پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
اولا میخوام بپرسم که وقتی چرا من چندین بار در این تایپیک پیام دادم و سوال کردم پیامهای من و سوال هایی که کردم پاک شدن؟! در صورتی که کاملا در مورد همین تایپیک بوده!
دوما ، سوالی که داشتم اینه : میخواستم بدونم که اگه من یک بک آپ از فریمور3.55 بگیرم ، بعد آپدیتش کنم به 4.11 ، میشه بعد ریستورش کنم به همون 3.55؟ یعنی میشه با بک آپ و ریستور ، فریمور و آپدیت دستگاه رو برگردوند یا نه؟

یک سوال دیگه ؛ میشه با فریمور 3.55 جدیدترین بازی های ps3 رو از طریق دیسک اجرا و بازی کرد؟ یعنی اجرای بازی ها از طریق دیسک ربطی به ورژن فریمور نداره؟

آخرین ویرایش:
سلام
اولا میخوام بپرسم که وقتی چرا من چندین بار در این تایپیک پیام دادم و سوال کردم پیامهای من و سوال هایی که کردم پاک شدن؟! در صورتی که کاملا در مورد همین تایپیک بوده!
دوما ، سوالی که داشتم اینه : میخواستم بدونم که اگه من یک بک آپ از فریمور3.55 بگیرم ، بعد آپدیتش کنم به 4.11 ، میشه بعد ریستورش کنم به همون 3.55؟ یعنی میشه با بک آپ و ریستور ، فریمور و آپدیت دستگاه رو برگردوند یا نه؟

نه نمیشه برگردونی به پایین

سوال دیگم این بود که میشه با فریمور 3.55 جدیدترین بازی های ps3 رو از طریق دیسک اجرا و بازی کرد؟ یعنی اجرای بازی ها از طریق دیسک ربطی به ورژن فریمور نداره؟

با سلام.اطلاعات من درباره ps3 خیلی کمه میخواستم بدونم کلا ارزش داره کپی خور نشده بخرم ؟ یا اگه بخوام میتونم خودم کپی خورش کنم ؟ تا اونجایی که من میدونم میشه بازیارو ریخت رو هارد آیا این کار رو میشه برای کپی خور نشده ها هم انجام داد ؟ بازیای اصلی روی دستگاه کپی خور اجرا میشن؟ یه سوال دیگه بازیاشو اجاره میدن ؟ D: با تشکر

آخرین ویرایش:
به نظر من کپی خور بگیر چون الان خیلی از بازیا کرک شدن واسه 3.55
با سلام.اطلاعات من درباره ps3 خیلی کمه میخواستم بدونم کلا ارزش داره کپی خور نشده بخرم ؟ یا اگه بخوام میتونم خودم کپی خورش کنم ؟ تا اونجایی که من میدونم میشه بازیارو ریخت رو هارد آیا این کار رو میشه برای کپی خور نشده ها هم انجام داد ؟ یه سوال دیگه بازیاشو اجاره میدن ؟ D: با تشکر

سوال دیگم این بود که میشه با فریمور 3.55 جدیدترین بازی های ps3 رو از طریق دیسک اجرا و بازی کرد؟ یعنی اجرای بازی ها از طریق دیسک ربطی به ورژن فریمور نداره؟

نه نمیتوانی باز کنی چون باید حتما ورژن جدید رو داشته باشی تا بتوانی بازی کنی و وقتی بازی جدید رو توی دستگاه میزاری بهت میگه باید ابدیت کنی تا زمانی که آبدیت نکنی هم نمیزاره وارد محیط بازی بشی

دوستان یه سوال.بعضی از ترافی ها که هنوز نگرفتیمشون کنارشون یه علامت + هست.خواستم بدونم برای این که پلاتینیوم یه بازی رو آزاد کنیم لازمه که اونارو هم بگیریم؟آخه تو اکثر تروفی گاید ها حرفی در مورد اون ها زده نشده.لازمه؟

دوستان یه سوال.بعضی از ترافی ها که هنوز نگرفتیمشون کنارشون یه علامت + هست.خواستم بدونم برای این که پلاتینیوم یه بازی رو آزاد کنیم لازمه که اونارو هم بگیریم؟آخه تو اکثر تروفی گاید ها حرفی در مورد اون ها زده نشده.لازمه؟
اونا بعدا به بازی اضافه شده و لازم نیست که بگیریشون ( البته معمولا اونا برای DLC هست) برای پلات گرفتن باید تروفیای اصلی رو بگیری !

سلام دوستان

من خیلی آماتورم و از کنسول زیاد نمی دونم. چند تا سوال داشتم لطفا اگه میشه پاسخ بدید تا یک کم معلوماتم مثل شما بره بالا :)

1- بدون تعصب و جانبداری, انصافا کنسول ایکس باکس 360 بهتره یا پلی استیشین 3, از نظر کیفیت و مزایا؟
2- کنسول های بازار تهران ریجن فری هستند؟ یعنی اگه من از تهران بخرم ببرم جایی که NTSC باشه مشکل نداره؟
3- پلی استیشین 3 کپی خور دایمه یا هر چند وقت یک بار باید دوباره دستکاریش کرد؟
4- سی دی های بلوری پلی استیشن 3 چنده تو ایران؟ کپی و غیر کپی.
5- تو جعبه پلی استیشن 3 کابل HDMI وجود داره؟ اونوقت به نظر شما مشکلی نداره کنسول رو به یک تلویزیون اچ دی 1024i (و نه p) وصل کرد؟ در این صورت چقدر افت کیفیت خواهم داشت؟

سپاس از توضیحات و محبت شما دوستان

سلام یه سوال:
میخوام بدونم که بازی ffxiii رو هر ریجنی بگیرم، زبون انگلیسی داره؟یا حد اقل زیر نویس انگلیسی؟
یا ریجن مخصوصی باید بگیرم؟؟
چه ریجنی؟
خیلی مرسی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or