پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

# برخورداری از امتیاز انجام آسان خرید اینترنتی (اشتراک های Xbox LIVE GOLD ،Xbox LIVE Point، اکانت Rapidshare) توسط بازی سنتر،خرید بازی از Steam و سایت Play-Asia

در مورد اين مي خواستم توضيح بدين به چه صورت هست .
بخصوص خريد بازي از Stream و Play Asia
GOOD LUCK

در مورد اين مي خواستم توضيح بدين به چه صورت هست .
بخصوص خريد بازي از Stream و Play Asia
GOOD LUCK

فکر کنم قبلا توضیح داده شده درباره Steam.این سایت که در آدرس زیر هست،به این صورت کار می کنه که شما هزینه یه بازی اوریجینال رو پرداخت می کنید،اما بازی رو جای این که به صورت فیزیکی داشته باشید،اون رو دانلود می کنید از Steam.مثلا COD 5 یا Red Alert 3 و ...

Code:
http://store.steampowered.com/

سایت Play Asia هم که کار فروش بازی ها و هر گونه تجهیزات مربوط به بازی رو انجام میده.

Code:
http://www.play-asia.com/

میخوام نام کاربری من تغییر کنه این امکان داره که بتونم با عضویت در پرمیوم نام کاربری خودمو تغییر بدم !ولی تو فرم ثبت نام چیزی از تغییر نام کاربری ننوشته بود باید چه جوری بگم که نام کاربری منو تغییر بدن؟

میخوام نام کاربری من تغییر کنه این امکان داره که بتونم با عضویت در پرمیوم نام کاربری خودمو تغییر بدم !ولی تو فرم ثبت نام چیزی از تغییر نام کاربری ننوشته بود باید چه جوری بگم که نام کاربری منو تغییر بدن؟
شما بعد از اینکه عضو پلاتینیوم شدی یه پیام خصوصی برای مدیران سایت میفرستی و توش درخواستت رو میگی و...
اینطور نیست که تو فرمِ ثبت نام چیزی در این باره نوشته شده باشه.:smile:

به آخرین مقالات می تونی مراجعه کنی (آخرین مقالات بخش Premium) که در پایین صفحه اول انجمن در سمت چپ هست. که هر مقاله ای که بچه ها بذارن عنوانش اونجا نمایش داده میشه

من براي فعاليت در بخش فروشگاه مجازي اقدام كردم ( مبلغ هم واريز كردم ) ايميل هم دادم حتي به يكي از ادمين ها هم پيام خصوصي دادم ولي هنوز خبري نشده !!!

من براي فعاليت در بخش فروشگاه مجازي اقدام كردم ( مبلغ هم واريز كردم ) ايميل هم دادم حتي به يكي از ادمين ها هم پيام خصوصي دادم ولي هنوز خبري نشده !!!

باید عملیات بانکی تایید بشه و بعد از اون مدیران اقدام کنن.
انشاالله تا امشب انجام خواهد شد.

من یه سوال دارم...
یه چیزیه نمی دونم اسمش چیه (:biggrin1:)...
یه نوشته ای که کاربرای ویژه و Premium ها می تونن بزارن زیر آواتارشون...
مثلا مال آقا بهزاد It's absolute zero, cold enoughـه و ماله پدرام 88ـه...
می خواستم ببینم اینو چجوری میشه تنظیم کرد ؟!

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or