هزینه تعمییر کنسول YLOD شده چقدره آیا درست میشه؟
بستگی داره دستگاهتون ناند باشه یا نور بین 80 تا 140 باید باشه درست میشه ولی مثل روز اول نمیشه و صدرصد امکان داره به روز اول بر گرده شاید یک ماه شاید 6 ماه شاید یکسال
هزینه تعمییر کنسول YLOD شده چقدره آیا درست میشه؟
بیا رو منوی اصلی xmb کنسول برو تو game data کنسول احتمالا از قبل game data بوده اونارو پاک کنسلام
دوستان یه ps3 به دستم رسیده و مشکلی که باهاش دارم اینه که تو مولتی من وقتی حجم درایو hdd 0 رو نگاه میکنم 50 گیگش پر هست و نوشته 11000 مگابایت هم خالی داره و اما این ps3 مطمئنم که اسلیم 160 گیگی هست . این وسط 60-70 گیگ کجا رفته ؟
ممنون نگاه کردم دیتای 8 تا بازی بود ولی خیلی کم حجم بودن فوقش 6 گیگا بایت میشد . تصمیم گرفتم از سیو ها بکاپ بگیرم و فرمت کلی کنمبیا رو منوی اصلی xmb کنسول برو تو game data کنسول احتمالا از قبل game data بوده اونارو پاک کن
سلامسلام
ps3 رو با کابل hdmi وصل میکنم تو منو 1080p هست منتهی با مولتی من بازی رو اجرا میکنم یا دیسک میذارم میشه 720p و کیفیتش خیلی افت میکنه !! چ کنم؟
بازی COD:BO2 رو با کیفیت خیلی پایین پخش میکنه !! فاجعه اس در مقابل X360سلام
به خاطر اینکه ps3 کنسول hd هست فقط فیلم رو تا 1080 پشتیبانی میکنه
نمیدونم من خودم رو pc بازی کرده بودمبازی COD:BO2 رو با کیفیت خیلی پایین پخش میکنه !! فاجعه اس در مقابل X360
تو نسل هفتم هر بازی با کیفیت های مختلف رو دو کنسول هست مثلا gta liberty city روی ps3 کیفیت خوبی نداره ولی رو X360 عالیه در مقابل need for speed hotpersuit روی ps3 با کیفیت بهتری اجرا میشه رقابت دو کنسول هم بیشتر هم سر بازی های مشترک بود که بعضی اوقات ps3 برنده بود بعضی اوقات X360 البته تو نسل هشتم هم همینهنمیدونم من خودم رو pc بازی کرده بودم
میگن bo3 از قبلی هم ضایع تر هست رو ps3
اگه رزولیشون و اندازه مانیتور یا tv بالا باشه خیلی بازی کیفیتش میاد پایین
من خودم بازیای انحصاریشو الان رو مانیتور 2k با سایز 25 اینچ اجرا میکنم خیلی پایین به نظر میان
تو نسل 7 ps3 با انحصاری هاش xbox 360 رو قورت داد نشون به اون نشونی که وقتی اخرین ما منتشر شد گقتن xbox 360 قدرتش کمه و قادر نیست این بازی رو اجرا کنهتو نسل هفتم هر بازی با کیفیت های مختلف رو دو کنسول هست مثلا gta liberty city روی ps3 کیفیت خوبی نداره ولی رو X360 عالیه در مقابل need for speed hotpersuit روی ps3 با کیفیت بهتری اجرا میشه رقابت دو کنسول هم بیشتر هم سر بازی های مشترک بود که بعضی اوقات ps3 برنده بود بعضی اوقات X360 البته تو نسل هشتم هم همینه
بعید میدونم دستگاه بشناسه دوست عزیز باید هاردتون یه پارچه fat32 باشه تا دستگاه بشناسهسلام .
یه هارد 1 ترا اکسترنال دارم داخلش 700 گیگ پر هست . یه پارتیشن بهش اضافه کردم 100 گیگش رو میخوام اختصاص به بازی ps3 بدم با کامپیوتر fat32 کردم ولی دستگاه نشناخت چکارش کنم که بشناسه .
نمیخوام اطلاعات 700 گیگ یه درایو دیگه بپره .
نه عادی به نظر من چون منم همین طوری طول میکشه چیز خاصی نیستدوستان من وقتی میخوام یبازی مثلا 12 گیگی رو از psn یه لیست دانلود اضافه کنم یه 4 دقیقه ای طول میکشه بعد اینکه بازی دانلود شد تازه شروع میشه ی 40 دقیقه هم نصب کردنش بنظرتون هاردش رو تعویض کنم 320گیه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون من نمیدونستم اینطوری چون از 3 سال پیشی که برای اولین بار ps3 super slim خریدم تموم بازی ام فیزیکی بود اما فکر کنم سرعتش از اسلیم زیاد بودنه عادی به نظر من چون منم همین طوری طول میکشه چیز خاصی نیست