پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

سلام
ببخشید من ۲ روزه پیش پول واریز کردم فروم رو پر کردم به دو ادمین فروم هم پیغام زدم ولی هنوز یوزر من ویژه نشده
میخواستم ببینم چه مراحلی باید طی بشه تا ما ویژه بشیم ؟

سلام
ببخشید من ۲ روزه پیش پول واریز کردم فروم رو پر کردم به دو ادمین فروم هم پیغام زدم ولی هنوز یوزر من ویژه نشده
میخواستم ببینم چه مراحلی باید طی بشه تا ما ویژه بشیم ؟
شما دیگه لازم نیست کاری بکنید
فرم را که پر کرده باشید توسط ادمین ها بررسی میشه و پس از تایید شما به عضویت پرمیوم در میایید
فقط باید صبر کنید

نکته1:
پس از ارسال فرم و بررسی اطلاعات وارد شده، حداکثر ظرف مدت 48 ساعت کاری دسترسی شما فعال خواهد شد.
نکته 2 - نقل قول از علی عزیز ادمین سایت:
ما هر روز سایت و چک میکنیم و فعال کردن premium ها را انجام میدیم اما بعضی از اوقات state های بانک به روز نمیشه که حساب و واریز ها را چک کنیم.

آقا ما هم ریختیم به حساب ... (در ضمن نوشته بانک ملی دقیقا افتاده بود روی شماره پیگیری و خوانا نبود ، 4 رقم آخر کارتمو زدم)
لطفا زحمتشو بکشید ...:d

من درگاه آنلاین نمیتونم پرمیوم بشم هرچی میگردم اون شماره حساب هم نمیبینم شماره حساب و از کجا پیدا کنم ؟

فقط از طریق درگاه آنلاین Premium ها فعال میشن با یک کارت دیگه امتحان کنید

ببخشید من امروز پولو ریختم به همون شماره حسابی که قبلا بود ولی شما میگی فقط انلاین میشه ثبت نام کرد حالا من چیکار کنم پولو ریختم به حساب
؟؟؟؟؟؟

سلام من پولو ریختم ولی هنوز پرمیوم نشدم. جراین چیست؟ ؟ ؟ ؟

اگر پول رو اینترنتی پرداخت کرده باشین سریعا Premium میشید بعد باید فرم رو ارسال کنید ولی اگه کارت به کارت یا از طریق پر کردن فیش پرداخت کرده باشین 48 ساعت باید صبر کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or