فقط باید هارد از نوع لپ تاپ باشه و فرمتش fat32هارد 1 ترابايتی میشه به ps3 وصل کرد؟
فقط باید هارد از نوع لپ تاپ باشه و فرمتش fat32هارد 1 ترابايتی میشه به ps3 وصل کرد؟
عزیز بازی باید قابلیت استفاده از sixaxis رو داشته باشهسلام
اين SIXASIX تنظيماتي داره.....تو بازيها نميتونم ازش استفاده كنم.....؟؟؟؟![]()
![]()
به فريمور كه ربطي نداره...؟؟؟فريمورمو به 3.15 آپديت كردم.....![]()
آره داداش خیلی فرقشه اشتباه منو تکرار نکن.نوکرم.یاعلی
خیر . مثل 360 نمیشه همه بازی رو ریخت روی هارد . بعضی از بازی ها تو PS3 قابلت نصب بخشی از بای رو روی هارد دارن که باعث کم شدن زمان Loading ها و ... میشه .درود
ميشه تو ps3 همانند 360 بازي رو ريخت تو هارد.....؟؟؟؟؟:confused:
نه دوست عزیز. خودش همینطوریه. اون سری اول 60 گیگ ها بود که رم ریدر و 4 usb داشت. مال شما مشکلی نداره.دوستان من یه ps3 80gig گرفتم ریجن پال
دو تا usb بیشتر نداره و رم ریدر هم نداره.اما من تو مشخصات ps3 80 gig دیدم که باید 4 تا usb و رم ریدر داشته باشه.خلاصه دوستان کمک کنند که قضیه چیه؟یهعنی این طرف یه مدل 40 گیگ رو داده به من؟!!!!1
آخه کارتنش 80 گیگه؟![]()
عزيز كنسول من هم همينطوريه....:smile:امکان نداره آخه من تمام سایت ها رو نگاه کردم دیدم که همشون میگن رم ریدر و 4 تا یو اس بی دارند و صحبتی از این موضوع نشده.خواهشا کمک کنید که بدجوری حالم خرابه
سلام،یه سوال داشتم،چرا ریجن 1 بازی از 2 و 3 گرونتره ؟
مگه با هم فرق میکنن؟
و ایراد ریجن 3 چیه که همه فقط دنبال ریجن 2 و 1 هستن ؟
خوب اول برای اینکه ریجن 1 توی بارار خیلی کم پیدا میشه و شما برای ریجن 1 کارتهای خرید dlc را خیلی راحت پیدا میکنیدسلام،یه سوال داشتم،چرا ریجن 1 بازی از 2 و 3 گرونتره ؟
مگه با هم فرق میکنن؟
و ایراد ریجن 3 چیه که همه فقط دنبال ریجن 2 و 1 هستن ؟
سلام دوستان یه سوال داشتم ...
میخواستم بدونم تو PSN چطوری میشه یه MAssege رو که از کسی دریافت کردیم برای دیگری Forward کنیم ...یعنی برای کس دیگر بفریستیم ...