mb-21
کاربر سایت
PS3 SLIMبا گرما مشکلی که نداره
البته چرا اسلیم ها زیاد داغ میکنن نسبت به فت ها ولی مشکل خاصی ندارن
PS3 SLIMبا گرما مشکلی که نداره
شما نشنیدی :d
من که نشنیدم تا حالا ...
دوستان قبلا شنیده بودم که پی اس 3 می تونه با فن هاش خودشو تمیز کنه، آیا حقیقت داره ؟ ( منظورم اینه که یه بنده خدایی می گفت یه دکمه ای می زنی فن هاش مثل هواپیما صدا می ده و گرد و خاک هارو میریزه بیرون )
اگه درسته لطفا روش رو بگید.
با تشکر از شما مشکل دوستم حل شدسلام راحت ترین راه برای دیدن فایل mkv با کیفیت 1080 چیه؟!!! دیدم چند نفر دیدن میگما:d
از کجا بگیرم show time دستگاهمم جیل برکه میشه بیشتر توضیح بدی باید چی کار کنم؟!!
سلام.سلام چنتا سوال
چیزه زیادی نمیدونم از ps3
1- الان کدوم مدلش کم ترین قیمتو داره ؟ هارد خودشو میشه برای ریختن بازی استفاده کرد؟
2-هارد اداپتوری باهاش مشکلی نداره ؟ 2 ترا wd میخوام بگیرم مشکلی پش نمیاد ؟ راستی حجم بازی هاش اغلب چقدره /؟ چقدر میگیرن بازی میریزن؟
3-به مانیتور های معمولی میشه وصل کرد ؟
4-دسنه های بازیش خودشون باطری دارن یا باید بگیری مثل xbox360 ؟ قیمت وسایلاشم بگید و هر توضیح جامعی که باید بدونم
ممنون پیشاپیش
سلام چنتا سوال
چیزه زیادی نمیدونم از ps3
1- الان کدوم مدلش کم ترین قیمتو داره ؟ هارد خودشو میشه برای ریختن بازی استفاده کرد؟
2-هارد اداپتوری باهاش مشکلی نداره ؟ 2 ترا wd میخوام بگیرم مشکلی پش نمیاد ؟ راستی حجم بازی هاش اغلب چقدره /؟ چقدر میگیرن بازی میریزن؟
3-به مانیتور های معمولی میشه وصل کرد ؟
4-دسنه های بازیش خودشون باطری دارن یا باید بگیری مثل xbox360 ؟ قیمت وسایلاشم بگید و هر توضیح جامعی که باید بدونم
ممنون پیشاپیش