پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام . من به تازگی یک ps3 چهل گیگ خریدم . می خواستم از دوستان سوال کنم که موقع خاموش کردن دستگاه . اون دکمه پشت هم بزنم یا همینطوری خاموش کنم و از برق بکشم !؟ نکات دیگه ای هم در رابطه با سالم نگه داشتن دستگاه اگه مهم هست بهم بگین . چیکار کنم روی دستگاهم خش نیفته و ....

ممنون .

سلام . من به تازگی یک ps3 چهل گیگ خریدم . می خواستم از دوستان سوال کنم که موقع خاموش کردن دستگاه . اون دکمه پشت هم بزنم یا همینطوری خاموش کنم و از برق بکشم !؟ نکات دیگه ای هم در رابطه با سالم نگه داشتن دستگاه اگه مهم هست بهم بگین . چیکار کنم روی دستگاهم خش نیفته و ....

ممنون .

دوست عزیز در مورد خش افتادن رو دستگاه من خودم با دستمال عینک تمیز میکنم باز هم خش روش افتاده خطهای ریز خودت رو زیاد درگیرش نکن فقط نزار روش خاک بشینه با دستمال عینک تمیز کن در ضمن روش پارچه ای یا یه کاور مخصوص داره روش بکش . من خودم از دکمه پاور پشتش خاموش میکنم ولی از پریز لازم نیست بکشی

ممنون .
اصلا لازم نيست از برق بكشي كه! اصلا فك نكنم برا دستگاه خوب باشه از برق بكشيش. فقط از جلو خاموش كن و بعد هم كليد پشتش رو بزن.

-----------------------------
پ.ن: كسي مي دونه چرا بايد اون كليد پشت رو زد؟

اصلا لازم نيست از برق بكشي كه! اصلا فك نكنم برا دستگاه خوب باشه از برق بكشيش. فقط از جلو خاموش كن و بعد هم كليد پشتش رو بزن.

من هيچوقت کليد پشتش رو نميزنم... لازم نيست ...:confused:

دستگاه خودش خاموش ميشه ميره رو حالات standby....

2 سال ميشه که دارمش ...

شما وقتی با جلو دستگاه یا از تو خود XMB کنسولو خاموش میکنی میره رو حالت standby ! و تو این حالت هنوز برق داخل دستگاه هست ولی اگه اون کلید پشتشو 0 کنی دیگه برق توی کنسول قطع میشه ! و منم پیشنهاد میکنم اگه موقتی دستگاهو میخوای خاموش کنی یعنی مثلا برای 2 ساعت اون کلید پشتشو 0 نکن ولی اگه مدت زیادی قراره خاموش باشه حتما کلید پشتشو 0 کن!

منظورت فروشگاه کیان بود دیگه در ضمن دو تا بازی که داد چی بود .
در مورد کاور هم یکی دو مدل من تو لباف دیدم ولی دو متر پارچه هم همون کار رو میکنه پولت رو الکی خرج این چیزها نکن
ممنون دوستان عزیز

Uncharted: Drake's Fortune

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

اینا بود ولی من دنبال یه بازی دو نفره میگردم (فوتبال نباشه:biggrin1:)(مثل army of two) که بتونیم دوتایی بازی کنیم اگه سراغ دارید چند تا معرفی کنید:smile:
اون کاور هم به دلیل گرد و خاک زیاد میخواستم ولی به قول شما :sick:چفیه:sick: بهتره
گرد وخاک به قول sony دشمن ps3 هست ! اگه زیاد باشه دستگاه رو خراب میکنه؟
بازم از اینکه زحمت میکشید این بنده حقیر رو مورد عنایت لطفتون قرار میدید خیلی ممنونم
حامد
عیدتون مبارک

من هيچوقت کليد پشتش رو نميزنم... لازم نيست ...:confused:

دستگاه خودش خاموش ميشه ميره رو حالات standby....

2 سال ميشه که دارمش ...

ولی داش تورج اگه ازپاور پشت کنسول خاموش نکنی در اون صورت تو حالت استندبای هنوز برق توش جریان داره و زبونم لال اگه نوسان برق پیش بیاد احتمال خرابی کنسول زیاده البته از یه محافظ خوب هم استفاده بشه خوبه تو نوسانات برق

ولی داش تورج اگه ازپاور پشت کنسول خاموش نکنی در اون صورت تو حالت استندبای هنوز برق توش جریان داره و زبونم لال اگه نوسان برق پیش بیاد احتمال خرابی کنسول زیاده البته از یه محافظ خوب هم استفاده بشه خوبه تو نوسانات برق

:biggrin1: البته من يادم رفت اضافه کنم..... من محافظ خريده بودم اون زمان ....

پیشنهاد من محافظ کنترله ! 3سال ضمانت! بیاین از خودم بخرین!:d

:biggrin1: قيمت رو پی ام بزار !!!

ممنون دوستان عزیز

Uncharted: Drake's Fortune

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction

اینا بود ولی من دنبال یه بازی دو نفره میگردم (فوتبال نباشه:biggrin1:)(مثل army of two) که بتونیم دوتایی بازی کنیم اگه سراغ دارید چند تا معرفی کنید:smile:
اون کاور هم به دلیل گرد و خاک زیاد میخواستم ولی به قول شما :sick:چفیه:sick: بهتره
گرد وخاک به قول sony دشمن ps3 هست ! اگه زیاد باشه دستگاه رو خراب میکنه؟
بازم از اینکه زحمت میکشید این بنده حقیر رو مورد عنایت لطفتون قرار میدید خیلی ممنونم
حامد
عیدتون مبارک
بازی دو نفره resident evil 5 و little big planet
بازی های خیلی خوبی هستند

من يه سوال برام پيش اومده.
من killzone2 گرفتم اپديتش 2.50 .من با Dial-up وصل ميشم.بعد ديروز اينترنت share كردم با ps3 .
بعد همين طوري الكي زدم اپديت شه بعد please wait داد.منم cancle كردم. بعد rest كردم يه اپديت ريخته شد (2.52 ).رفتم تو killzone يه چيزي نوشت توش يادمه 1.20 داشت منم continue زدم . همين طور كه تويه اينترنت بودم گفت برو يه فايل 16 mb مربوط به بازي دانلود كن. منم cancle كردم. ميخواستم system restore كنم گفت بايد هارد format بشه. منم cancle كردم.
از اينترنت اومدم بيرون .يه rest كردم .خودش درست شد. رفت تو بازي.
الان تو بازي زده 60% (همون جايي كه 2 نفر هستيم.مرحله قبليشم بايد ساختمون ها رو با بمب دستي ميتركوندي.)
2hxu4g8.jpg
يه افت فريم شديدي داشت.
1- اين update 2.52 اصلا وجود خارجي داره؟
2- مشكل افت فريم از چيه؟
3- اين اپديت 16 mb چي بوده؟
4- راستي چرا save بازي رو flash كپي نميشد؟ اجازه نميداد!!!

من يه سوال برام پيش اومده.
من killzone2 گرفتم اپديتش 2.50 .من با Dial-up وصل ميشم.بعد ديروز اينترنت share كردم با ps3 .
بعد همين طوري الكي زدم اپديت شه بعد please wait داد.منم cancle كردم. بعد rest كردم يه اپديت ريخته شد (2.52 ).رفتم تو killzone يه چيزي نوشت توش يادمه 1.20 داشت منم continue زدم . همين طور كه تويه اينترنت بودم گفت برو يه فايل 16 mb مربوط به بازي دانلود كن. منم cancle كردم. ميخواستم system restore كنم گفت بايد هارد format بشه. منم cancle كردم.
از اينترنت اومدم بيرون .يه rest كردم .خودش درست شد. رفت تو بازي.
الان تو بازي زده 60% (همون جايي كه 2 نفر هستيم.مرحله قبليشم بايد ساختمون ها رو با بمب دستي ميتركوندي.)
2hxu4g8.jpg
يه افت فريم شديدي داشت.
1- اين update 2.52 اصلا وجود خارجي داره؟
2- مشكل افت فريم از چيه؟
3- اين اپديت 16 mb چي بوده؟
4- راستي چرا save بازي رو flash كپي نميشد؟ اجازه نميداد!!!

با سلام
اون اپدیت 16 mb مربوط به ورژن برنامه انلاین بازی هست که هر وقت به اینترنت وصل باشی و بری تو بازی درخواست دانلود اون رو میکنه و اگه اپدیتش نکنی نمیتونی انلاین بازی کنی که البته با دیل اپ باید بیخالش بشی چون اگه هم اپدیت کنی نمیشه انلاین بازی کرد و اگر هم بشه ته ضد حاله.

بازی دو نفره resident evil 5 و little big planet
بازی های خیلی خوبی هستند
ممنون من داشتم تو فروم playstation می گشتم دیدم این بازی ها حالت co-up تو حالت offline دارن (دو نفره تو حالت داستانی)
اگه از عزیزان کسی این بازی هارو داره میتونه بگه واقعیت دارن یا نه؟:-"
Army of Two
Call of Duty 4
Haze
Unreal Tournament 3
Time Crisis 4 with Guncon
Resistance
NFS undercover
NFS Carbon
Motorstorm
Warhawk
Marvel Ultimate Alliance
اگه بازم هست مثل اینا ممنون میشم معرفی کنید.
ممنون
به نظرم اینطوری بگم بهتره
<any good two player offline <split screen (نتونستم معادل فارسی پیدا کنم) کسی سراغ داره؟

آخرین ویرایش:
اين لينوكس كه براي ps3 رو سايت گذاشتين.حجمش خيلي بالاست . نميشه همين cd لينوكس هايي كه بيرون ميفروشن نصب كنيم؟
كسي تا حالا نصب كرده؟كاراييش خوبه؟

اين لينوكس كه براي ps3 رو سايت گذاشتين.حجمش خيلي بالاست . نميشه همين cd لينوكس هايي كه بيرون ميفروشن نصب كنيم؟
كسي تا حالا نصب كرده؟كاراييش خوبه؟
اگه درست یادم بیاد لینوکسش باید Yellow Dog باشه و با لینوکس هایی که تو بازار هست متفاوته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or