دانگرید میخوای بکنی؟! نمیشه متاسفانهسلام دوستان
چطور میشه فیرمور رو برگشت داد به همونی که اول اول بود؟ سریع خواهشا اخه اپدیت اشتباه ریختم!
سلام دوستان
چطور میشه فیرمور رو برگشت داد به همونی که اول اول بود؟ سریع خواهشا اخه اپدیت اشتباه ریختم!
یک سوال داشتم: می خوام بدونم که کدوم مدل بهتره بگیرم و بازی های PS2 رو هم ساپورت کنه.
فقط تو رو خدا منو به پست یا تاپیک دیگه ارجاع ندید.
برای بازی های ps2 باید با 60 بگیری که دیگه تولید نمیشه یا 80 البته قیمتا بالاس واسه 80 طرفای 650 - 700 تومن اه در ضمن بازی کپی ps2 اجرا نمیکنه ها باید بازیت original باشه !
سلام دوستان

میشه بگی من از کجا می تونم تهیه کنم که نندازن تو پاچم؟ قیمت مناسب(مقطوع) و منصف هم باشن و جنسشون هم خوب باشه. (مطمئن)
نه فکر نکم مشکلی پیش بیاد . یه چیز دیگه اینه که دیگه نمی تونی firmware 2.35 بریزی روش فقط میتونی 2.36 بریزی .لان مشکلی پیش میاد 2-3 روز همین طوری باشه باهاش بازی کنم؟ من الان 2.35 دارم فقط میشه 2.36 ریخت دیگه آره؟
از پیام بگیر برو این لینک زیر ازش قیمت بپرس بگو چه مدلی میخوای برات از دبی میاره آدم منصفی هم هست http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9516&page=111
قيمت بازي هاي اورجينالش چنده؟؟؟10،15 يا 20 تومن!!؟؟؟