راستی دوستان فنی چیزی نیست که بچسبونیم پشت پلی 3 که هوا رو زودتر خارج کنه؟؟
شما احتمالا دستگات رو با PSP ریموت کردین هرگاه این ریموت رو از Seting خاموش نکنید همینطوری میشه ....آقا من یه سوال دارم . اگه کسی میدونه جواب بده مشکل نمیشه گفت اما یکم برام سوال شده .
PS3 من مدل FAT هستش وقتی با دسته دستگاه رو خاموش میکنم بالای محل USB دو چراغ هستش یکی نارنجی که بلوتوس هست یکی هم مربوط به فن هستش فکر کنم که چراغ سبز هستش وقتی دستگاه رو خاموش میکنم چراغ سبزه بازم روشن میمونه و انگار فن دستگاه با دور پایین در حال کار هستش شب دستگاه رو خاموش کردم دیدم صبح بازم چراغ سبزه روشن هستش نمیدونم مشکل هستش یا طبیعی هستش من تازه بهش دقت کردم .
اگه کسی میدونه یا این که این اتفاق طبیعی هستش لطفا بگین. خیلی وقت هم هستش دستگاه رو دارم تا الان هم به این قضیه دقت نکرده بودم .
دو چراغ هستش یکی نارنجی که بلوتوس هست یکی هم مربوط به فن هستش فکر کنم که چراغ سبز هستش وقتی دستگاه رو خاموش میکنم
سلام من تازه PS3 slim خريدم و اپديت 3.15 رو هم دانلود كردم 150MB بود و رو PS3 نصب كردم الان ديشب داشتم داخلش ميگشتم (بازي نميكردم) هي هي تم عوض ميكردم (تم هم نصب كردم (100 تا تم)) يه هو بعد از عوض كردن يكي از تم ها احساس كردم روي PLASE WAITE موند يه دو دقيقه اي موند ترسيدم دكمه روشن خاموش كردن جلوي دستگاهو زدم بعد از دوتا بوق زدن خاموش شد بعد دوباره روشن كردم خيلي گشتم مشكلي پيش نيومد .
خيلي ترسيدم كسي علتشو نمشدونه؟ۀۀ؟؟؟؟؟![]()
بچه ها PS3 Slim رو ایستاده بزارم مشکلی پیش نمیاد براش؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه چن ساعت باید دسته رو بزارم شارژ بشه؟؟(مثل موبایل باید دفه اول 6 ساعت یا این ادا ها رو نداره)
من امروز ps3 رو روشن کردم اول یهو theme heavy rain پرید!!بعدش COD:MW2 رو گذاشتم تا رسید به MAIN MENU یهو ارور داد که نمیتونه تروفیارو رجیستر کنه! خود به خود از بازی اومد بیرون رفتم تو قسمت تروفیام دیدم همه ی تروفیای COD رو پاک کردهاخرین چیزیم که از نت گرفتم پچ 1.09 همین COD بود.دیگه بازی نزاشتم تو دستگاه.یکی یه کمکی کنه
![]()