Asia NTSC-Jبچه ها یه ذره در مورد ریجن PS3 توضیح میدین ؟ A-B-C چیه ؟1 و2 و 3 چیه ؟
در ضمن چرا فیلمایی که تو Play - asia هست اکثرا A هستن ؟ مثلا 007 :QoS
در ضمن اگه کسی میدونه تو تهران کجا BD فیلم میفروشن برام PM بده لطفا .
در این مورد سه تا پست اول این تاپیک رو بخون ! خیلی مفصل و عالی توضیح داده شده!بچه ها یه ذره در مورد ریجن PS3 توضیح میدین ؟ A-B-C چیه ؟1 و2 و 3 چیه ؟
در ضمن چرا فیلمایی که تو Play - asia هست اکثرا A هستن ؟ مثلا 007 :QoS
در ضمن اگه کسی میدونه تو تهران کجا BD فیلم میفروشن برام PM بده لطفا .
PS3 های ساخت سریسلام
دوستان من چندتا سوال داشتم
1.امروز داشتم kz2 بازی میکردم که بعد رد یه مرحله یه تروپی داد؟ این تروپی چیه و به چه دردی میخوره:cheesygri:blushing:؟
2. دوستم 169 گیگ داره و دسته ای که توش بوده دوال شاک 3 بود اما پشتش سیکساس هم نوشته بود و اونم داشت حالا همه ی دوال شاک 3 ها سیکساسم دارن
3. من به دین کاتا لو گ بازی ها علاقه بسیاری دارم:biggrin1: داشتم کاتالوگ بازی SOLDIER OF FORTUNE رو میدیدم که یه عکس از PS3 گذاشته بود که جاوش سمت چپ وا شده و جای خوردن MEMORY STICK , SD
داره اما من جایی تو PS3 40 GIG خودم ندیدم که از اینجا ها داشته باشه
تازه 4 تا پورت USB هم داشت جریان چیه؟
خواهشاً یکی جواب بده.فوریه!دوستان این لینک دانلود آپدیت واسه ریجن 3 هست؟
http://asia.playstation.com/hk/en/support/download/ps3
خوب یعنی تو بازی بهم مرحله اضافه میده یا مثلا میتونی با هاش تو اینترنت یه کارایی کنی؟
در کل ممنون
مهدی فکر کنم باشه.چون نوشته hk برای هنگ کنک باید باشه در این صورت!خواهشاً یکی جواب بده.فوریه!
درود!دوست عزیزبچه ها سلام علیکم و رحمته ا.. خسته نباشید
میخواستم ببینم مانیتور LG Flatron W2261V که FULL HD هم هست و خروجی DVI و HDMI داره که اخرین رزولیشنش 1080*1920 هست.
1. با کابل HDMI اگه وصل بشه بهتره ...
2. PS3 رو میشه تنظیم کرد برای اینکه ازش گرافیک بهتر بگیریم یا همون رزولیشن بالا خوبه
3. خلاصه نهایت گرافیکش چطوری بدست میاد
ممنون