خراب نشده کنسول رو خاموش کن با دکمه پاور روشن کن دستت رو از رو دکمه پاور برندار تا صدای بوق دوم رو بشنوی بعدش میتونی دستت رو برداری !درود
دوستان تات چند ساعت پیش راحت کابل dvi-hdmi زده بودم به ps3 بازی میکردم
اما یهو که روشن کردم تصویر نمیاره!
اما از طریق av تصویر میاره!
حالا از کابل خراب شده چی شده؟ از کجا بفهمم کابل خرابه یا نه؟
پشت دسته رو بخون ! نوشته WIRELESS CONTROLLER !نبابا بلوتوثيه
جه ها gta iv خريدم
ايرور ميده
you cannot play this game at the current video output setting
(80028f10
جكار كنم؟![]()
خب نوشته Wireless یعنی چی یعنی بی سیم Buletooth هم که از استاندار های Wireless هست دیگه :dپشت دسته رو بخون ! نوشته WIRELESS CONTROLLER !
lcd LG بزرك بقيش رو نمي دونم فقط زود باسخ بديدیه بار پست بدی کافیه , TV یــت چیه ؟
slim ها فکر کنم اصلا fan test ندارناینکه دور فن میره بالا برای بیرون کردن خاک ps3 واسه slim چجوریه؟ کلا باید هر چند وقت یکبار این کار رو کرد چون خیلی جاها خوندم تکرارش باعث چراغ زرد میشه ...و کلا انجامش ضروریه؟ ممنون
چقدر بد... بنظر میومد چیز بدرد بخوری باشه...حیف که ندارهslim ها فکر کنم اصلا fan test ندارن
همچين هم بدرد بخور نيست اونقدري كه بايد تميز كنه نميكنه با بلورور بهتر ميشه تميزش كرد تا خود فن كنسول !چقدر بد... بنظر میومد چیز بدرد بخوری باشه...حیف که نداره
دوستان یه سوال داشتم لطف میکنید اگه یکی جواب بده. میخواستم بدوانم اشکال دستگاه ریفر چی هست؟ مثلا اگه فقط میخوایم هک بازی کنیم و لنز هیچ فشاری بهش نمیاد پس دیگه چه تفاوتی بین ریفر و غیر ریفر وجود داره. میدونم سوال قبلا پرسیده شده ولی سخته بین اینهمه صفحه پیداش کرد.