پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

از اساتید محترم عذر خواهی میکنم که سوال تکراری میپرسم ! ولی فوتی فوریه !!
کسی میدونه چجوری باید ویدئو های فرمت MKV رو تو PS3 پخش کنیم ؟! راهی هست اصن ؟!
علیرضا تو با 2 تا برنامه ای که بهت میدم میتونی راحت و بی دغدغه تبدیلشون کنی
mkv2vob
tsmuxer
اینا رو تو گوگل سرچ کن پیدا میکنی لینک سایتشون رو برو آخرین ورزنشون رو بگیر مجانی هم هستن فقط یه چیزی تو تنظیماتشون بزن فایل های بزرگ رو split کنه تا مشکل 4 گیگ رو نداشته باشی بتونی با کولدیست بریزی تو کنسول
بالا خره من هم به جمع PS3داران پیوستم (مدل ps3 slim 160 GB با گارانتی و فریمور 3.60 و رجین 2 (PAL) وکابل HDMI DAIYOورژن 1.4 )
برای تنظیم رزولیشن ps3 باید چه کار انجام دهم ؟ چون خودش به صورت اتوماتیک (auto) روی 1080p قرار داده است و به صورت دستی هم همه را انتخاب کرده است ولی همه ی تیک رزولیشن ها را میشود برداشت و قرار داد غیراز (576p) که قابل انتخاب نیست چون من مطمئن نیستم که رزولیشن تلویزیون (LCD TV) چند (p) است ولی از چند نفر سوال کردم گفتند به صورت (auto) تنظیم کن چون خود ps3 بهترین رزولیشن را با توجه به تلویزیون انتخاب میکند (یعنی بالاترین رزولیشن tv) چون وقتی با کلید روی کنترولر تلویزیون (input) وارد ورودی HDMI 2 میشوم گوشه بالا سمت چپ تلویزیون مینویسد 1080p 60HZ (در بازی Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriots مینویسد 1080p 60HZ ولی در Red dead redemption مینویسد 720p 60HZ ولی این بازی 720p میباشد ) .
واین گیم ستینگ (game setting) در settings کنسول ps3 برای چیست که شامل دو گزینه است و هر دو هم off هستند.
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید.
همون auto که گفتن بهترین کاره اون رزولوشنی هم که تغییر میکنه مربوط به خود بازی هست اون 2 گزینه هم یکی برای خاموش کردن اتوماتیک دسته بعد از چند دقیقه استفاده نکردنه اون یکیشو الان یادم نیست بهتون میگم بعدا

بچه ها فایلا یا فیلمو موسیقیمو با شبکه میتونم بفرستم تو ps3 ?
شما باید از ps3 media server استفاده کنی نوع اتصالت هم باید کابلی باشه (کابل لن) بعد برنامه رو باز کنی و media server هم enable باشه تو کنسولت میتونی همه نوع فایل رو هم انتقال بدی به کنسول هم مستقیم stream کنی و ببینی

سوال

چند سوال داشتم (ps3 160GB دارم فریمور 3.60)
1.آنجای که ورژن فریمور را نوشته است یک گزینه به نام IP ADDRESS برای چیست ؟(به نظر خودم برای اتصال به اینترنت است چون من هنوز کنسول را به اینترنت وصل نکردم) چیزی جلوی ان ننوشته است.
2.باز هم همان جا در مورد هارد کنسول حافظه کلی را 149GB و حافظه خالی را 130GB نوشته است( 149/130).قبل از نصب بازی این گونه بود.دلیل این اختلا ف با 160GB کنسول چیست؟(من اورجینال بازی میکنم.
3.در مورد رزولیشن بازیها که چند p هستند (720p,1080p) مثل Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriotsو Red dead redemption و Heavy Rain و Uncharted3 ? آیا رزولیشن یک بازی در رجین ها با هم فرق میکند 1با 2 ویا با 3 (PAL و NTSC) ؟
4.و یک سوال هم داشتم در این مورد که بازی Heavy Rain move edition را با کنترولر (دسته ی) ps3 هم می شود بازی کرد اگر موو (move) نداشته باشم؟ با تشکر از شما.

چند سوال داشتم (ps3 160GB دارم فریمور 3.60)
1.آنجای که ورژن فریمور را نوشته است یک گزینه به نام IP ADDRESS برای چیست ؟(به نظر خودم برای اتصال به اینترنت است چون من هنوز کنسول را به اینترنت وصل نکردم) چیزی جلوی ان ننوشته است.
2.باز هم همان جا در مورد هارد کنسول حافظه کلی را 149GB و حافظه خالی را 130GB نوشته است( 149/130).قبل از نصب بازی این گونه بود.دلیل این اختلا ف با 160GB کنسول چیست؟(من اورجینال بازی میکنم.
3.در مورد رزولیشن بازیها که چند p هستند (720p,1080p) مثل Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriotsو Red dead redemption و Heavy Rain و Uncharted3 ? آیا رزولیشن یک بازی در رجین ها با هم فرق میکند 1با 2 ویا با 3 (PAL و NTSC) ؟
4.و یک سوال هم داشتم در این مورد که بازی Heavy Rain move edition را با کنترولر (دسته ی) ps3 هم می شود بازی کرد اگر موو (move) نداشته باشم؟ با تشکر از شما.
1.اون برای وقتیه که با خود دستگاه بخوای اینترنتی آپدیت کنی
2.یه مقدار از هارد برای کپی کردن فریمور و اطلاعات سیستم از هارد شما کم میشه و به اون قسمت اختصاص داده میشه
3.یعضی از بازی ها 720p و بعضی از بازی ها 1080p هستن (720p=1280x720 1080p=1920x1080) تو ریجن های مختلف هم بازی ها با هم از نظر رزولوشن فرقی ندارن
4.بله میشه

2.یه مقدار از هارد برای کپی کردن فریمور و اطلاعات سیستم از هارد شما کم میشه و به اون قسمت اختصاص داده میشه
حامد این فریمور حافظه داخلی داره فک کنم . وگرنه هاردو عوض کنی باید قاطی کنه ps3

راستی این مدیا سرور حل نشد.
یکی بود میگفت با مدیا پلیر راش انداخته . چطوری بود ؟

حامد این فریمور حافظه داخلی داره فک کنم . وگرنه هاردو عوض کنی باید قاطی کنه ps3

راستی این مدیا سرور حل نشد.
یکی بود میگفت با مدیا پلیر راش انداخته . چطوری بود ؟
خب آره درسته تو حافظه داخلی میشینه ولی سیستم عامل رو هارد نصب میشه و وقتی شما میخوای آپدیت کنی اگه دقت کرده باشی فریمور extract میشه (به نوعی) و تو هارد کنسول ریخته میشه بعد اینستال میشه تو حافظه داخلی
-----------------
با کابل وصل کردی کنسول رو به مودمت؟
آنتی ویروستو disable کردی؟
مدیاسرور فعاله تو کنسولت؟
این کارا رو بکن شاید راه بیوفته اگه نشد برو سراغ media player چون مدیاپلیر دردسرش زیاد تره و همه چیو پخش نمیکنه
فایل های ویدیویی کانورت شدتو میخوای انتقال بدی؟

خب آره درسته تو حافظه داخلی میشینه ولی سیستم عامل رو هارد نصب میشه و وقتی شما میخوای آپدیت کنی اگه دقت کرده باشی فریمور extract میشه (به نوعی) و تو هارد کنسول ریخته میشه بعد اینستال میشه تو حافظه داخلی
-----------------
با کابل وصل کردی کنسول رو به مودمت؟
آنتی ویروستو disable کردی؟
مدیاسرور فعاله تو کنسولت؟
این کارا رو بکن شاید راه بیوفته اگه نشد برو سراغ media player چون مدیاپلیر دردسرش زیاد تره و همه چیو پخش نمیکنه
فایل های ویدیویی کانورت شدتو میخوای انتقال بدی؟
بلی
بلی
بلی
آخه حامد برنامه ای چیزی با چی راه بیوفته ؟ :دی
کانورتام حجمشون زیاده با فلش و هارد حوصله ندارم.

بلی
بلی
بلی
آخه حامد برنامه ای چیزی با چی راه بیوفته ؟ :دی
کانورتام حجمشون زیاده با فلش و هارد حوصله ندارم.
میگم تو برنامه ps3 media server رو روی pc نصب کردی؟
چون اول باید اونو نصب کنی بعد کنسولو روشن کنی بعد ps3 media server رو که نصب کردی اجرا کنی

میگم تو برنامه ps3 media server رو روی pc نصب کردی؟
چون اول باید اونو نصب کنی بعد کنسولو روشن کنی بعد ps3 media server رو که نصب کردی اجرا کنی
بازم مثل همیشه حمید برنده میشه .. یعنی بازم خودمون لینکشو تو گوگل سرچ کنیم دیگه . :دی
باشـ...
ببینم با اون چجوریه. فعلا با اجازه :دی

بازم مثل همیشه حمید برنده میشه .. یعنی بازم خودمون لینکشو تو گوگل سرچ کنیم دیگه . :دی
باشـ...
ببینم با اون چجوریه. فعلا با اجازه :دی
خب یه کلوم بگو لینک بده منم بدم بهت اگه اینقدر سخته تو گوگل گشتن :d
PS3 Media Server
جدیدترین ورژنشو دانلود کن
چیز پی انم میخوای ها برای دانلودش
tsmuxer
mkvtovob

خب یه کلوم بگو لینک بده منم بدم بهت اگه اینقدر سخته تو گوگل گشتن :d
PS3 Media Server
جدیدترین ورژنشو دانلود کن
چیز پی انم میخوای ها برای دانلودش
tsmuxer
mkvtovob
باو حامد ما چیز پی نداریم . قند شکنمون هم دست همسایس . ماهپایمون رو هم سیم انداختیم :دی
در واقع پاک پاکم . چه کنم ؟. یه چی بده دستمون :دی

باو حامد ما چیز پی نداریم . قند شکنمون هم دست همسایس . ماهپایمون رو هم سیم انداختیم :دی
در واقع پاک پاکم . چه کنم ؟. یه چی بده دستمون :دی
برو این سایتای چیز پی ان فروشی اکانت تستشونو دانلود کن با اون فایلشو بگیر
یکم فسفر بسوزون همه چیو من نباید بگم که:d

1.اون برای وقتیه که با خود دستگاه بخوای اینترنتی آپدیت کنی
3.یعضی از بازی ها 720p و بعضی از بازی ها 1080p هستن (720p=1280x720 1080p=1920x1080) تو ریجن های مختلف هم بازی ها با هم از نظر رزولوشن فرقی ندارن
4.بله میشه

در مورد سوال 2 درست است فریمور وبرنامه های کنسول از حافظه برداشته است ولی هارد کنسول 160GB است در صورتی که اینجا نوشته است 149GB .که حافظه اصلی و کامل است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or