پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

سلام
من فردا پس فردا فرم رو ارسال میکنم...
فقط یه سوال:
تو اکانت پلاتینیم قابلیت خردیداری بازی از steam هست درسته؟من رفتم به وب سایتش فقط بازی های pc
بود...نمیشه یه لطفی بکنید قابلیت خرید بازی ps3 از سایتی که به ایران میفرسته هم راه اندازی کنید.:blushing:

من یه سوال داشتم . این مهم نیست که نام کاربری قبلی حفظ بمونه . منظورم اینه که خب 60 نفر هر بار اسم کاربریشون رو عوض کنن ما فقط هر دفعه افراد رو شناسایی کنیم . منظور اینکه مثلا امکانش هست نام اولیه یه جوری برا همیشه حفظ بمونه و اینجوری هر کی هر چند بار که خواست اسمش رو عوض کنه دردسر نشه
چنین چیزی هست؟ خواهشا یه دلیل و توضیح بدین
ممنون

غیر از MS Point نمیشه PS Wallet (اگه اشتباه نگفته باشم:blushing:) هم اضافه کنید؟
این سوال من هم هست !
و اینکه نمیشه در این دو گروه کاربری چیزی و کاستومایز کرد؟یعنی اینکه من پلاس بیشتر بدردم میخوره اما یه دونه از امکانات پلاتینیوم هم بدردم میخوره نمیشه مثلا اونم بشه اضافه بشه مابهالتفات اش را بدهیم
ممنون از پاسختان:دی

من یه سوال داشتم . این مهم نیست که نام کاربری قبلی حفظ بمونه . منظورم اینه که خب 60 نفر هر بار اسم کاربریشون رو عوض کنن ما فقط هر دفعه افراد رو شناسایی کنیم . منظور اینکه مثلا امکانش هست نام اولیه یه جوری برا همیشه حفظ بمونه و اینجوری هر کی هر چند بار که خواست اسمش رو عوض کنه دردسر نشه
ممنون
منظورت اینه ؟ :arrowd:
تغییر نامحدود عنوان کاربری یا همان User title
قرار نیست کسی نام کاربریشو عوض کنه، عنوان کاربری با نام کاربری فرق داره
user title همون عبارتیه که زیر نام کاربری نوشته میشه

کسی نیست جوابگو ابهامات و سوالات کاربران باشه؟
مدیران هم زندگی روزمره خودشون رو دارن انتظار نداشته باشید که سر یکی دو ساعت جوابگو باشن !
یکم صبر داشته باشید !
باید شماره کارت خودمونو که پول رو ازش واریز کردیم بنویسم؟
من شماره ارجاع رو نوشتم احتمالا هم باید شماره ارجاع رو بنویسی

من فردا پس فردا فرم رو ارسال میکنم...
فقط یه سوال:
تو اکانت پلاتینیم قابلیت خردیداری بازی از steam هست درسته؟من رفتم به وب سایتش فقط بازی های pc
بود...نمیشه یه لطفی بکنید قابلیت خرید بازی ps3 از سایتی که به ایران میفرسته هم راه اندازی کنی

خرید از play-asia در دست اقدام هست اگر این موضوع عملی بشه برای گروه platinum خواهد بود.
و البته اطلاع رسانی خواهد شد.

غیر از MS Point نمیشه PS Wallet (اگه اشتباه نگفته باشم:blushing:) هم اضافه کنید؟
نحوه خرید بررسی میشه اگر مشکلی نباشه اضافه خواهد شد.

مهدی جان اگر منظورت user title باشه دوستان پاسخ دادن اگر نه بیشتر توضیح بده

من الان می تونم با عابر بانک سپه بریزم پولو ؟
تمام بانک هایی که عضو شبکه شتاب هستند که سپه هم جزو این دسته میباشد
این سوال من هم هست !
و اینکه نمیشه در این دو گروه کاربری چیزی و کاستومایز کرد؟یعنی اینکه من پلاس بیشتر بدردم میخوره اما یه دونه از امکانات پلاتینیوم هم بدردم میخوره نمیشه مثلا اونم بشه اضافه بشه مابهالتفات اش را بدهیم
ممنون از پاسخت

متاسفانه امکانش نیست

سلام
اقا اگه جزو هیچ کدوم از این 2 گروه نباشیم نمیتونیم از فروشگاه مجازی خرید کنیم؟
یعنی میتونیم اونجا پست بدیم یا نه مخصوص این دو گروه؟

شرایط فروشگاه مجازی را فردا اعلام میکنیم

اما ایجاد تاپیک به منظور خرید و فروش اجناس در بازارچه مختص اعضای premium هستش

اشاره نكرده بوديد با چه كسي تماس بگيريم ( يا گفتيد و نديدم ) بنده مزاحم بهزاد جان شدم و مشخصات وجه پرداختي ( شماره تراكنش ) رو براي ايشون PM گذشتم. اگر مشكلي داره راهنمائي كنيد لطفا.

تکمیل فرم ثبت نام:

پس از واریز کردن حق عضویت، آخرین مرحله تکمیل فرم ثبت نام می باشد.

فرم ثبت نام

.............
  1. فعال شدن عضویت در گروه های ذکر شده فقط پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام انجام می شود. به هیچ عنوان به دیگر ایمیل های سایت یا مدیران ارشد سایت پیامی در ارتباط با عضویت ارسال نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or