دوستان یه سوال داشتم : الان من slim بخرم یا super slim ؟ بعد اگه اکبند باشه ینی کوپیخور نرم افزاری هم نباشه میشه بازی ها رو از روی هارد بدون دیسک اجرا کنم ؟ بعد یه چیز دیگه اینکه چند میگیرن بازی بریزن رو هارد ؟ مثلا gta v ؟ ممنون ؟ لطفا جواب بدین ضروریه ؟
دوستان علت بالا رفتن سریع دمای cpu ps3 slim چیه و چجور میشه درستش کرد؟ دستگاه کاملا سالمه و تعمیری نیست فقط بعد از عوض کردن خمیر حرارتی این بلا سرش اومد. تو این دزد بازار 60هزار تومن دادم خمیر arctic silver 5 خریدم و بعد از تعویض خمیر دمای cpu در عرض دو دقیقه بعد از روشن شدن به 83 درجه میرسه و اخطار خاموش شدن میده. دوباره بازش کردم و خمیرشو عوض کردم و خمیر گرون قیمت که فقط برای چهارتا سی پی یو قابل استفاده بود رو زدم که خمیرم تموم شد و هیچ فرقی نکرد بنظر شما اشکال از چی میتونه باشه؟
اقا یک مشکلی دارمعکس میخوام بریزم روی ps3 نمیخونه
توی مولتی من میخونه ولی توی خود photo داخل ps3 نمیخونه
چیکار باید کرد؟ فرمت عکس ها png
دوستان من اکس باکس وان دارم اما چون دیگه هزینه نمیتونم بکنم برای 4 باید با همین 3 کنار بیام
حالا من از دوستم یک پی اس 3 فت دارم میخرم البته قیمتش 150 تومنه نگران قیمتش نیستم 45 گیگ حافظه داره
سوالم اینه
ایا فت خیلی بده ؟
یعنی زود خراب میشه ؟
برای اینکه خراب نشه چیکار باید کرد شنیدم خراب شه دیگه درست نمیشه
چه ورژنی باید برنم روش که بازی مثل last of us اجرا بشه
کلا من هیچی از Playsation نمیدونم
این قضبه کپی خور چجوری هست یعنی توی لایوش برم مثل 360 بن میشم نمیشه انلاین بازی کرد؟
و در اخر ایا بازیهای ps2 به ps3 میخوره ؟ حتی با کپی خور شدن ؟
ممنون میشم جوابم بدید و راهنماییم کنید
درود
صفحات قبل رو برای خرید PS3 کپی خوندم
فقط یه راهنمایی دیگه میخوام دست دو بخرم جرات نمیکنم میترسم مشکل بر بخوره
حالا اک میخوام بگیرم به فروشنده چی بگم که مشخص بشه که چی میخواد بهم بده دست دو یا اک؟!(یعنی الکی نیاد بگه این اک و فلان تعریفای دروغ)
ممنون
ps3 من ريجن ۲ هست اگه بازیهای ريجن های دیگه رو روش اجرا کنم مشکلی پیش میاد?
ps3 من ريجن ۲ هست اگه بازیهای ريجن های دیگه رو روش اجرا کنم مشکلی پیش میاد?
چطوری ps3 رو به مانيتورم وصل کنم?اسم مانيتورم Benque هست
کابل HDMI به DVI با HDMI به VGA فرق داره?من کابل HDMI TO DVI رو گرفتم و زدم به مانیتور اما بازم نشد به نظرم یه فيشم بخواد که به مانیتور بخوره و HDMI TO DVI به تنهایی کافی نباشهاگه مانیتور شما ورودی HDMI داشته باشه با کابل HDMI و در غیر اینصورت باید از کابل HDMI to DVI استفاده کنید
من مانیتورم ورودی HDMI نداره ، چکار کنم؟
در صورتی که مانیتور شما پورت DVI داشته باشه : در این صورت شما باید یک تبدیل HDMI به DVI خریداری کنید (که هم به صورت کابل و هم به شکل بدون کابل در بازار موجود هست) و تصویر را از طریق DVI به مانیتور بفرستید
در صورتی که مانیتور شما فقط پورت RGB داشته باشه : در این صورت علاوه بر تبدیل HDMI به DVI که در بالا گفته شد ، باید یک تبدیل DVI به RGB نیز خریداری کنید (آپدیت : با این کار معمولا PS3 به شما تصویر نمیده و عملا نمیشه از این روش استفاده کرد ، پیشنهاد میکنم مانیتور خریداری کنید)
صدا را هم از کابل سه فیش که توی کاتون موجود هست استفاده میکنید ، به این شکل که دو تا از این سه کابل مخصوص صدا هست ، که با یک تبدیل به شکل زیر میتونین به اسپیکر وصل کنید
برای مشاهده تصویر اصلی (1200x394) روی این نوار کلیک کنید.
![]()
نکاتی در مورد نحوه انصال به مانیتور و تلویزیون :
- برای استفاده از رزولیشن 720/1080 و داشتن بهترین کیفیت تصویر ، سعی کنید از کابل HDMI مرغوب استفاده کنید
- در صورتی که با کابل معمولی (سه فیش) کنسول PS3 را به تلویزیون وصل کنید ، خروجی تصویر شما در حالت 480 قرار خواهد گرفت و نمی توانید از رزولیشن های 720 و 1080 استفاده کنید
- در صورتی که پس از اتصال PS3 به مانیتور یا تلویزیون تصویر نمایش داده نشد ، PS3 را خاموش کنید و سپس انگشتتون رو روی دکمه پاور PS3 (دکمه روشن و خاموش کردن) قرار بدین ، کنسول روشن میشه ولی انگشتتون رو از روی دکمه برندارید و چند ثانیه صبر کنید ، PS3 چند تا بوق میزنه و تنظیمات خروجی تصویر ریست میشه