گائودی
کاربر سایت
باید پسونده فیلم هات را عوض کنی بهترین پسوندی که من پیشنهاد میکنم بکنش avi و mp4نه دی وی دی نمیزارم تو کنسول میریزم تو فلش بعد که فلش وصل میکنم به کنسول پخش نمیکنه ارور میده
عجله نكن براي تعويض لنز...اپديت كن..احتمال داره درست بشه...مرسی داداش جواب دادی
ریستارت کردم نمی یاد-آخه من اصلا زیاد کار نمی کنم شاید هفته ای 2 ساعت خیلی اگه کار کنم
تعجب می کنم من تا دیشب داشتم بازی می کردم خوب بود امشب که فیفا 11 خریدم گذاشتم توش نمی یومد یه بار ریست کردم اومد رفت توش بعدش دیگه نرفت که نرفت -الان می خوام آنلاین شم فریم ویر جدید رو بریزم ببینم چی می شه-هرچند می دونم ربطی نداره-
دوستان اگه لنزش رو عوض کنه چند میشه حدودا؟؟؟
لعنتی پارسال هم چراغ زردش روشن شد اون دستگاه رو عوض کردم
لنز مگه یه چیزِ سخت افزاری نیست ؟! پس چجوری با یه آپدیت درست میشه !؟عجله نكن براي تعويض لنز...اپديت كن..احتمال داره درست بشه...
اخرين قيمتي كه از تعويض لنز دارم حدوداي 100 تومني ميشه(60 تومن خود لنز بود..مابقي هم انصاف صاحب مغازه...اگه فني واردي خودت ميتوني عوض كني...تو youtube فيلم اموزشي ريخته..)
ولي بازم پيشنهاد ميدم عجله نكن ور برو ايشالا رديف ميشه
دستت درد نکنه جواب ما رو دادیعجله نكن براي تعويض لنز...اپديت كن..احتمال داره درست بشه...
اخرين قيمتي كه از تعويض لنز دارم حدوداي 100 تومني ميشه(60 تومن خود لنز بود..مابقي هم انصاف صاحب مغازه...اگه فني واردي خودت ميتوني عوض كني...تو youtube فيلم اموزشي ريخته..)
ولي بازم پيشنهاد ميدم عجله نكن ور برو ايشالا رديف ميشه
1)رو هر دو میشهببخشین یه چنتا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم:
1.بازیهای ps3 رو روی هارد خود دستگاه(ps3) یا هارد اکسترنال یا هردو میتونیم میتونیم ذخیره کنیم ؟
2.بازیهایی که الان دارن میان میشه توی هارد ps3 هک شده ریخت (یعنی هیچ فرقی نمیکنه) ؟
3.قیمت usb ps3 الان توی بازار چنده ( قیمت پیشنهادی به من 25000 تومن بوده)؟
4. قیمت ps3 250 در حال حاظر چنده؟
5.و همه چیز رو در مورد ps3 هک شده (چیزهای خوبش و معایبش) رو میخواستم بدونم؟
6.رزولوشن توی ps3 چه اهمیتی داره؟
7.و در کل اگه چیزی هم مهمه که باید بدونم رو حتما بگین چون زیاد در مورد ps3هک شده چیزی نمیدونم و فردا هم میخوام بخرمش؟
ممنون
ممنون دوست عزیز انشاا. . . بتونم جبران کنم اگه توی اینده کاری به ما خورد حتما بگید1)رو هر دو میشه
2)بعضی از خفن! ترین بازی ها و همچنین بازی آنلاین نیاز به جدید ترین فریمور دارن که هنوز هک نشدو.البته بازیارو دارن تک تک یه کاریش میکنن.
3)من بدون قابلیت آپدیتشو گرفتم 25 از هفت سنگ ولی بهت پیشنهاد میکنم از اونجا نگیری.
4)فکر کنم حدود 300
5)هک شده:نهایت پول بازی 10 تومن.(نهایت)و خداحافظی با بازی آنلاین
هک نشده:کلاس بالا!!! و حداقل قیمت بازی 30 تومان
6)چون مطمئن نیستم میگم نمیدونم!
7)بخر،فقط مطمئن شو روش فریمور بالای 3.41 نباه.
کاری داشتی pm بده.بای...
عزیز دل برادر نکن اینکارو . فیلم های دی وی دی 1000 تومنی نزار تو دستگات پس فردا لنزش در بو داغون میشه . یه 40 تومن برو یه دی وی دی پلیر بخر فیلمای کپی رو با اون ببین
البته هفت هشت بار مشکلی پیش نمیاد اگر به طور مداوم ازش استفاده کنید به فنا میره
فنا رفتنش خلاصه میشه در صدا دادن - مشکلات در اجرا بازی و در آخر کم شدن عمر لنز
یه سوال HD بودن فیلم تاثیری نداره ؟
قربونت برم کدوم DVD الان 1000 تومنه ؟ :d ما پرینکو مشکی رو داریم عمده میخریم 195 تا تک تومنی ( قیمت امروز بازار ) . تازه این خوبشه ! اون دستفروش های پدر امرزیده روی DVD حداکثر 150 تومنی فیلم رایت میکنن میدن دست بچه مردم ! نزارین داخل اون بیچاره این DVD های اشغال داخلی رو . به خدا گناه داره او کنسول ناناز .اون dvd هزار تومنی ریشه همه مشکلاته :d
کلاس کارو پایین نیار دیگه:dقربونت برم کدوم DVD الان 1000 تومنه ؟ :d ما پرینکو مشکی رو داریم عمده میخریم 195 تا تک تومنی ( قیمت امروز بازار ) . تازه این خوبشه ! اون دستفروش های پدر امرزیده روی DVD حداکثر 150 تومنی فیلم رایت میکنن میدن دست بچه مردم ! نزارین داخل اون بیچاره این DVD های اشغال داخلی رو . به خدا گناه داره او کنسول ناناز .
1)رو هر دو میشه
2)بعضی از خفن! ترین بازی ها و همچنین بازی آنلاین نیاز به جدید ترین فریمور دارن که هنوز هک نشدو.البته بازیارو دارن تک تک یه کاریش میکنن.
3)من بدون قابلیت آپدیتشو گرفتم 25 از هفت سنگ ولی بهت پیشنهاد میکنم از اونجا نگیری.
4)فکر کنم حدود 300
5)هک شده:نهایت پول بازی 10 تومن.(نهایت)و خداحافظی با بازی آنلاین
هک نشده:کلاس بالا!!! و حداقل قیمت بازی 30 تومان
6)چون مطمئن نیستم میگم نمیدونم!
7)بخر،فقط مطمئن شو روش فریمور بالای 3.41 نباه.
کاری داشتی pm بده.بای...