بچه ها من موقع ثبت نام در پس اس ان مشکل دارم چون ایران نداشت کشور رو امریکا زدم ولی ادرس رو بلد نیستم صحیح وارد کنم جوری که ایراد نگیره لطف کنید کمک کنید
منم دقیقا همین کار رو کردم.تصویر از DVI میگیرم و صدا از اون 3تا فیشا Component بگیر. پشت ps3 هم کابل HDMI رو بزن هم Component که صدا ازش بگیری.بعد میتونی به بلندگو یا هرچی میخوای وصل کنی
نه لازم نیست!
شما یه رابط HDMI به DVI لازم داری ! با این کابل تصویرو میگیر ! اما برای صدا باید از همون کابل داخل کارتون دستگاه استفاده کنی! همون سه فیشه(AV) ! که البته فقط دو فیشش یعنی قرمز و سفید استفاده میشه و فیش زرد بی استفاده میمونه!
خوب وقتی اینا رو وصل کردی باید از داخل تنظمات ps3 تصویر رو روی HDMI و صدا رو رو AV یا همون Composite تنظیم کنی!
برای صدا باید اون دو تا فیش قرمز و سفیدو استفاده کنی(میتونی بزنی به دوتا باند)
میثم هم دقیق توضیح داد.اگه به باند هم نتونستی بزنی میتونی مثل من از یک تبدیل استفاده کنی که 2تا فیشه قرمز و سفید رو میزنی به یک تبدیل که یک سرش 2تا مادگی هستش و یک سرش یدونه نری ! میتونی بهش هدفون هم بزنی اگه متوجه نشدی عکس میزارم
میثم هم دقیق توضیح داد.اگه به باند هم نتونستی بزنی میتونی مثل من از یک تبدیل استفاده کنی که 2تا فیشه قرمز و سفید رو میزنی به یک تبدیل که یک سرش 2تا مادگی هستش و یک سرش یدونه نری ! میتونی بهش هدفون هم بزنی اگه متوجه نشدی عکس میزارم
بچه ها من موقع ثبت نام در پس اس ان مشکل دارم چون ایران نداشت کشور رو امریکا زدم ولی ادرس رو بلد نیستم صحیح وارد کنم جوری که ایراد نگیره لطف کنید کمک کنید
سلام به بکس
اقا من وقتی دسته رو برای شارژ به خود Ps3 میزنم چراغ شماره 1 روشن میشه ولی وقتی دسته رو به USB کامپیوتر میزنم هر 4 تا چراغ دسته چشمک زن میشن ! درسته ؟ مشکلی که نداره ؟
راستی برای بار اول دسته چقد باید شارژ بشه و برای دفعه های بعد چقد ؟