پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من میخوام یه ps3 slim 320 بگیرم
این ps3 40 قبلیم ریجن 2 بود و همه ی بازیای من ریجن 2 هست و من فقط آنلاین بازی می کنم و اکانتم هم ریجن 2 هست الان من باید حتما ریجن 2 بگیرم یا فرقی نداره ؟ اگه یه ریجن دیگه بگیرم تو موقع خرید map pack و ... بازیها مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اونا مربوط به ریجین اکانتم میشن یعنی اگر اکانتم ریجن 2 باشه store ریجن 2 رو باز می کنه ؟؟؟:-s
نه فرقی نمیکنه !
شما برای DLC و Map Pack ها فقط باید بازی ریجن بازیتون با اکانت PSNتون یکی باشه !

سلام

من قبلا یه اکس باکس 360 الیت جاسپر داشتم که یه 20 روز پیش فروختم میخوام پی اس تری بخرم خواستم منو راهنماییم کنید اطلاعات کاملی بدین درباره هک و کدوم مدلشو بگیرم ؟

سلام

من قبلا یه اکس باکس 360 الیت جاسپر داشتم که یه 20 روز پیش فروختم میخوام پی اس تری بخرم خواستم منو راهنماییم کنید اطلاعات کاملی بدین درباره هک و کدوم مدلشو بگیرم ؟

اینجا جاش نیست
تشریف ببرید تاپیک مربوط به هک:

سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

یه سوال تقریبا مسخره ..........مثلا یه بازی قدیمی مثل MGS4 دیگه آنلاین حال نمیده ؟
یعنی کسی اصلا هنوز این بازی ها رو بازی میکنه ؟ یا نه فقط بازی های جدید رو بازی میکنن ؟

یه سوال تقریبا مسخره ..........مثلا یه بازی قدیمی مثل MGS4 دیگه آنلاین حال نمیده ؟
یعنی کسی اصلا هنوز این بازی ها رو بازی میکنه ؟ یا نه فقط بازی های جدید رو بازی میکنن ؟

ای بابا :دی
fifa 09 هم بگیری هنوز هستن کسایی که آنلاین بزنن
دیگه این بازیهایی مثل mgs4 که بعدش شماره جدیدی ازش نیومده که جای خود داره

چرا توهین می کنی من دیروز داشتم MGO میزدم البته TIME OUT شدم.METAL GEAR ONLINE

دوستان من چند تا سوال فنی دارم
کنسولم کپی خور شده می خواستم یه هارد 350 یا 500 اینترنال بگیرم
آیا برای کنسول مشکلی پیش نمیاد ؟
آیا هارد رو بالا میاره؟
به نظر شما چه مارکی بگیرم خوبه ؟
لطفا کسایی که تست کردن جواب بدن

ps3

من میخوام یه ps3 move bundle بگیرم یکی از فروشگاه های اینترنتی داشت ولی نوشته (قابلیت اجرای بازی های کپی و 5 بازی روی هارد ) من پرسیدم که اکبند هم دارند یا نه ولی گفت که همشون اکبند و پلم هستند ! اگه من همینو بگیرم میتونم با بازی اصل آنلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اصلا راهی هست که بشه هکشو حذف کرد اگر آپدیت بشه حذف میشه ؟؟ یا ممکنه بن بشم ؟؟

دوستان من چند تا سوال فنی دارم
کنسولم کپی خور شده می خواستم یه هارد 350 یا 500 اینترنال بگیرم
آیا برای کنسول مشکلی پیش نمیاد ؟
آیا هارد رو بالا میاره؟
به نظر شما چه مارکی بگیرم خوبه ؟
لطفا کسایی که تست کردن جواب بدن
دوست عزیز عنوان تاپیکو نگاه کن
هر سوالی بغیر از مسائل هک
شما به اینجا مراجعه کنید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33248&page=372

من میخوام یه ps3 move bundle بگیرم یکی از فروشگاه های اینترنتی داشت ولی نوشته
(قابلیت اجرای بازی های کپی و 5 بازی روی هارد ) من پرسیدم که اکبند هم دارند یا نه
ولی گفت که همشون اکبند و پلم هستند ! اگه من همینو بگیرم میتونم با بازی اصل
آنلاین بازی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اصلا راهی هست که بشه هکشو حذف کرد اگر
آپدیت بشه حذف میشه ؟؟ یا ممکنه بن بشم
؟؟
عزیز ما PS3 پلم نداریم البته شاید من ندیدم از یه فروشنده پرسیدم گفت داخل گمرک اینا باز میشن !
اگه بخوای اریج بازی کنی نه مشکلی نداری راحت و بی درد سر در مورد کپی هم راهی هست ولی بهتره یا اصل بازی کنی یا کپی
در مورد بقیش هم اینجا جاش نیست به تاپیک زیر برید
سوالات و مشکلات درباره کپی خور کردن PlayStation 3

بچه ها یه چیزی ، من همیشه کنسول رو از طریقه دسته روشن می کنم اما یکی دو روزه می خوام اینکارو بکنم نمیشه ! وقتی روشن می کنم فقط دسته روشن میشه ! کنسول رو باید دستی از جلو روشن کنم ! جریان چیه ؟ چرا نمی شه مثل همیشه از دسته کنسول رو روشن کنم ؟

عزیز ما PS3 پلم نداریم البته شاید من ندیدم از یه فروشنده پرسیدم گفت داخل گمرک اینا باز میشن !
اگه بخوای اریج بازی کنی نه مشکلی نداری راحت و بی درد سر در مورد کپی هم راهی هست ولی بهتره یا اصل بازی کنی یا کپی

من فقط اصل بازی میکنم فقط آنلاین ولی این دستگاه که هک شده هست میشه با بازی اورجینال آنلاین بازی کرد ؟ چون من از همه جا پرسیدم move bundle نداشتن فقط اینو پیدا کردم که هک شده ست :((

بچه ها یه چیزی ، من همیشه کنسول رو از طریقه دسته روشن می کنم اما یکی دو روزه می خوام اینکارو بکنم نمیشه ! وقتی روشن می کنم فقط دسته روشن میشه ! کنسول رو باید دستی از جلو روشن کنم ! جریان چیه ؟ چرا نمی شه مثل همیشه از دسته کنسول رو روشن کنم ؟

پیش میاد!
یک بار با دسته خاموش کن پاورش رو بزن از پشت
دوباره روشن کن ببین میشه
settingش رو که دستکاری نکردی؟

من قبلا یه ps3 40 ریجن2 داشتم که دو روز پیش خراب شد . و اکانت و بازیایم ریجن 2 هست . الان میخوام یه 320 بگیرم از همه جا پرسیدم 320 ریجن 2 نداشتن فقط یکجا که اونم هک شده ست الان بهتره یه ps3 320 ریجن 1 یا 3 بگیرم یا یه ps3 هک شده ریجن 2 و بعد هکشو حذف کنم ؟ اگه ریجن دستگاه برای بازی ها و psn اصلا فرقی نداره ؟بهتره یه ps3 ریجن 3 بگیرم ولی اگر ممکنه هنگام خرید map و ... بازی ها مشکل پیش بیاد همون ریجن 2 رو میگیرم آپدیت میکنم
میخواستم بدونم ps store مربوط با اکانتمه یعنی اگر اکانتم مال هرجا باشه store همونجارو میاره یا مربوط به ps3 ؟؟؟

بچه ها یه چیزی ، من همیشه کنسول رو از طریقه دسته روشن می کنم اما یکی دو روزه می
خوام اینکارو بکنم نمیشه ! وقتی روشن می کنم فقط دسته روشن میشه ! کنسول رو باید
دستی از جلو روشن کنم ! جریان چیه ؟ چرا نمی شه مثل همیشه از دسته کنسول رو روشن
کنم ؟
برای من یه بار اینطوری شده بود که یه بار کابل USB رو به دسته وصل کردم با اون روشن کردم بعدن که خواستم دوباره روشنش کنم خودش درست شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or