پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

مشکل همینه که بر نمیگرده به هیچ وجه هر دکمه ای که میزنی هر کاری که میکنی
مارو چی فرض کردی داداش:biggrin1:
پس باید یه حرکت انقلابی دیگه انجام بدی تا دستگاهت درست بشه ، داخل XMB این مسیری رو که بهت میگم دنبال کن ، settings بعدش system settings ، اول گزینه restore defult settings رو انتخاب کن ، با این کار کلیه تنظیمات XMB به حالت اولیه بر میگرده ، اگه درست شد ، که هیچی ولی اگه درست نشد ، گزینه restore ps3 system رو انتخاب کن ، با این کار کلیه اطلاعات روی HDD نیز پاک میشه پس اگه save ای چیزی داری ازش کپی بگیر تا ضد حال نخوری ، با انتخاب این گزینه دستگاه میشه مثل روزی که از در کمپانی اومده بیرون به جز firmware که آخرین ورژنی که آپدیت کردی روشه ، دیگه با این کار باید به احتمال زیاد درست بشه ، یک کار دیگه هم میتونی بکنی ، پشت کنترلر یه حفره کوچولو هست ، با یه جسم باریک و نوک تیز ، دکمه انتهای اون حفره رو به مدت چند ثانیه نیگه دار ، در این حالت تنظیمات کنترلر هم ریست میشه ، انشاالله با این 3 حرکت انقلابی ، ps3 شوما درست خواهد شد . :دی

اگر زیر نویست فارسی هست، PS3 قابلیت اجرای زیرنویس فارسی رو نداره...

زيرنويس فارسی رو که اجرا ميکنه من از روی دی وی دی اجرا کردم:love:

ps3 فیلم با زیر نویس فارسی رو اجرا میکنه

درسته اجرا ميکنه ، ولی از رو فلش ميخوام فيلمو اجرا کنم ، زير نويسم رو فلش هست ، تو يه فولدر هم هستن ، اسمشونم يکيه
چی کار بايد بکنم ؟ اجرا نميکنه

درسته اجرا ميکنه ، ولی از رو فلش ميخوام فيلمو اجرا کنم ، زير نويسم رو فلش هست ، تو يه فولدر هم هستن ، اسمشونم يکيه

ps3 با این روش مشکل داره دیگه ، از روی DVD که اجرا میکنه ولی به این روشی که میگی فکر نمی کنم بتونه ، حالا برم یه امتحان بزنم ، بیبینم چی میشه :دی ولی به احتمال زیاد نمیشه ، اینو از یکی از بچه ها شنیدم ، خیلی وقت پیش ...

زیرنویس اجرا نمیشه با این روش

زيرنويس فارسی رو که اجرا ميکنه من از روی دی وی دی اجرا کردم:love:

این شکلی فکر نکنم اجرا کنه میتونی با برنامه های تبدیل فرمت
مثل (nero recode) با زیرنویس اجراش کنی;)

دوستان منم به یه PS3 گرفتم 40 گیگ می خواستم بفهمم از کجا بدونم جنس خوب خریدم.؟ کلا شنیده بودم یه سری ps3 ها مشکل داشتن کدوم مدلش بود؟
هیچ PS3ـش مشکل نداشته تا حالا ... اون مالِ X360 بود، البته یکسری چراغ زرد برای PS3 های اولیه ی 40 گیگ هم میگفتن پیش میاد که سونی طبق ضمانتنامه هارد های خراب رو عوض میکرد، ولی خیلی محدود بود این خرابی ( شاید 1 در هزار )

مشکل که نداشت ولی 1 سری پلی3 های رفرش شده بود (پرتو داشت) و رجینش هم جی هست....
این دستگاه ها توسط سونی تعمیر شده بود و دوباره با قیمت کمتر وارد بازار شد.... الان هم دیگه نیست...

مشکل که نداشت ولی 1 سری پلی3 های رفرش شده بود (پرتو داشت) و رجینش هم جی هست....
این دستگاه ها توسط سونی تعمیر شده بود و دوباره با قیمت کمتر وارد بازار شد.... الان هم دیگه نیست...
حالا من از کجا بدونم واسه من اینطوری نیست؟

حالا من از کجا بدونم واسه من اینطوری نیست؟
حالا بفرض فهمیدی که رفرش بوده ، میخوای چیکار کنی ؟ خیلی دوست داری خودتو نگران کنی ؟
داداش من هیچ راهی نیست اینی هم که میگن یسری رفرش بوده همش حدس و گمانه وگرنه عمرا کسی بتونه ثابت کنه .

هیچ PS3ـش مشکل نداشته تا حالا ... اون مالِ X360 بود، البته یکسری چراغ زرد برای PS3 های اولیه ی 40 گیگ هم میگفتن پیش میاد که سونی طبق ضمانتنامه هارد های خراب رو عوض میکرد، ولی خیلی محدود بود این خرابی ( شاید 1 در هزار )

دستگاه من ۶۰ گیگا مشکل چراغ زرد پیدا کرده و ۳ هفته برگشت دادم و هنوز خبری نشده

چند تا سوال داشتم می خواستم بدونم فرق کنسول بین 360 و پلی 3 ...
شما بازی های پلی 3 رو هارد حتما باید کپی کنید تا بازی کنید؟؟؟یا مثل 360 بدون کپی کردن هم می تونین بازی کنید.
اگه پاسختون مثبته که این عیب حساب می شه؟چه تاثیری داره چون من تاپیک gta4 پلی 3 می خوندم شدیدا بچه ها از افت فریم و ... حرف می زدن مگه سخت افزار پلی 3 کمتر 360 هست چون تو 360 این افت فریم خیلی ناچیزه. اگه هم منفیه چقدر طول می کشه یه بازی کپی بشه؟
در مورد گرافیک پلی3 قوی تر یا 360؟چون تو بازی dirt واقعا پلی 3 قوی تر 360 بود ولی تو assasince کمتر.
فقط برای اطلاعات می پرسم .

چند تا سوال داشتم می خواستم بدونم فرق کنسول بین 360 و پلی 3 ...
شما بازی های پلی 3 رو هارد حتما باید کپی کنید تا بازی کنید؟؟؟یا مثل 360 بدون کپی کردن هم می تونین بازی کنید.
اگه پاسختون مثبته که این عیب حساب می شه؟چه تاثیری داره چون من تاپیک gta4 پلی 3 می خوندم شدیدا بچه ها از افت فریم و ... حرف می زدن مگه سخت افزار پلی 3 کمتر 360 هست چون تو 360 این افت فریم خیلی ناچیزه. اگه هم منفیه چقدر طول می کشه یه بازی کپی بشه؟
در مورد گرافیک پلی3 قوی تر یا 360؟چون تو بازی dirt واقعا پلی 3 قوی تر 360 بود ولی تو assasince کمتر.
فقط برای اطلاعات می پرسم .

همه بازیا که اینطوری نیستن,مدت زمان نصب هم بستگی به بازی داره مثلا DMC4 حدودا 20 دقیقه یا MGS4 فکر کنم:confused: 12 دقیقه یا GTA IV که time نگرفتم.
درباره افت فریم تو IV اگه HDTV و کابله HDMI داشته باشی و توی SETTINGS دستگاه تو بخش DISPLAY فقط 1080iو1080pرو تیک بزنی دیگه مشکلی وجود نداره.(اینو شخصا امتحان کردم:cool:).
ولی این کپی شدن اطلاعات روی hard باعث افزایش سرعت لودینگ و یا بارگذاری سریعتره تکسچرایه اشیای دوردست(توی IV) و .... میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or