پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

سلام دوستان.
میگم الان اگه من premium بشم بعدا که مدتش تموم شه پیغامی میده که تمدید کنم یا اینکه هرچی وارد کردم (از قبیل آواتار و امضا و آلبوم و ... ) میپره و دوباره باید از اول بزاریم تو سایت؟
بعد چه مدت مهلت داره؟ یعنی مثلا به محض آن شدن باید دوباره premium بشیم، یا یک یا دو روز مهلت برای تمدید میدن؟
ممنون.

1 هفته زودتر اطلاع داده میشه

تفاوت کاربران گلد و درگذشته پرمیوم با کاربران معمولی نمایش تبلیغات بود، پس چرا برای من تبلیغ فعاله

آخرین ویرایش:
سلام
دیشب پرمیوم گرفتم ولی انگار درست انجام نشده

اول پیغام داد که جوابی از طرف بانک دریافت نشد. ولی بعد برام sms اومد که خرید انجام شده و پول هم از حساب کم شده.
ممنون میشم رسیدگی کنید.

آقا من 10 ارسال دارم و بیش از 1 سال از عضویتم میگذره ولی امکان ایجاد تاپیک جدید ندارم
در برخی تاپیک ها نیز نمیتونم پستی ارسال کنم
لطفا رسیدگی کنید.

الان سیستم پرداختش چه صورته ؟
چون من ایران نیستم باید دقیق توضیح بدم به کسی برام انجام بده ×_× نیاز هستی کسی وارد اکانت بشه یا شماره حسابی چیزی دارید که واریز بشه بعد reference number بدم ×+× ؟

الان سیستم پرداختش چه صورته ؟
چون من ایران نیستم باید دقیق توضیح بدم به کسی برام انجام بده ×_× نیاز هستی کسی وارد اکانت بشه یا شماره حسابی چیزی دارید که واریز بشه بعد reference number بدم ×+× ؟

باید با اکانت شما لاگین بشن و پرداخت و انجام بدند. بعد از پرداخت هم بلافاصله فعال میشه دسترسی شما

سلام
ببخشید من بهمن ماه 94 اقدام کردم برا تگ طلایی پریمیوم ( یک ساله) ولی الانه یکدفعه متوجه شدم تگ GOLD ما نیستش!!!!!
میشه لطفا بگین چی شده؟ جریان چیه؟ :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or