حامد جان بازي نيست . پچ هست
پچ بازي B F 3 هست !!!
پج چندومه ؟! برای پچ هم همون کار رو بکن لینکش میاد تو LOG ــت !
اي بابا ميگم من اين رو ندارم تو دانلود ليستم !!! بعد از چند ماه بازي رو خريدم و حالا ميخوام مولتي بازي كنم و حالا يكي از دوستان برام فرستاده !
كلا اصلا قبلا دانلودشون نكردم كه حالا بخوام بكنم !!!!!
همه پچ هاش هست ديگه !
خب Start ....
اول بگم باید پچ آپدیت بازی طرف که بهت داده هم ریجن پج آپدیتــه بازی خودت باشه فک کنم ( چون برای دانلود که اینطوره )
خب شما اول Ps3 Pr0x رو راه اندازی می کنی طبق گفتش ! بعد هیچ فایلی رو نمی ذاری دیسک BF3 رو می ذاری داخل PS3 بعدش میای تو LOG تو PC ــت ... ببین دقیقا چک کن وقتی می زنی رو آپدیت اولین آپدیت ( اگر
دونه ــی باشه ) لینکش رو میاره تو LOG ــت ! خب حالا چی کار می کنی !؟
Cancel می کنی عملیات دانلود رو !
تو Replace فایل اطلاعات + لینک دانلودی که اونجا تو LOG هست و باید تست کنی رو اوکی می کنی ! یعنی می ذاری تو بخش Download Link بعدش میای یه بار ADD میشه دوباره روش کلیک می کنی ! ( روی فایل که
ادد شده زیر مثل یه Bar معلومه ) بعد روی همون کلمه ADD کلمه UPDATE معلوم میشه روش کلیک می کنی
بعدش PS3 رو می ذاری آپدیت کنه !
دقت کن باید سرعتش بالا باشه ! کم باشه دوباره تست کن ! یا بیا مشکلت رو بگو .. !
محمد الان كه رفتم نگاه كردم وقتي بازي رو ميخوام اجرا كنم . بازي يه اپديت 1393 ازم ميخواد كه اصلا تو اون ديسكي كه رفيقم برام فرستاده موجود نيست !!! اين رو چيكار كنم حالا ؟؟
یعنی چی ؟! 1393 ؟! حجمشه ؟! اسمشه ؟! آخه آپدیت ها یه اسم طولانی دارند ! عکس می تونی برام بگیری ؟!
بابا حجم هست !! به مگ هست و ميگم همچين فايلي با همچين حجمي من اصلا ندارم .
آقا توی System Information کل هارد مارو زده 298 گیگ... کنسول 320 هست.
مشکل از کجاست؟
آها ببین همین 1 آپدیت رو داره - شاید آپدیت هارو 2 تا یکی کرده باشند ؟!

همين امكان وجود داره محمد !!!!!
يعني هيچ راه ديگه اي براي انتقال پچ ها نيست !! يعني بايد بشينم دانلود كنم 1 گيگ ؟؟![]()
همين امكان وجود داره محمد !!!!!
يعني هيچ راه ديگه اي براي انتقال پچ ها نيست !! يعني بايد بشينم دانلود كنم 1 گيگ ؟؟![]()