پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان راست میگن ps3 طوریش نمیشه خیالت راهت.در ضمن نمی خواد تند تند بزاری تو شارز قانونا شارز زیاد باعث فاسد شدن باطری میشه.همون طور که دوستان گفتن هروقت دسته چشمک زد بزار شارز بشه.موفق و پیروز باشید.

وقتی ps3 خاموشه بازی رو ازتوش در بیاریم یا اشکاب نداره توش باشه؟ یعنی به لنز و ... ضرر نمیرسونه؟

خیلی ممنونم

دوستان من اصلا با ps3 اشنایی ندارم میخوام یدونه بخرم ولی نمیدونم بهترین ریجن کدوم هست و بهترین مدل از نظر هارد کدومه؟در ضمن محتویات درونش رو هم بگین ممنون میشم

دوستان من اصلا با ps3 اشنایی ندارم میخوام یدونه بخرم ولی نمیدونم بهترین ریجن کدوم هست و بهترین مدل از نظر هارد کدومه؟در ضمن محتویات درونش رو هم بگین ممنون میشم
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2479&page=234
میگم وقتی شارژ دسته تموم شد چه مدت بزارم تا دوباره پر شه؟:-"با چند ساعت بازی کردن خالی میشه؟:confused:
هر وقت شارژش تموم بشه!!!چراغ قرمزش چشمك بزنه(دسته/Controller)

شارج اولیه باید 7-8ساعت بزاریم؟یعنی تو این 8ساعت پلی3 روشن باشه براش مشکلی پیش نمیاد.
8-7 ساعت چرا !!!
هر موقع دسته PS3 تون شارژ خالی کرد و چراغش چشمک زد نیم ساعت یا 1 ساعت بزارین تو شارژ تا دوباره شارژش کامل بشه همین.

بچه ها همیشه بزارین شارژ دستتون (دشارژ) بشه و بعد کامل شارژش کنید اینطوری عمر باطری خیلی بیشتر میشه....این کارو برای مبایل و دیگر وسایل الکترونیکی شارژی هم انجام بدین ...
مطمءن باشید که عمر باطری خیلی بیشتر میشه...

چطور میتونم عکس هامو رو هارد پلی3 بریزم یا فیلم(چه پسوندهایی رو میخونه):-":confused:(خیلی سوال میکنم,نه؟):biggrin1:؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کاری کردم میگه تو کول دیسک عکسی وجود نداره!!!!!!!!!!!;)البته هنوز فیلم رو امتحان نکردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or