پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

این چه حرفی

معمولا خیلی کم گزارش شده ! فت رو باید خیلی سلظنتی نگهش داری تا بلکه 1 سال بیشتر از عمرش برات کار کنه !:d اما اسلیم معمولا بلایی سرش نمیاد ! خیالت تخت :d
یعنی فت 1 سال هم کار نمیکنه؟
این چه حرفیه؟

سلام من یه سوال دارم:)
میگردم که یه جورایی بچه گونه باشه PS3 من دنبال یه بازی واسه
آخه وقتی مهمون میاد خونمون بچه کوچولو دارن این بیچاره ها با 1000 ذوق و شوق میان پای دستگاه ولی از بس بازی ها خشن و خون و خونریزی هست بیچاره ها نیم ساعت نمیشه که بلند میشن:(=((
لطفا یه بازی معرفی کنید که هم دخترای حدود 15 تا 20 بتونن بازی کنن هم چندتا بازی که بچه های 6 تا 10 ساله
ممنون میشم

میخوام محیط بازی فانتزی و عروسکی و اینجوری باشه ... :d

مردونه یه بازی به من معرفی کنید راحتم کنید

آقا من مانیتور +AOC V22 دارم که رزولوشنش HD Ready هست. HDMI هم داره.
وقتی من ps3 رو بهش وصل می کنم. می گه: Input not supported
چیکار کنم؟
دکمه پاور رو نگه دار تا چندتا بوق بزنه یا همون ریست شه.
آقا من یه چند روز مسافرت بودم حالا اومدم ps3 رو روشن کردم میبینم مثل همیشه TV هم باهاش روشن شد ولی میگه no signal . هم با کابل معمولی امتحان کردم هم با یه TV دیگه . PS3 مشگل پیدا کرده ؟ میتونه به خاطر گرد و غبار باشه چون یکم تو اتاقم گرد و خاک زیاده؟
منم تلوزیونم رو وقتی بعد PS3ـم روشن می کنم NO SIGNAL می زنه بر می گردم رو TV و دوباره رو HDMI درست می شه. PS3 مشکلی نداره.
آخه وقتی مهمون میاد خونمون بچه کوچولو دارن این بیچاره ها با 1000 ذوق و شوق میان پای دستگاه ولی از بس بازی ها خشن و خون و خونریزی هست بیچاره ها نیم ساعت نمیشه که بلند میشن:(=((
لطفا یه بازی معرفی کنید که هم دخترای حدود 15 تا 20 بتونن بازی کنن هم چندتا بازی که بچه های 6 تا 10 ساله
ممنون میشم

مردونه یه بازی به من معرفی کنید راحتم کنید
اگه می تونی FLOWER رو از PSN بخر خیلی رومانتیکه.
بازی Mirror's Edge هم جالبه برای دخترای گیمر.

ممنون میشم

دوستان کلا خسته نباشند
مگه بازی فوق العاده ی مثل LITTLE BIG PLANET 1 OR 2:d
رو فراموش کردید؟؟؟؟
دوست عزیز این خوراک همه هستش
تـــــو پ
این هم یه اسکرین شات
little_big_planet1-1024x576.jpg

• Like
Reactions: 4th and Mehrdad
آقا من یه چند روز مسافرت بودم حالا اومدم ps3 رو روشن کردم میبینم مثل همیشه TV هم باهاش روشن شد ولی میگه no signal . هم با کابل معمولی امتحان کردم هم با یه TV دیگه . PS3 مشگل پیدا کرده ؟ میتونه به خاطر گرد و غبار باشه چون یکم تو اتاقم گرد و خاک زیاده؟
خیر برای من هم این مشکل پیش امده :d اگر پورت DHMI استفاده میکنی دستگاه رو بای پورت سالم چک کن اگر باز نیامد نمیدونم:d

---------- نوشته در 12:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:23 AM ارسال شده بود ----------

ممنون میشم

این هم یک لیست :eye pet . littel big planet 1or2 . toy story3اگر موو داری sport champion . start party

1)عزیزان ایا خرید پی اس 3 از نمایندگی های سونی خوب هست؟؟؟
2)از کجا خرید بشه بهتره؟
3)چه راهی هست که فهمید کنسول اصل هست؟
4)کنسولهای داخل ایران ساخته کجا هست؟کدوم کشور بهتره؟
لطفا کامل راهنمایی کنید
ممنون

دکمه پاور رو نگه دار تا چندتا بوق بزنه یا همون ریست شه.
اون کارو کردم که این اومده!!!
یعنی قبل این کار، هیچی نبود!!
بعد از ریست کردن و دو تا بوق، وسط صفحه یه ارور شناور هست. چیکار کنم؟؟؟

---------- نوشته در 01:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

حل شد!!! :d
فقط کابلو نصفه داده بودم تو!!!

حالا یه خواهش دیگه. مانیتور من اسپیکرش صداش خیلی کمه!
چجوری میشه صدا رو به بلندگو وصل کنم؟؟
یعنی هم با HDMI ویدیو رو داشته باشم و هم با یه راه دیگه صدا رو تو بلندگو داشته باشم؟؟

وای بچه ها دمتون گرم که اینقدر بازی بهم معرفی کردید
حالا دیگه اقلا وقتی 4 تا بچه کوچولو میاد خونه میتونیم با پی اس 3 سرگرمشون کنیم
با تشکر از همتون
خیلی خیلی لطف کردید

سلام دوستان من یه کابل کامپوننت خریدماما تاثیری نداره تنظیماتم عوض کردم
فقط این کابله 6 تا فیشه برای ما 5 تایی tv sd sony wega که فیش زرد رنگ میمونه بیرون
؟؟؟؟؟؟؟

lan game party

سلام دوستان
آیا با وصل کردن دو ps3 به وسیله روتر یا سوییچ یا به وسیله کابل کراس میشه بدون داشتن اینترنت و به عبارتی دیگه بدون وصل شدن به psn به صورت چند نفره بازی کرد؟(local )
اگه چنین امکانی وجود داره لطفا بازی هایی رو که چنین قابلیتی رو دارند نام ببرید.
خیلی ممنون

مانیتور من اسپیکرش صداش خیلی کمه!
چجوری میشه صدا رو به بلندگو وصل کنم؟؟
یعنی هم با HDMI ویدیو رو داشته باشم و هم با یه راه دیگه صدا رو تو بلندگو داشته باشم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or