Reza0017
کاربر سایت
سلام دوستان خسته نباشید یه ps3 فت دارم چند سال پیش چراغ زرد شد و از طریق ریبال تعمیرش کردن الان دوباره چراغ زرد داده به نظرتون قابل تعمیره یا ارزش نداره چند تا تعمیرکار گفتن ارزش نداره باز چراغ زرد میده نظر شما چیه؟
سلامسلام دوستان خسته نباشید یه ps3 فت دارم چند سال پیش چراغ زرد شد و از طریق ریبال تعمیرش کردن الان دوباره چراغ زرد داده به نظرتون قابل تعمیره یا ارزش نداره چند تا تعمیرکار گفتن ارزش نداره باز چراغ زرد میده نظر شما چیه؟
رفیق قبلا ریبال کرده بودم الان باز چراغ زرد داده دیگه ریبالش نمیکنن فکر کنم میگن فقط حرارتی تعمیر میکنن که میگن زیاد مطمئن نیستسلام
بزرگوار ریبال کنی بد نیست فقط دور فن رو باید ببری بالا حدود ۷۰ درصد که صدای تراکتور میده
اگه این کارو بکنی یه عمری میمونه
اگر به بورد حرارت بدن فقط برای به مدت درست میشه و بعد از اون بازم خراب میشه. پیشنهاد میکنم یه اسلیم تهیه کنی.رفیق قبلا ریبال کرده بودم الان باز چراغ زرد داده دیگه ریبالش نمیکنن فکر کنم میگن فقط حرارتی تعمیر میکنن که میگن زیاد مطمئن نیست
سلام،دوستان
میخواستم جواب سوالات پیدا کنم
اینکه Ps3 مدل فت سری اول دارم آیا میشه هاردش رو تعویض کنم با هارد درایو SSD جواب میده؟
تاثیر گذاره روی سرعت دستگاه ؟
چه مدلی از SSD پیشنهاد میکنین ؟
اگر اشتباه نکنم تنها کنسولی از خانواده ی پلی استیشن که ssd ساپورت میکنه ps4 pro هست.سلام،دوستان
اینکه Ps3 مدل فت سری اول دارم آیا میشه هاردش رو تعویض کنم با هارد درایو SSD جواب میده؟
پلی ۳ کاملا از هارد ssd پشتیبانی میکنهسلام،دوستان
درود، از SSD میتونید استفاده کنید، مهم ترین مسئله اینه که سرعت لود ها کاهش پیدا میکنه و تو بازی های Open World تکسچر ها زودتر لود میشن مثلاً اسکایریم و rage و GTA ، میشه گفت که تاثیر خوبی روی گیم پلی داره .سلام،دوستان
از دسته های تسکو تست کردین TG134 یا 130 ؟ همه بازی هارو کامل ساپورت میکنه مثل فیک دسته اصلی ؟ دسته 4 رو وصل میکنم ولی نمیشه کنسولو خاموش کرد
کلاً دکمه وسط کار نمیکنه! تشکروالا دوست عزیز بهترین کار اینه که یه دسته اورجینال ولی دست دوم براش گیر بیارید که البته یکم دنگ فنگ داره مخصوصا این که دسته های ps3 خیلی سریع و راحت دچار خرابی مثل گیجی دکمه ها میشن در رابطه با دسته های متفرقه هم تقریبا همشون رو میشه به ps3 وصل کرد ولی ممکنه بعضیاشون رو ps3 بعضی دکمه هاشون کار نکنن مثل همین ds4 و یا مثل دسته x360 کلا کار نکنن ولی اکثرا کار میکنن البته باید بیخیال sixaxis بشید که برای تموم کردن بعضی از بازی های خاص لازمه و تو بعضی بازی ها هم گیمپلی رو ناقص میکنه با کیفیت ترین دسته های متفرقه ای هم که سراغ دارم با قیمت معقول یکی دسته های logitec هست و همین طور تسکو به احتمال زیاد باید کار کنن ولی خودم امتحان نکردم اتفاقا خودم میخوام یه دسته تسکو بگیرم در اینده برای ps3 مدل tg130 تو مشخصات دیجیکالا که زده برای pc و ps3 هست دیگه خودتون میدونید.دوستان بهترین دسته ای که میشه واسه ps3 گرفت چیه؟ ارجینال که گیر نمیاد، فیک ها هم کیفیت جالبی ندارناز دسته های تسکو تست کردین TG134 یا 130 ؟ همه بازی هارو کامل ساپورت میکنه مثل فیک دسته اصلی ؟ دسته 4 رو وصل میکنم ولی نمیشه کنسولو خاموش کرد
کلاً دکمه وسط کار نمیکنه! تشکر
منم مشکل گیجی دسته داشتم، با آموزش تو فروم پشت باتری چسب دوطرفه زدم یه لایه کیپ شد مشکل کاملاً حل شدوالا دوست عزیز بهترین کار اینه که یه دسته اورجینال ولی دست دوم براش گیر بیارید که البته یکم دنگ فنگ داره مخصوصا این که دسته های ps3 خیلی سریع و راحت دچار خرابی مثل گیجی دکمه ها میشن در رابطه با دسته های متفرقه هم تقریبا همشون رو میشه به ps3 وصل کرد ولی ممکنه بعضیاشون رو ps3 بعضی دکمه هاشون کار نکنن مثل همین ds4 و یا مثل دسته x360 کلا کار نکنن ولی اکثرا کار میکنن البته باید بیخیال sixaxis بشید که برای تموم کردن بعضی از بازی های خاص لازمه و تو بعضی بازی ها هم گیمپلی رو ناقص میکنه با کیفیت ترین دسته های متفرقه ای هم که سراغ دارم با قیمت معقول یکی دسته های logitec هست و همین طور تسکو به احتمال زیاد باید کار کنن ولی خودم امتحان نکردم اتفاقا خودم میخوام یه دسته تسکو بگیرم در اینده برای ps3 مدل tg130 تو مشخصات دیجیکالا که زده برای pc و ps3 هست دیگه خودتون میدونید.
) جدیداً آنالوگ ها یه صدای خش خش میدن، بالاخره عمرشو کرده، دنبال یه چیزیم که جایگزین کنم، نباشه ماله خودشو استفاده میکنم
Sixaxis تنها چیزیه که تو دسته های فیک داخل پشتیبانی نمیشه ! تو آمازون مدل های خوبی هست، متاسفانه هیچکدوم تو ایران موجود نیست
دسته های فیک هم ارزش ندارن، کیفیتشون افتضاحه
تسکو قیمتش جدیداً گرون شده، اگر گرفتید بهم خبر بدید که چطور کار میکنه، شایدم من زودتر از شما گرفتم اینجا میگم چطوره سلام،دوستان
خیر!اگر اشتباه نکنم تنها کنسولی از خانواده ی پلی استیشن که ssd ساپورت میکنه ps4 pro هست.
دسته PS4 رو اگر به صورت بی سیم وصل کنید اون دکمه PSش کنسول رو روشن میکنه ولی تو بازیها بر نمیگردونه تو XMB!دوستان بهترین دسته ای که میشه واسه ps3 گرفت چیه؟ ارجینال که گیر نمیاد، فیک ها هم کیفیت جالبی ندارناز دسته های تسکو تست کردین TG134 یا 130 ؟ همه بازی هارو کامل ساپورت میکنه مثل فیک دسته اصلی ؟ دسته 4 رو وصل میکنم ولی نمیشه کنسولو خاموش کرد
کلاً دکمه وسط کار نمیکنه! تشکر