پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود
دوستان تات چند ساعت پیش راحت کابل dvi-hdmi زده بودم به ps3 بازی میکردم
اما یهو که روشن کردم تصویر نمیاره!
اما از طریق av تصویر میاره!

حالا از کابل خراب شده چی شده؟ از کجا بفهمم کابل خرابه یا نه؟

درود
دوستان تات چند ساعت پیش راحت کابل dvi-hdmi زده بودم به ps3 بازی میکردم
اما یهو که روشن کردم تصویر نمیاره!
اما از طریق av تصویر میاره!

حالا از کابل خراب شده چی شده؟ از کجا بفهمم کابل خرابه یا نه؟
خراب نشده کنسول رو خاموش کن با دکمه پاور روشن کن دستت رو از رو دکمه پاور برندار تا صدای بوق دوم رو بشنوی بعدش میتونی دستت رو برداری !

• Like
Reactions: sm4
پشت دسته رو بخون ! نوشته WIRELESS CONTROLLER !
خب نوشته Wireless یعنی چی یعنی بی سیم Buletooth هم که از استاندار های Wireless هست دیگه :d
با دانگل بلوتوث هم میشه به PC وصلش کرد ولی درد سر های خاص خودش رو داره !

آخرین ویرایش:
اینکه دور فن میره بالا برای بیرون کردن خاک ps3 واسه slim چجوریه؟ کلا باید هر چند وقت یکبار این کار رو کرد چون خیلی جاها خوندم تکرارش باعث چراغ زرد میشه ...و کلا انجامش ضروریه؟ ممنون

اینکه دور فن میره بالا برای بیرون کردن خاک ps3 واسه slim چجوریه؟ کلا باید هر چند وقت یکبار این کار رو کرد چون خیلی جاها خوندم تکرارش باعث چراغ زرد میشه ...و کلا انجامش ضروریه؟ ممنون
slim ها فکر کنم اصلا fan test ندارن

دوستان یه سوال داشتم لطف می‌کنید اگه یکی‌ جواب بده. میخواستم بدوانم اشکال دستگاه ریفر چی‌ هست؟ مثلا اگه فقط میخوایم هک بازی کنیم و لنز هیچ فشاری بهش نمیاد پس دیگه چه تفاوتی‌ بین ریفر و غیر ریفر وجود داره. میدونم سوال قبلا پرسیده شده ولی‌ سخته بین اینهمه صفحه پیداش کرد.

دوستان یه سوال داشتم لطف می‌کنید اگه یکی‌ جواب بده. میخواستم بدوانم اشکال دستگاه ریفر چی‌ هست؟ مثلا اگه فقط میخوایم هک بازی کنیم و لنز هیچ فشاری بهش نمیاد پس دیگه چه تفاوتی‌ بین ریفر و غیر ریفر وجود داره. میدونم سوال قبلا پرسیده شده ولی‌ سخته بین اینهمه صفحه پیداش کرد.

هیچی ! فقط استرس اینکه اسم ریفر روشه
وگرنه فت مشکلی نداره و کنسول خود من شاید شده ۴۸ ساعت در حال دانلود و بازی بوده ۲,۳ ساله آخ نگفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or