-هیچی برای تمیز کردن داخل کنسول بکار میره البته بهتره اینکارو نکنید !قضیه این دکمه پاور و اینا چیه ؟
یه شک به فن ها میده ؟ چجوریه ؟
UPS چیه ؟
قیمت حدودی این UPS چقدره؟-هیچی برای تمیز کردن داخل کنسول بکار میره البته بهتره اینکارو نکنید !
-UPS دستگاهیه که مثل باتری عمل میکنه وقتی برق میره درجا برقی رو که ذخیره کرده رو وصل میکنه این باعث میشه دستگاه شما خاموش نشه و خیلی راحت خودتون خاموشش کنید بدون اینکه مشکلی براش پیش بیاد UPS دو نوع هستش Offline و Online !
Offline : وقتی برق میره تو وصل کردن برق تاخیر داره .
Online : وقتی برق قطع بشه درجا برق رو بدون کوچکترین تاخیری وصل میکنه !
به خود ps3 وصل باشه مشکلی نداره ولی باز باطریش صدمه میبینه بهتره وقتی پر شد بکشید و تا به چشمک زدن افتاد بزنید شارژاگه دسته ps3 زیاد تو شارژ باشه مشکلی براش پیش میاد ؟ من از دسته ps3 به pc استفاده میکنم و زمانی که به پورت usb کامپیوتر وصله در حال شارژه همش این مشکلی پیش نمیاره واسه دسته ؟
مدلای آنلاینش از 110-20 تومن به بالاسقیمت حدودی این UPS چقدره؟
باو يه سريا ميگن ايستاده خوب نيست يه سري ميگن خوبه ما كه نفهميديمنمیدونستم میشه
به هر حال دوستان اگه این روش رُ امتحان میکنید با احتیاط پیش برید و نهایت 3 ثانیه باشه چون بیشتر از اون باعث میشه خمیر سیلیکونِ روی چیپ های گرافیک و cpu بسوزه و مشکل حرارتی برای دستگاهتون پیش بیاره
همچنان کشیدن پارچه و روش تمیز کردن با جاروبرقی پیشنهاد میشه
-----------
فصل گرما شروع شده توصیم بهتون اینه که حدالامکان تو جای خنک از کنسولتون کار بکشید
سعی کنید به حالت ایستاده قرارش بدید
بهتره از فن لپتاپی استفاده بشه (زیر کنسول تو حالت افقی)
سعی کنید بعد از 1 یا 2 ساعت کار کشیدن از کنسول یه استراحت بهش بدید (1 ساعت بهترین زمانِ استراحتِ)
مراقب رفتن برق هم باشید تو ساعت های اوج مصرف برق و ساعت هایی که احتمال رفتن برق هست استفاده نکنید
اگر امکان خرید UPS رُ دارید حتما اقدام کنید چون من خودم دارم و تلویزیون و کنسولو وصل کردم بهش و وقتی برق میره 5 دقیقه زمان دارم با آرامش دستگاه رُ خاموش کنم
دوست عزیز شما دستگاهتون Slim ـه ؟سلام
یه مشکل جدی دارم : تا حالا دو بار اینطور شده ، PS3 ـم با این که جای خنک و تمیزی (به دور از گرد و غبار) داره
هر از چند گاهی حتی وقتی خاموشه ، یه صدای تق تق ازش میاد که بعضی مواقع به 6-7 تا هم میرسه ...
شاید هم مال هاردش باشه ... نمیدونم ... !
حالا مشکل اصلی اینه که تا حالا دوبار ، 2-3 دقیقه بعد از تق تق کردن ، خود بخود خاموش میشه ... انگاری که برق بره ، سریع ... حتی چراغ قرمزش هم خاموش میشه ...و حتی اگه پاور رو هم بکشم و دوباره بزنم روشن نمیشه و حتماً باید از پاور رو از پشت دستگاه بکشم و دوباره بزنم ...
خواهش می کنم کمک کنید .
فکر کنم با آپدیت از طریق خود دستگاه به ورژن 4.11 و حذف برنامه ی multiman ، کپی خور از بین بره ... البته نظر بقیه ی دوستان رو هم بپرسید ...
موفق باشید .
ممنون.فقط میخوام بدونم آیا راهی هست؟!
ممنون.فقط میخوام بدونم آیا راهی هست؟!
خب راهش این بود دیگه !!! شما وقتی میخواین وارد PSN بشید ، اگه دستگاه کپی خور باشه ، ورژن اون 3.55 ـه ... که دستگاه میگه باید به 4.11 آپدیت کنید که در صورت آپدیت کردن ، کپی خور می پره و میتونید با دیسک اورجینال و بصورت آنلاین در PSN بازی کنید .