Robin Hood
کاربر سایت
PSNCard ـت رو یه بکگراندی چیزی بزار براش!سلام ببخشید من یک سوال داشتم. من یک اکانت ساختم تو پروفایلم قرارش دادم ولی مثل ماله بقیه نیستش و Trophy ها رو نشون نمیده باید چیکار کنم؟ فقط اسمم هستش
حاجی اینو میشه یه توضیح قدم به قدم بدی؟؟؟؟؟؟ در مورد نمایش فایل های روی فلش با پلی3 گفتی 5 6 صفحه پیش!!!!اون راهی که عماد گفت هم هست راه دیگه هم داره مثلث رو بزنید Display All بدون نیاز به ساخت پوشه.
همینجوری عکس آهنگ .... بریز بعد برو مثلا آهنگ ریختی دیگه برور رو Music بعد مثلث رو بزن یه گزینه میاد به نام Display All که بزنی میبینی.حاجی اینو میشه یه توضیح قدم به قدم بدی؟؟؟؟؟؟ در مورد نمایش فایل های روی فلش با پلی3 گفتی 5 6 صفحه پیش!!!!
بسته به نوع فايل كه PS3 بشناسه يا مثلا اگه فيلم باشه از قسمت ويدئو ميري.فقط هم يه سري فرمت هايي كه ميشناسه رو نشون ميده.حاجی اینو میشه یه توضیح قدم به قدم بدی؟؟؟؟؟؟ در مورد نمایش فایل های روی فلش با پلی3 گفتی 5 6 صفحه پیش!!!!
همینجوری عکس آهنگ .... بریز بعد برو مثلا آهنگ ریختی دیگه برور رو Music بعد مثلث رو بزن یه گزینه میاد به نام Display All که بزنی میبینی.
بسته به نوع فايل كه PS3 بشناسه يا مثلا اگه فيلم باشه از قسمت ويدئو ميري.فقط هم يه سري فرمت هايي كه ميشناسه رو نشون ميده.
ميري تو هر كدوم قسمت كه ميخواي مثلا PICTURE بعد ميري رو فلشت مثلث ميزني بعد DISPLAY ALL همين.
فقط هر فايلي بشناسه نشوت ميده.
از همه دوستان ممنونم! مشکل رو خودم حل کردم! ایراد از فلشم بود....اگر میخوای مستقیم نمایش داده بشه یه فولدر بساز PS3 بعد MUSIC و PICTURE و ... . اینجوری دیگه تو XMB بری تو بخش Pictures دیگه لازم نیست Display All رو بزنی همینجوری نمایش میده خودش .
اگر میخوای مستقیم نمایش داده بشه یه فولدر بساز PS3 بعد MUSIC و PICTURE و ... . اینجوری دیگه تو XMB بری تو بخش Pictures دیگه لازم نیست Display All رو بزنی همینجوری نمایش میده خودش .
متوجه نشدم شرمنده یعنی ورودی صدای ps3 رو میزارم رو آپتیکال؟ببینید من یه اسپیکر 5.1 به کارت صدام وصله این کارت صدا ورودی آپتیکال هم داره میخوام بدونم میتونم ps3 رو به ورودی آپتیکال وصل و از اسپیکرم صدارو بشنوم؟البته من هنوز وصل نکردم آخه خیلی کار میبره که بیارمش اتاق میخوام مطمعن بشم ممنونم که جوابمو میدیدبله میتونید!فقط وقتی کابل Optical رو وصل کردید در تنظیمات صدا ورودی رو روی همون optical تنظیم کنید.
بله احتمالا میشه وقتی که کابل optical رو وصل کردی باید تنظیمات صدا رو هم روی همون تنظیم کنیمتوجه نشدم شرمنده یعنی ورودی صدای ps3 رو میزارم رو آپتیکال؟ببینید من یه اسپیکر 5.1 به کارت صدام وصله این کارت صدا ورودی آپتیکال هم داره میخوام بدونم میتونم ps3 رو به ورودی آپتیکال وصل و از اسپیکرم صدارو بشنوم؟البته من هنوز وصل نکردم آخه خیلی کار میبره که بیارمش اتاق میخوام مطمعن بشم ممنونم که جوابمو میدید
بله باید تبدیل DVI to HDMI بخرید و از اونجایی که مانیتورتون به صورت پیش فرض 1680* 1050 هست رزولِیشنهای HD اعم از 720o,1080i رو ساپورت میکنه.شاید 1080p هم روش جواب بده . فقط چون نسبت تصویرش 16:10 هست کمی تصویر حالت کشیده پیدا میکنه که محسوس نیستیه سوال دیگه هم دارم معذرت میخوام سرتونو درد اوردم مانیتورم t220 p هست واسه وصل کردن ps3 باید تبدیل dvi به hdmi بخرم؟اگه آره خوب این چقدر تصویر میده؟منظورم 720 یا 1080 هست مانیتور 22 اینچ هست
واقعا ممنونم![]()
کابل dvi-d میتونه سیگنال های hd رو هم انتقال بده ، شما میتونی کیفیت 1080p رو تو t220p هم داشته باشی البته تشخیصش از 720p سخته یجورایی متوجه نمیشی.یه سوال دیگه هم دارم معذرت میخوام سرتونو درد اوردم مانیتورم t220 p هست واسه وصل کردن ps3 باید تبدیل dvi به hdmi بخرم؟اگه آره خوب این چقدر تصویر میده؟منظورم 720 یا 1080 هست مانیتور 22 اینچ هست
واقعا ممنونم![]()
میلاد یک Theme که برای KZ2 بود گذاشتم و کاری که کیارش گفت رو کردم بازهم مثل ماله شماها نشدشPSNCard ـت رو یه بکگراندی چیزی بزار براش!
برهان رفتی تو سایت uk.playstation.com و Sign in کردی ؟!میلاد یک Theme که برای KZ2 بود گذاشتم و کاری که کیارش گفت رو کردم بازهم مثل ماله شماها نشدش
برهان برو اینجا!میلاد یک Theme که برای KZ2 بود گذاشتم و کاری که کیارش گفت رو کردم بازهم مثل ماله شماها نشدش