علیرضا تو با 2 تا برنامه ای که بهت میدم میتونی راحت و بی دغدغه تبدیلشون کنیاز اساتید محترم عذر خواهی میکنم که سوال تکراری میپرسم ! ولی فوتی فوریه !!
کسی میدونه چجوری باید ویدئو های فرمت MKV رو تو PS3 پخش کنیم ؟! راهی هست اصن ؟!
mkv2vob
tsmuxer
اینا رو تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی لینک سایتشون رو برو آخرین ورزنشون رو بگیر مجانی هم هستن فقط یه چیزی تو تنظیماتشون بزن فایل های بزرگ رو split کنه تا مشکل 4 گیگ رو نداشته باشی بتونی با کولدیست بریزی تو کنسول
همون auto که گفتن بهترین کاره اون رزولوشنی هم که تغییر میکنه مربوط به خود بازی هست اون 2 گزینه هم یکی برای خاموش کردن اتوماتیک دسته بعد از چند دقیقه استفاده نکردنه اون یکیشو الان یادم نیست بهتون میگم بعدابالا خره من هم به جمع PS3داران پیوستم (مدل ps3 slim 160 GB با گارانتی و فریمور 3.60 و رجین 2 (PAL) وکابل HDMI DAIYOورژن 1.4 )
برای تنظیم رزولیشن ps3 باید چه کار انجام دهم ؟ چون خودش به صورت اتوماتیک (auto) روی 1080p قرار داده است و به صورت دستی هم همه را انتخاب کرده است ولی همه ی تیک رزولیشن ها را میشود برداشت و قرار داد غیراز (576p) که قابل انتخاب نیست چون من مطمئن نیستم که رزولیشن تلویزیون (LCD TV) چند (p) است ولی از چند نفر سوال کردم گفتند به صورت (auto) تنظیم کن چون خود ps3 بهترین رزولیشن را با توجه به تلویزیون انتخاب میکند (یعنی بالاترین رزولیشن tv) چون وقتی با کلید روی کنترولر تلویزیون (input) وارد ورودی HDMI 2 میشوم گوشه بالا سمت چپ تلویزیون مینویسد 1080p 60HZ (در بازی Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriots مینویسد 1080p 60HZ ولی در Red dead redemption مینویسد 720p 60HZ ولی این بازی 720p میباشد ) .
واین گیم ستینگ (game setting) در settings کنسول ps3 برای چیست که شامل دو گزینه است و هر دو هم off هستند.
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.