پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ممنون از راهنمائیتون چند تا سوال دیگه هم دارم
دستگاه من slim250g هستش و خیلی‌ گرم می‌شه یعنی‌ وقتی دستمو میزارم روش واقعاً گرمه, این طبیعی ؟
من به عنوان اولین بازیم god of war3 رو گرفتم الان می‌خوام با cod:mw2 عوض کنم به نظر شما می ارزه ؟
gow3 رو من خریدم ۶۳تومن
cod:mw2 رو میگه ۴۰تومن
می ارزه عوضش کنم ؟
راستی‌ از کجا باید بفهمم پینگم چقدره ؟
1-بله كاملا طبيعيه,منم 120 دارم و همينجوريه(كلا اسليم از لحاظ گرمادهي خيلي بيشتر از فت هستن اما اين موضوع هيچ مشكلي رو بوجود نمياره
2-الان قيمت دسته دوم GOW III=50 تومنه و قيمت دسته 2 MW2 هم 35 هزار تومنه!البته چون اكثرا GOW از 45 هم فروش رفته ميتونين با گرفتن 10 تومن بازي رو Change كنين.
3-اگه اشتباه سايت رو نداده باشم از اينجا در ضمن هرچي عدد مقابل ping نزديك به صفر باشه,بهتره

1-بله كاملا طبيعيه,منم 120 دارم و همينجوريه(كلا اسليم از لحاظ گرمادهي خيلي بيشتر از فت هستن اما اين موضوع هيچ مشكلي رو بوجود نمياره
2-الان قيمت دسته دوم GOW III=50 تومنه و قيمت دسته 2 MW2 هم 35 هزار تومنه!البته چون اكثرا GOW از 45 هم فروش رفته ميتونين با گرفتن 10 تومن بازي رو Change كنين.
3-اگه اشتباه سايت رو نداده باشم از اينجا در ضمن هرچي عدد مقابل ping نزديك به صفر باشه,بهتره

ممنون از راهنماییتون

آخرین ویرایش:
چگونه می تونیم بدون باز کردن جعبه از آکبند بودن ps3slim مطلع بشیم؟؟؟
روی همه ی جعبه های PS3 یه چسب آکبند برای خود PS3 هست اگه اون باز نشده باشه که تو ایران محاله PS3 آکبنده !
چطور می‌تونم بفهمم پینگم چقدره لطفا چند نفر جواب بدن
ممنون
از ایــــن سایت میتونی پینگت رو بسنجی !

دوستان من میخوام یک فرمان تا قبل از اومدن GT5 بخرم.هیچی هم در این مورد اطلاع ندارم.:biggrin1:
میشه یه اطلاعات کلی بدین؟مثلا چه فرمونهایی هستش واسه پلی3 ؟
یک فرمون خوب با قیمت نه خیلی زیاد و با کیفیت خوب میخوام.زودتر بگین تا بخرم تا قبل از اینکه پولمو دور نریختم.:biggrin1:
ممنون

سلام
بازی M.A.G برای آنلاین بازی کردن مناسب هست ؟
چون یکی‌ میگفت سرورش پینگارو درست می‌کنه یا یه همچین کاری می‌خواستم ببینم راسته ؟
و بازی هست که با سرعت اینترنت ایران که واقعاً بده بشه راحت بازی کرد ؟
شرمد من زیاد سوال می‌کنم تازه کارم زیاد اشنا نیستم
icon7.gif

سلام
بازی M.A.G برای آنلاین بازی کردن مناسب هست ؟
چون یکی‌ میگفت سرورش پینگارو درست می‌کنه یا یه همچین کاری می‌خواستم ببینم راسته ؟
و بازی هست که با سرعت اینترنت ایران که واقعاً بده بشه راحت بازی کرد ؟
شرمد من زیاد سوال می‌کنم تازه کارم زیاد اشنا نیستم
icon7.gif
الان دیگه کسی زیاد بازی نمیکنه مگ رو,ولی سرورای MAG خیلی خوبه,با نت ذغالی ایران هم جواب میده;)

دوستان من الان دستگام خرابه و روشن نميشه و تروفي هام رو هم سينك نكردم ميخواستم بدونم اگه يه دستگاه ديگه بخرم ميشه اين تروفي هام رو اون دستگاه جديده بياد؟

سلام دوستان میخواستم ببینم تا حالا دستگاههای اسلیم هم چراغ زرد دادن ؟
من میخوام دموی fifa10رو دانلود کنم حدوده 1گیگه بعد اگه به مدت 12 ساعت روشن باشه خراب میشه ؟
آخه من قبلا 360داشتم دیگه اونوری عادت کردم نمیتونم دستگا رو زیاد روشن بزارم!

سلام دوستان میخواستم ببینم تا حالا دستگاههای اسلیم هم چراغ زرد دادن ؟
من میخوام دموی fifa10رو دانلود کنم حدوده 1گیگه بعد اگه به مدت 12 ساعت روشن باشه خراب میشه ؟
آخه من قبلا 360داشتم دیگه اونوری عادت کردم نمیتونم دستگا رو زیاد روشن بزارم!
سئوال اول رو نمیدونم ولی برای سئوال دومت خیالت راحت باشه چیزیش نمیشه من یه وقتایی تا 2 روز هم دستگاه رو روشن گذاشتم مشکلی براش پیش نیومده تازه مال من از اون 60 گیگ های سری اوله;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or