فرم عضویت رو ارسال کردم !
این سوال من هم هست !غیر از MS Point نمیشه PS Wallet (اگه اشتباه نگفته باشم:blushingهم اضافه کنید؟
منظورت اینه ؟ :arrowd:من یه سوال داشتم . این مهم نیست که نام کاربری قبلی حفظ بمونه . منظورم اینه که خب 60 نفر هر بار اسم کاربریشون رو عوض کنن ما فقط هر دفعه افراد رو شناسایی کنیم . منظور اینکه مثلا امکانش هست نام اولیه یه جوری برا همیشه حفظ بمونه و اینجوری هر کی هر چند بار که خواست اسمش رو عوض کنه دردسر نشه
چنین چیزی هست؟ خواهشا یه دلیل و توضیح بدین
ممنون
قرار نیست کسی نام کاربریشو عوض کنه، عنوان کاربری با نام کاربری فرق دارهتغییر نامحدود عنوان کاربری یا همان User title
من فردا پس فردا فرم رو ارسال میکنم...
فقط یه سوال:
تو اکانت پلاتینیم قابلیت خردیداری بازی از steam هست درسته؟من رفتم به وب سایتش فقط بازی های pc
بود...نمیشه یه لطفی بکنید قابلیت خرید بازی ps3 از سایتی که به ایران میفرسته هم راه اندازی کنی
نحوه خرید بررسی میشه اگر مشکلی نباشه اضافه خواهد شد.غیر از MS Point نمیشه PS Wallet (اگه اشتباه نگفته باشم:blushingهم اضافه کنید؟
من یه سوال داشتم . این مهم نیست که نام کاربری قبلی حفظ بمونه . منظورم اینه که خب 60 نفر هر بار اسم کاربریشون رو عوض کنن ما فقط هر دفعه افراد رو شناسایی کنیم . منظور اینکه مثلا امکانش هست نام اولیه یه جوری برا همیشه حفظ بمونه و اینجوری هر کی هر چند بار که خواست اسمش رو عوض کنه دردسر نشه
چنین چیزی هست؟ خواهشا یه دلیل و توضیح بدین
تمام بانک هایی که عضو شبکه شتاب هستند که سپه هم جزو این دسته میباشدمن الان می تونم با عابر بانک سپه بریزم پولو ؟
این سوال من هم هست !
و اینکه نمیشه در این دو گروه کاربری چیزی و کاستومایز کرد؟یعنی اینکه من پلاس بیشتر بدردم میخوره اما یه دونه از امکانات پلاتینیوم هم بدردم میخوره نمیشه مثلا اونم بشه اضافه بشه مابهالتفات اش را بدهیم
ممنون از پاسخت
خير نميتونيد.:biggrin1:سلام
اقا اگه جزو هیچ کدوم از این 2 گروه نباشیم نمیتونیم از فروشگاه مجازی خرید کنیم؟
یعنی میتونیم اونجا پست بدیم یا نه مخصوص این دو گروه؟
اشاره نكرده بوديد با چه كسي تماس بگيريم ( يا گفتيد و نديدم ) بنده مزاحم بهزاد جان شدم و مشخصات وجه پرداختي ( شماره تراكنش ) رو براي ايشون PM گذشتم. اگر مشكلي داره راهنمائي كنيد لطفا.
- فعال شدن عضویت در گروه های ذکر شده فقط پس از تکمیل و ارسال فرم ثبت نام انجام می شود. به هیچ عنوان به دیگر ایمیل های سایت یا مدیران ارشد سایت پیامی در ارتباط با عضویت ارسال نکنید.