Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Apr 30, 2010 #406 چی شد ؟! ! __________ بیشتر... در تالار های Premium توضیح داده شده!
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Aug 24, 2010 #408 z4 بیشتر... نام مورد نظر را برای من pm کنید
Hosein M کاربر سایت Aug 25, 2010 #409 چرا تو فروشگاتون هیچ چیزی موجود نمیباشد؟ناسلامتی ما پرمیوم شدیم تخفیف بگیریم البته شاید من اشتباه میکنم با تشکر
چرا تو فروشگاتون هیچ چیزی موجود نمیباشد؟ناسلامتی ما پرمیوم شدیم تخفیف بگیریم البته شاید من اشتباه میکنم با تشکر
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Aug 30, 2010 #410 من نمیدونم چقدر از عمر پریمیومیم باقی مونده-شاید مثلا بخوام تمدید کنم.تاریخ انقضای من کِی هست؟ هفته قبل از اینکه به پایان برسه بهتون اطلاع داده میشه بیشتر... ممنون آخرین ویرایش: Aug 30, 2010
من نمیدونم چقدر از عمر پریمیومیم باقی مونده-شاید مثلا بخوام تمدید کنم.تاریخ انقضای من کِی هست؟ هفته قبل از اینکه به پایان برسه بهتون اطلاع داده میشه بیشتر... ممنون
Apóllōn کاربر سایت Aug 30, 2010 #411 آقا من دیروز عصر پول واریز کردم فرم رو هم پر کردم اما هنوز خبری نیست...
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Aug 30, 2010 #412 من نمیدونم چقدر از عمر پریمیومیم باقی مونده-شاید مثلا بخوام تمدید کنم.تاریخ انقضای من کِی هست؟ بیشتر... 1 هفته قبل از اینکه به پایان برسه بهتون اطلاع داده میشه آقا من دیروز عصر پول واریز کردم فرم رو هم پر کردم اما هنوز خبری نیست بیشتر... فرم ثبت نام را پر کنید!
من نمیدونم چقدر از عمر پریمیومیم باقی مونده-شاید مثلا بخوام تمدید کنم.تاریخ انقضای من کِی هست؟ بیشتر... 1 هفته قبل از اینکه به پایان برسه بهتون اطلاع داده میشه آقا من دیروز عصر پول واریز کردم فرم رو هم پر کردم اما هنوز خبری نیست بیشتر... فرم ثبت نام را پر کنید!
Apóllōn کاربر سایت Aug 30, 2010 #413 نوشته شده توسط Ali: 1 هفته قبل از اینکه به پایان برسه بهتون اطلاع داده میشه فرم ثبت نام را پر کنید! بیشتر... همون روز که پول رو واریز کردم فرم ثبت نام رو هم پر کردم.....!!
نوشته شده توسط Ali: 1 هفته قبل از اینکه به پایان برسه بهتون اطلاع داده میشه فرم ثبت نام را پر کنید! بیشتر... همون روز که پول رو واریز کردم فرم ثبت نام رو هم پر کردم.....!!
Ali On The Day The Wall Came Down Administrator Aug 30, 2010 #414 همون روز که پول رو واریز کردم فرم ثبت نام رو هم پر کردم.....!! بیشتر... متاسفانه چیزی به دست ما نرسیده! مجددا پر کنید و شماره فیش پرداختی را برای من pm کنید
همون روز که پول رو واریز کردم فرم ثبت نام رو هم پر کردم.....!! بیشتر... متاسفانه چیزی به دست ما نرسیده! مجددا پر کنید و شماره فیش پرداختی را برای من pm کنید
Bretta_1994 کاربر سایت Sep 13, 2010 #418 علي آقا يه سوال! ديگه Premium زرد رنگ ندارين؟ تفاوتش با آبي ها چيه؟
Lich King Administrator Sep 13, 2010 #419 نوشته شده توسط Bretta_1994: علي آقا يه سوال! ديگه Premium زرد رنگ ندارين؟ تفاوتش با آبي ها چيه؟ بیشتر... خیر دیگه نداریم. در حال حاضر هم هیچ تفاونی ندارن چون تمام امکانات کاربران زرد به آبی هم داده می شه.
نوشته شده توسط Bretta_1994: علي آقا يه سوال! ديگه Premium زرد رنگ ندارين؟ تفاوتش با آبي ها چيه؟ بیشتر... خیر دیگه نداریم. در حال حاضر هم هیچ تفاونی ندارن چون تمام امکانات کاربران زرد به آبی هم داده می شه.
Ἁlireza کاربر سایت Sep 14, 2010 #420 نوشته شده توسط ™Alireza: من از کجا میتونم بفهمم که چقد از مدت کاربر پرمیومم مونده !؟ بیشتر... بی جواب موند !
نوشته شده توسط ™Alireza: من از کجا میتونم بفهمم که چقد از مدت کاربر پرمیومم مونده !؟ بیشتر... بی جواب موند !