رو میدونه پ خ کنه لطفا ))

شما باید هاردت fat32 باشه تا به عنوان کولدیسک شناخته بشه از مدل های آداپتور دار وسترن دیجیتال تهیه کنی بهتره و حتما سعی کن usb2 باشه
سلام

سلام
شما میتونی یه تبدیل 2 به 1 بگیری بزنی پشت اسپیکرت و همزمان جفتش وصل باشه
برای شارژ دسته یا کنترلر حرکتی اگر به usb کامپیوتر وصل کنیم برای شارژ کردن دسته خراب میشه یا نه ؟
اگه تا وقتی که پر میشه ازش بکشی نه خراب نمیشه

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم نمی ارزه 240 تومان بدم 7.1 . با همون پول 2-3 تا بازی اصل می گیرم. قیمت جدیدش را دارید ؟

اسم تجاری این محصول چیه ؟

راستی دانگل داره درسته ؟
کمترم میتونی گیر بیاری من خودم میتونم 208 جور کنم
ps3 wireless stereo headset
آره برای ارسال صدا دانگل داره
الان هم با آپدیت جدید میتونید فیلم های بلوری و DVD رو با صدای دالبی بشنوید که خودش خالی از لطف نیست:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or