Wander
کاربر سایت
مدرک یا منبع داری
منبعش رو ندارم ولی سر یه اکانت که بن شده بود خیلی اپن(منظورم اینه که ماجرا رو کامل تعریف کردم) به سونی ایمیل زدم و اصلا نگفتن که این کار غیر قانونی بوده! بهرحال فکر نمیکنم که به این راحتی قابلیت استفاده از اکانت رو روی سیستم های دیگه بزارن و بعد غیر قانونیش کنن و بعد هر کی تخلف کرد سریع جلبش کنن! اگرم اکانت رو بن میکنن فقط بخاطر صاحب اکانت هست که اکانت و پولش به سرقت نره.یکم واسه این حرف فکر کردی؟؟؟
شما وقتی درست میخری حق سونی رو میدی برای بازی ولی وقتی شر میکنی به سونی چیزی نمیرسه.
LCD یت که هیچ مشکلی نداره.نمی دونم ارورش رو کامل بنویس.کابلت رو هم یه تعویض کن.البته فکر نمی کنم ربطی به کابل داشته باشه چون الان اکثرا 1.3 میفروشن.مانيتور كه 100% ساپورت ميكنه روي خودش نوشته 1080p
مدلشم سامسونگ LA40B570P7R (پشتش زده بود اينو)
در مورد چراغ هم : همون چراغ كه كنار usb هست جلوي دستگاه (slim) چشمك ميزنه بعضي وقتها
اون چراغ زرد ماله هارد کنسوله
پلی 3 فقط گاها توی بعضی از بازی ها قسمتی از بازی رو روی هارد به شکل اتومات می ریزه و اون قابلیت 360 ایجا وجود ندارهباسلام
====
اقا من يك PS3 ديروز خريدم قبلا Xbox360 داشتم .
سوالم اين است كه ديشب هر كاري كردم نتونستم بازي را روي PS3 كپي كنم و بازي را از روي هارد بازي كنم در xbox وقتي بازي را داخل كنسول ميزاشتي دكمه Y ميامد و مينوشت Instal to Hard Driver بعد از يك تا صد ميرفت و بعد از نصب ميرفتي داخل Game Liberety و بازي را از هارد اجرا ميكري اما ديشب سه چهار ساعت با اين PS3 ور رفتم اما پيدا نكردم كه نكردم
حالا از استادان عزيز ميخواستم به زبان ساده راه حل ريختن بازي رو هارد PS3 را به من بگن.
ممنون