پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

علی جان فکر نمی کنی برای کاربران فعال بایدچاره ای اندیشید؟!!!! پیشنهاد من تغییر رنگ permium user این کاربران هست.چون اصلا قشنگ نیست.
در ضمن بچه ها این پروفایل برای منه.تا عصر پول را به حساب می ریزم و permium می شم.چون اسم قبلی ( eamir)جالب نبود این یکی را ساختم.

ممنون از اين كه user رو تغيير داديد.
ولي خيلي خوشگله ها.:biggrin1: به قول فريدون آبيه ته!:biggrin1:
ولي الان دارم نگاه ميكنم همه Platinum شدن.:confused: مثل اينكه فقط من Plusام.:blushing:

از مدیران محترم تقاضا دارم هر چه سریع تر این بخش خرید آنلاین سایت و خرید گلد و پوینت را راه اندازی کنند.

آخرین ویرایش:
دوستان، لازم نیست هر کی فرم رو پر می کنه بیاد اینجا اعلام کنه که چیکار کرده چون مدیرا برای فعال کردن کسی پست های اینجا رو نمی خونن.

در مورد فروشگاه مجازی هم در متن قرارداد نوشته شده که بازارچه برای اعضای premium هست. فروشگاه مجازی هیچ ارتباطی به بازارچه ندارد و متعلق به اعضای premium نیز نیست و شرایط خاص خود را خواهد داشت.

موفق باشید

ممنون از اين كه user رو تغيير داديد.
ولي خيلي خوشگله ها.:biggrin1: به قول فريدون آبيه ته!:biggrin1:
ولي الان دارم نگاه ميكنم همه Platinum شدن.:confused: مثل اينكه فقط من Plusام.:blushing:
کلا که قرمزته (به مدیر ها توجه کردی )
اما منم ابی شدم همینم خوبه:biggrin1:

ولی بازهم می گم مدیران برای کاربران فعال که PERMIUM شدند باید فکری کنند که آرم کاربر فعال و PERMIUM جدا نباشید و شکل خاصی داشته باشد.

ولی بازهم می گم مدیران برای کاربران فعال که PERMIUM شدند باید فکری کنند که آرم کاربر فعال و PERMIUM جدا نباشید و شکل خاصی داشته باشد.

کاربر فعال + platinum
کاربر فعال + plus

عضو تحریریه + platinum
عضو تخریریه + plus

کاربر ویژه + ..
کاربر ویژه + ..

مدیر انجمن + ..
مدیر انجمن + ..

مدیرگالری + ..
مدیرگالری + ..

اگه قرار باشه برای هر کلاس کاربری دو تا آرم داشته باشیم، میدونید چقدر باید آرم و رنگ داشت ؟ کلا اسم سایت رو هم بگذاریم رنگین کمان سنتر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or